Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona, oua de taran se zice..
imi pare rau ca nu a mincat budinca.
Danu, sar na de intrebare, spotu' merge bine, cred ca filmam sapt aviatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Julia Alexandra !!!
Matei George !!!

LA MULTI ANI puiuti scumpi, sa fiti sanatosi si voiosi, sa cresteti mari si voinici, in viata sa aveti numai impliniri !

mamici (Roberta si Iren) si tatici, dati-ne si noua un semn de viata ...va pupacim, sa va traiasca minunile !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Andreea , sa fii sanatoasa, sa ti se indeplineasca toate dorintele si cat mai curand va dorim sa ii faceti un fratior Alexiei!

noi ieri am fost la Pucioasa, la gratare ...asa in mijlocul saptamanii, am mancat si am stat cu burta la soare, moata a alergat prin iarba dupa catei si a mancat zmeura direct de la sursa, ne-a prins bine plimbarea!
si inca ceva foarte important, astazi ne-a iesit si noua inca un dinte ...avem 3 dintisori! cand va aud ca vorbiti de masele ma gandesc ca ii vor iesi si moatei cand va merge la gradi , dar nu-i bai ...ea mananca de toate numai cu gingiile, asa ca ne descurcam, iar mancarea a inceput s-o manance asa intreaga, nici macar pasata putin cu furculita ca pana acum, are mama fetita mare!

asa ...am vazut pozele cu Ilinca, e frumoasa foc si dulceeeee!

Monica, ai fost la doctor sa-ti faci ceva analize, poate e vorba de vreo anemie, sau esti foarte stresata, poate ai nevoie de vitamine ...sau poate simti nevoia sa vorbesti cu cineva, noi iti sintem alaturi, daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi ...eu sint aici, ne putem vedea cand vrei tu, da? va pupacim dulce!

Olivia, sa-ti fie de bine ...nu ne arati si noua cum te-ai tuns? am vazut si poze cu Uka cel motorizat ...

Andreea, si eu trebuie sa-mi scot o masea, aia de minte , sa ma incurajezi si pe mine ca eu tot aman de vreo doua saptamani, a durut rau? ce face Pupi, cum se simte?

Felicia, am vazut gradinita voastra, super misto ...venim la voi sa ne jucam, cred ca ar fi super incantata moata de toate culorile !

Simona, si eu ii dau numai oua din comert si n-a avut nimic, niciodata!

Danule, pupam intepatura lui Vic, vaz ca a luat bine in greutate, a trecut de 9 kile ...si tu ma ameteai ca are 8 kile si ceva!

hai ca sintem pe aici ...pupacim pe toata lumea !

Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

AndreeaB, ai dreptate....eu nu am avut nici pic de problema cu sanatatea copilului meu.
Bine nici acum nu e asa grav....nu mai maraie, e vesela dar face cam la 2 ore diaree, este zeama pur si simplu....si arde putin corpul ei cu toate ca termometrul imi arata 36.5.
Ce sa-i dai sa pape in cazul asta?
I-am dat o banana cu branzica....nu stiu ce sa-i dau cand s-o trezi.Sa-i fac legume cu mult orez?

Adina, astazi plecati in vacanta....daca n-ati plecat iti urez vacanta placuta si vreme frumoasa!
Nicole,veniti!....azi mai astept la mine o mamica de septembrie-octombrie.
Olivia, fetele au zis ca nu se gaseste puzzle d-asta in ro, asa ca ma gandeam ca e o afacere buna.Dar la cat de buni suntem noi in afaceri, adica de a cumpara si a vinde in alta parte....mai bine ne lipsim.

Mergi la inceput

Felicia, Adina a plecat de ieri la mare ...erau nerabdatori!

fetele, vedeti ca pe prima pagina, chiar desupra listutei este link-ul cu pozele motilor, cate s-au adunat pana acum!

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI ANDREEA !

Petrecere frumoasa si vacanta placuta !

Felicia - am vazut pozele

Multi pentru toti, in special pentru Andreea de Felicia, pentru Pupi si pentru mama lui care sunt bolnaviori.

Fug ca am treaba, maine plecam la mare si vreau sa inghesui juma' de casa in doua genti . Va pup !

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

vad ca va voiajati nu gluma:)) fain, noi stam pe tusa ca nu avem cum pleca fara tati dupa noi, pe post de sofer. oricum mixer-ul ne-ar trebui si-n varf de munte si-n mijlocu marii chiar daca avem 4 dintisori, 2 sus, doi jos, lati ca niste lopatele si cu strunga serioasa, ma face puiul sa zambesc ori de cate ori ma uit la el si-i vad zambetul strungaret

azi fac mancarica de dovlecel cu pept de pui si sos alb. Ma intreb daca e ok sa fierb sosul alb in mancarica de dovlecei sau sa-l tin separat, eu deja l-am amestecat acolo si am pus la foc mic, la final adaug verdeata si gata

ati facut vreodata sos de mere cu carnita? eu asta vreau sa incerc maine daca ma mai tin puterile, daca nu ii dau tot mancarica de dovlecel ce o fac azi, sper sa nu se strice daca are sosul alb incorporat...ce ziceti?

un remediu contra insomniei please, pe bune acum, si sa nu ziceti iar de apirina saracului ca n-am chef de ea, altceva, tot natural sa fie. adorm greu, dorm prost si ma trezesc usor, desi-s surmenata, o duc din rau in mai rau asa
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna
va multumesc pentru sfaturi si incurajari,cred ca e si stresul dar si ceva hipocalcemie,anemie naiba stie...trebuie neaparat sa ajung la un doctor,asta e clar.
Am inceput "tratament" antistres,la mine functioneaza cumparaturile, dar e un tratament cam costisitor pentru mine acum,dar ce sa-i faci...decat la psihiatru.
In weekend plec la mare,sper sa tina vremea cu mine,dar fara pitic,il las acasa cu mama,plec cu fetele...ne facem de cap.
In rest ce sa va zic...sper sa-mi treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

ne-am trecut si noi in album

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehehe, Nicole, io te dadusem disparuta si tu cu berica si grataru!!! Ntzz, ntzzz!

Ce mi-au placut pozicile din album!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput