FIV 41

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Delia ce mai faci? Cum decurge sarcina?Sper din suflet ca esti bine si ca ai o sarcina usoara.Mult noroc si la nastere .

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Betty, acuma am vazut intrebarea ta. Am si eu o alta intrebare pentru tine: de ce sunt sansele de 25%? Vorbesti la modul general sau in cazul tau?

Si eu o sa fac fiv cu pusi la frig, pentru ca sotul meu o sa stea doar 2 saptamini cu mine acasa si pe urma pleaca inapoi, deci la noi oricum alta solutie nu e. Tu unde ai facut inseminarile, in Bucuresti?

Sper sa reusesti cit mai repede sa te vezi cu burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ceci,noi suntem copii mari,avem deja 12 saptamani si jumate,si....eu ma lupt cu greturile toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Crinuta, ti-am raspuns la e-mail.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Delia ce repede a trecut timpul! Iti doresc sarcina usoara in continuare!
Mi-Ka am raspuns si eu.
Cecilia nici eu nu cred ca va mai fi cazul sa faci vreun tratament. Sa-mi spui cand primesti si restul rezultatelor. Iti tin pumnii sa fie bune!
Pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Ceci - al meu sot e si deci...cu avionul va veni dupa expirarea contractului (6 luni).
Danuta - in general sansele de reusita la FIV siunt de 25%; inseminari am facut la Bucuresti si cu congelati si cu proaspeti. Vad ca tu asa vei face vitro asa si sper sa ne povestesti cum va fi. Chiar am o rugaminte la tine: intreaba-i si pe dr-ii tai (SUA) daca este importanta chestia asta si cat influenteaza. Cand am pus eu problema FIV in discutie, dr. mea mi-a spus ca la cat costa nu-mi face FIV cu sperma congelata, nici sa o implor in genunchi, iar acum cand a vazut cat plang, mi-a spus ca putem face cu ea congelata. De aici dilema mea.
Oricum, eu sunt hotarata (acum...) sa fac FIV cand vine el acasa, nu cu pusi la pastrat. Dar in 6 luni multe se pot schimba.
fetele, bafta voua si multumesc pentru raspunsuri.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

Buna tuturor!
Eu m-am gandit intai sa infiez un copil si apoi sa incerc FIV (aceasta pentru ca imi doresc mai multi copii si nu cred ca as fi in stare sa ii fac chiar pe toti). Cum inca nu am reusit sa infiez, m-am gandit sa mai astept si cu FIV. Dar citind discutiile vaostre pe forum mi-am dat seama ca ambele variante sunt cel putin la fel de dificile, asa ca ar trebui sa merg in paralel ca sa imi cresc sansele.
Si iata-ma aici!
As vrea sa va intreb si eu ceva, ca la inceput de drum. Unde este mai bine sa faci FIV? Dr. meu ginecolog mi-a spus ca in Romania nu prea are nimeni experienta si sa ma duc in Ungaria, in plus, ar fi si mai ieftin acolo. Oricum nu am nici idee cat costa, procedura in sine si tratamentul.
Va rog daca ma puteti ajuta, poate imi indicati cum sa caut aici pe forum, imi inchipui ca aceste lucruri s-au discutat demult.

Multumesc mult si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

ILINCA .... cauta la paginele 2 ,3 , 4 ,5 ,etc si gasesti FIV 40, 39,38,etc si multe discutii pe aceasta tema,iti doresc succes si bine ai venit .

GINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

ILINCA ..scuze, intri la asteptind un ingeras si cauti pe paginil 2 ,3 si asa mai departe cum ti-am spus mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

Multumesc mult Gina
Mi-am tras un castron de floricele langa laptop si ma pun pe citit!

Mergi la inceput