Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fetele intru in meeting si dupe aia ma duc acasa la iepurele meu baltat.
Lia, biscuiti rostar. eu asta ii dau (sau cum s-or numi).
Carmen, se pune turele, cum sa nu?
pupi tuturor si ne auzim later!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gata, am proptit si io o fata dupa doi ficiori...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august si tzucurica fara motz

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Oho, da' sunt ceva copilasi care inca mai au 2 somnicuri pe zi.Si io care credeam ca suntem printr-e ultimii.

Marcela, multumim ca ne-ati vizionat.Daaaa...inca sunt la locul lor(puzzle).Si eu sunt multumita de el...in afara ca sunt niste culori frumoase, sunt si foarte groase...au 1 cm jumate grosime....numai bune de dat cu capul

Mada, urata faza cu caruciorul.Si noi avem obiceiul de a uita cate ceva atunci cand suntm cu masina....bine nu de proportia unui carucior...asa, cate o cafea pe capota masinii sau un bax de coli albe.
V-am vazut in poze...sunteti 2 frumoase.

Andrea, cumva ii mai dai formula?.Si noua ne-a zis dr. la 1 an ca e cam grasuna si ca ar trebui sa renuntam la formula. Asa ca noi de o luna papam lapte de vaca si ne place tare mult.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna seara,fetelor!

My baby are un somn pe zi ,dar sunt zile cand il culc si dupa amiaza pt.ca mi-e somn mieee.....

Eu ii dau biscuiti Petit beure(oare asa se scie?),dar nu cred ca are vreo importanta,sincer.

Aaa...vroiam sa va intreb:este cineva care da copilului oua din comert?Ca asa ma enerveaza ca trebiue sa fac rost de alea de tara.....dar daca voi o sa spuneti ca nu dati,atunci o sa fac rost in continuare.

I-am facut intr-o zi omleta cu un ou din asta din comert,dar eram sigura ca nu o s-o manance...si spre surprinderea mea a mancat,iar eu nu mai puteam de fericire si nu m-am mai gandit ca nu erau de tara..si nu a patit nimic.

In seara asta i-am facut si eu budinca de orez cu mere si miere..sa vedem daca o vrea;cand ii dau din astea pe care in mod normal,pana acum le-a refuzat ma postez cu el in fata unui dulap plinnnnn cu carti si alte prostii si le scot pe toate de acolo..si a mers...

A inceput sa mai manance si el neblenduite,cate putin,dar incet ,incet...

Hai ca m-am intins si n-am zis nimic interesant...va pup!!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna seara,fetelor!

My baby are un somn pe zi ,dar sunt zile cand il culc si dupa amiaza pt.ca mi-e somn mieee.....

Eu ii dau biscuiti Petit beure(oare asa se scie?),dar nu cred ca are vreo importanta,sincer.

Aaa...vroiam sa va intreb:este cineva care da copilului oua din comert?Ca asa ma enerveaza ca trebiue sa fac rost de alea de tara.....dar daca voi o sa spuneti ca nu dati,atunci o sa fac rost in continuare.

I-am facut intr-o zi omleta cu un ou din asta din comert,dar eram sigura ca nu o s-o manance...si spre surprinderea mea a mancat,iar eu nu mai puteam de fericire si nu m-am mai gandit ca nu erau de tara..si nu a patit nimic.

In seara asta i-am facut si eu budinca de orez cu mere si miere..sa vedem daca o vrea;cand ii dau din astea pe care in mod normal,pana acum le-a refuzat ma postez cu el in fata unui dulap plinnnnn cu carti si alte prostii si le scot pe toate de acolo..si a mers...

A inceput sa mai manance si el neblenduite,cate putin,dar incet ,incet...

Hai ca m-am intins si n-am zis nimic interesant...va pup!!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Ia uitati noua mea locuinta cum arata....numai buna de o mini gradinitza...

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

salutare..eu mi-s Zombi mai rau ca ieri....
Multumim mamicilor care ne-au facut complimente...
Felicia..arata super!
Andrea...intr-adevar nu ar trebui sa-i mai dai fainos...
Carmen sigur ca se pune...felicitari Ilinca mergareata!!! Luca pe fund avea un cap de urs :)
Andreea B...poate isi revine cu mincarea si a fost doar ceva trecator..
V-am citit..dar zau ca nu-mi mai aduc aminte daca mai vroiam sa va scriu ceva..ma duc sa-mi bag ceva cofeina intravenos ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicia, arata f misto cu alea pe jos. mai ca i-as pune si eu dar nu's daca sa ma mai complic de-acu. cazaturile nasoale au avut loc.
noi am dormit 12 1/2 dar nu ma bucura pt ca nu cred ca se simte bine. am vomat de 2 ori si stam numa cu degetelul in gura in semn de suferinta. basca mai avea si pampersul uscat dimineata dupa atatea ore. sa fie doar o raceala? ca mucii tot ne curg...astept telefon de la dr sa vad cum isi dau ei cu parerea.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

La Ilinca din cauza ca una doua facea caca moale am preferat ouale de mgazin celor de tara, plus ca de cind pun data pe ele chiar le iau fara frica.
pako, in toata casa ai pus puzzle?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august si tzucurica fara motz

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

SimonaR, eu ii dau oua din comert...Andreea n-a patit nimic...ii dau chiar si daca le am de o saptamana in frigider.

Olivia,l-am vazut si eu pe Uka....sunt mortale pozele alea pe motocicleta.

Andreea, la noi abia acum incep cazaturile....a inceput sa mearga si ea de o manutza.Sanatate micutzului!

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput