Test de sarcina
Buna fetelor, desi sunt cu un picor spre spital in asteptarea marelui eveniment-aducerea pe lume a puiul meu-am si eu o nelamurire...mai bine zis o prietena graviduta in 6 sapt are aceasta nelamurire.
Dupa cum unele stiti, aici in SUA ecografiile in timpul sarcinii sunt foarte rare, medicul care o supravegheaza inca nu i-a recomandat vreuna, iar urmatoarea vizita va fi abia peste 5 saptamani. Intre timp, deoarece nu prea mai are semne de sarcina, se tot gandeste la tot ce poate fi mai rau.
Acum, intrebarea mea-si implicit a ei... In cazul unei sarcini oprite din evolutie, un test de sarcina ce indica.. pozitiv sau negativ?
Se gandeste sa se monitorizeze singura in felul acesta.
Multumim anticipat pentru raspunsuri.
Oana D - saptamana 38
Foto
Raspunsuri
Oana_B spune:
Nu cred ca are nevoie de ecografie, dar cred ca totusi un simplu test de urina nu este de ajuns, poate s-o pacaleasca daca e negativ si ea sa nu aiba probleme de fapt si daca Doamne fereste! are vreo problema el poate indica pozitiv chiar daca se declanseaza eliminarea sarcinii. Testul de sange indica mai bine nivelul beta hcg si daca cumva are vreo sarcina cu probleme.
Oana_B
Tonnia spune:
Oana, eu cred ca testul se negativeaza, adica cel din urina devine din ce in ce mai vag, iar la cel de sange scade betaHcg-ul.
Denisam spune:
Oana, spune-i prietenie tale sa il roage pe medicu de familie sa ii faca la 2 saptamini testul de singe, asa vede d ccreste BBCG- asta pian ajunge la ginecolog si mai spune-i ca pina pe al 7 saptamini prea multe simptome nu are- in afara de somnic, cel putin eu stiu cazuri si eu printre ele.
Eu la prima sarcian asa am cerut sa imi repete tstul de singe si mi-a dat medicu de familie.
Bafta!
Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
oana0204 spune:
Oana, asa e B HCG e cel mai indicat..dar ea ajunge la medic abia peste 5 sapt.. pana atunci iti dai seama ca nu si-l poate face singura acasa, pecand cel de sarcina e mai facil. De ce a programat-o abia dupa 5 sapt de la primul control, e o enigma pentru mine cand eu stiu ca normal e la cel mult 4... in fine, sa speram ca o sa fie bine.
Oana D - saptamana 38
Foto
Mirela Anca spune:
DE obicei testul devine negativ .Dar apar si alte sintome ,chiar daca nu din prima zi .Apar durerile de burta ,singerari (chiar si minore ,dar maroniu inchis )Palparea sinilor la mine a fost sfinta .In primul trimestru de sarcina ,dimineata cum ma trezeam ma pipaiam sa vad daca am sinii tari si durerosi .Succes prietenei tale ,sa fie o alarma falsa si tie nastere usoara!
30 sap
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica
monet spune:
oana draga, cu dreptul inainte si capul sus: o nastere usoara si frumoasa, sa veniti acasa cu bebica sanatos si voinic!
de prietena ta, roag-o sa nu-si faca ginduri negre; la prima sarcina sa stii ca eu n-am avut absolut nici un semn: nici sinii, nici greturi, nici nimic. si totul a fost cum nu se poate mai bine. plus ca prima oara cind m-a vazut ginecologul a fost la 11 saptamini de sarcina!!! ca nu eram pacienta lor, eram noua in oras:).... ginduri bune se transmit lui bebe si-i fac tare, tare bine. serios!
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (29+)
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia