neplaceri create de prenatale???

neplaceri create de prenatale??? | Autor: b_bea

Link direct la acest mesaj

Buna
am avut UM pe 28 iulie, in 10 aug, am fost la ecografie si ginecologul a spus ca am 2 foliculi de 12 mm (sunt mici adica?), am prestat in zilele fertile, adica 10-12 aug. Medicul mi-a recomandat prenatale Elevit si ovule Polygynax, cu unguent clotrimazol (era nemultumit de ceva iesit la lama). Tratamentul cu ovule l-am inceput in 14 aug seara.
Incepand din 15 aug am avut dureri ca la ciclu, la inceput mai mici, apoi, pe parcursul sapt s-au accentuat (joi, 18 aug am renuntat la tratamentul cu ovule), pana sambata cand s-au oprit.
Mi-am facut 2 teste de sarcina care au iesit negative in in 19 si 20 (adica la aprox 10 zile de la conceptie).
Problema care ma framanta sunt arsurile la stomac care ma urmaresc de ceva vreme, adica de sapt trecuta, cd am inceput sa iau prenatale. Sa fie de la ele? Alte simptome de sarcina nu am, doar durerile de sapt trecuta.
Astept nerabdatoare ziua de miercuri sa vad daca imi vine menstruatia.

Vi s-a intamplat sa aveti neplaceri de la prenatale?

Pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

S-ar putea sa fie de la Prenatal arsurile (contin si fier de ex care poate da arsuri), dar se poate ca sa fie pur accidentale. Eu am luat in timpul sarcinii si aveam arsuri oricum de la sarcina, nu cred sa fi fost de la ele.
Poti incerca sa intrerupi cateva zile, vezi daca dispar arsurile si apoi sa reiei. Daca reapar asta era cauza, daca nu trebuie sa cauti in alta parte.
Tin pumnii ptr.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

In aceasta sarcina in primele 2 trimestre, am vomitat toate ptrenatalele pe care le-am luat, inclusiv elevitul.Am incercat si cu vitamine obisnuite dar mi-a fost rau si de la ele.Pur si simplu nu am tolerat nici un fel de pastile.De abia acum pot lua vitamine efervescente dar si pe alea cu grija pt ca mi-e frica sa nu le vomit.
Nu stiu care ar fi solutia, dar pina una alta suplineste cu multe fructe si legunme, pina cind corpul tau poate sa asimileze vitaminele prenatale.
Multa bafta si sarcina usoara

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput