Mamici si bebelusi de iulie - august (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

Aidan nu a facut febra pana acum de la vaccinuri...mai poate face de acum incolo?

Ema, nici Aidan nu mai face kk foarte des, zilele astea a facut odata sau 2 ori pe zi.Pana acum facea si de 5 ori.Kk nu miroase rau(daca e asa poate fi diaree), dar miroase a buttermilk - nu stiu cum sa ii spun in romana.Cam ca un lapte dulce.
Aidan suge uneori 10min alteori 20min si alteori chiar si mai mult.Depinde de starea lui :)

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Monai si Irina va multumim :),la fel va doresc si voua...fetite mari si grasute - hihi.

Ajutor fetele cu bebei de 1 luna jumate-2 luni.Se mai screm bebeii vostrii sa mai faca parturi sau kk?????Aidan ma innebuneste, toata ziua numai se screme.I-am dat Mylicon impotriva gazelor dar nu a functionat, acum o sa incerc GripeWater ca am inteles ca e bun si pentru gaze si pt dureri de burtica.Nu mai stiu ce sa fac...doctorul zice ca e normal pana se obisnuieste cu corpul lui, dar cat naiba dureaza??????

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Buna ziua dragutelor,

Mi-e din ce in ce mai lene sa si respir, asa ca, de citit citesc, dar ma urnesc greu la scris. Si cand te gandesti ca nici n-am scuze, deocamdata....

In primul rand, Kulta, lasa jena ca nu e cazul si mergi la doctor ca e cel mai bine sa fii sub supraveghere. Succes mult!

Valcampan, multumesc mult de raspuns, m-ai ajutat super mult. Ai nascut normal, nu? Eu sunt timorata la max.
Anestezistul nu-l aleg eu, il cheama doctora mea, dar sper sa fie aceeasi tipa daca tie "ti-a picat bine".
Rezerva in care ai stat a avut toaleta proprie? Eu am vorbit pt o rezerva singura(am fost la o prietena care a nascut si mi s-au parut cele mai civlizate conditii, cam de hotel de 3 stele) care ma costa 60 Eur/zi daca am norocul sa gasesc una libera din cele 4 existente. Daca nu, o sa cer si eu in rezerva de doua. Sincer, am crezut ca exista doar rezervele cu plata si saloanele mari.

Oricum, nu stiu cand va fi evenimentul, caci azi am fost la control si mi-a spus ca mai am. Am si bocit o tura la plecare, pentru ca nu mai am rabdare deloc.

Asta e, fac eu o fata de 5 kg care sa arate ca un copil de 1 luna .

Pupici si succes tuturor cu colicii, ca vad ca asta-i cel mai mare chin.

Mada & Daria 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Buna ziua dragutelor,

Mi-e din ce in ce mai lene sa si respir, asa ca, de citit citesc, dar ma urnesc greu la scris. Si cand te gandesti ca nici n-am scuze, deocamdata....

In primul rand, Kulta, lasa jena ca nu e cazul si mergi la doctor ca e cel mai bine sa fii sub supraveghere. Succes mult!

Valcampan, multumesc mult de raspuns, m-ai ajutat super mult. Ai nascut normal, nu? Eu sunt timorata la max.
Anestezistul nu-l aleg eu, il cheama doctora mea, dar sper sa fie aceeasi tipa daca tie "ti-a picat bine".
Rezerva in care ai stat a avut toaleta proprie? Eu am vorbit pt o rezerva singura(am fost la o prietena care a nascut si mi s-au parut cele mai civlizate conditii, cam de hotel de 3 stele) care ma costa 60 Eur/zi daca am norocul sa gasesc una libera din cele 4 existente. Daca nu, o sa cer si eu in rezerva de doua. Sincer, am crezut ca exista doar rezervele cu plata si saloanele mari.

Oricum, nu stiu cand va fi evenimentul, caci azi am fost la control si mi-a spus ca mai am. Am si bocit o tura la plecare, pentru ca nu mai am rabdare deloc.

Asta e, fac eu o fata de 5 kg care sa arate ca un copil de 1 luna .

Pupici si succes tuturor cu colicii, ca vad ca asta-i cel mai mare chin.

Mada & Daria 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Fetele,
Ce altceva poate fi daca nu-i apa?
Cum tre sa fie apa, clara si "subtire" sau mai viscoasa si mai galbena la culoare?
Curge in jeturi din cind in cind dar tot am umplut vre-o citeva tamponoaie azi.
Curge constant si in jeturi mici.
Poate fi altceva decit apa?
Ce naiba, altceva?
Mi-e o frica de mor.
Pupici

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ema nici Andrei nu mai face des kk tot asa ca si Aidan, o data maxim de doua ori pe zi, si vad ca e cam moale dar nu pare anormal sau diaree zic eu si miroase a kk ce sa zic...
Adriana si eu ii mai dau din cand in cand gripe water lui Andrei eu asta i-am dat de la bun incpeut pt colici si ii si place tare. Cred ca unoeri il mai doare burtica si pe el. Parca nu se mai strange asa ca de colici dar mai are gaze zic eu.
Kulta fugi mama la spital ce mai astepti sa vina bebe Sebi direct acasa ? Pupici multi si nastere usoara iti doresc!!!
Mamini ma bucur ca mica ta creste si e mai bine ce ma bucur sa aud vesti mai bune de la voi. Sa stii ca incet mai intri in ritm si mai apuci cate o pauza da mica nu prea mare ca ne strica deh

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Va rog, raspundeti-mi cum e cu apa?
Ioana, as merge la spital dar nu sunt sigura ca ii apa
Va rooooooooooooooog, fetele.
K
Va multumesc mult

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Kulta imi pare asa rau ca nu stiu cum e sa ti se rupa apa, ca nu am avut "placerea" ca ti-as spune poate ca vad fetele care stiu si au trecut prin asta si iti raspund, dar macar un tel, la dr tau nu poti da sa-i spui ce simti si cum e??? Poate macar asa.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, du-te la spital si acolo te testeaza daca e apa sau altceva. hai curaj ca o sa fie bine!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Kulta la mine apa a fost incolora si subtire.Dupa descrierea ta ca ai umplut cateva tampoane este APA!!! Suna si du.-te mai repede la dr. ca poate din clipa in clipa sa te apuce contractiile alea de care nu mai tii cont si nu te poti abtine sa nu tipi.Nu te speria, iti doresc nastere usoara si bebe sanatos , grasut si mancacios

18+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput