Mamici si bebelusi de iulie - august (88)
Raspunsuri - Pagina 11
blackpanterro spune:
Multumesc Ioana, felicitari si tie pentru Andrei.Sunt niste grasuti-hihi.
Cu vaccinurile a fost mai bine decat ma asteptam, ma gandeam ca nu o sa suporte durerea si o sa planga de numa dar dupe 5 min a adormit.Toti s-au mirat.
Va fi bine si la voi, o sa vedeti :)
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
corbioana spune:
Adriana sper sa fie ok si la noi ca tare mi-e mila de el micutul sa il mai si doara sau sa faca si febra. nu stiu ce a avut in seara asta ca a cam plans a adormit acum vreo juma de ora deci se va trezi pna la 12 inca o tura sa pape sigur deci stam pe pozitii adik eu. Da sunt niste grasuti scumpici dragalasii de ei.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
blackpanterro spune:
Eu nu am suportat cand l-am vazut ca plange si am inceput si eu sa plang.Saracutul nu stia ce se intampla cu el.
Cred ca va face febra totusi ca cei mai multi copii fac.Sper sa fie bine totusi, voi continua sa ii dau Tylenol.Si baietelul lui Andreea[/red[red]](AC) a facut.
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
nique15 spune:
Buna fetelor!
Avem si noi o intrebare: ati cumparat sau stiti de existenta unui marsupiu care sa poata fi folosit din prima luna? Are cineva marsupiu Chicco 3 pozitii si e adevarat ca acesta poate fi folosit din prima luna? Va multumim.
Ioana si jucausa Ioana-Simina (02.08.2005)
gabitzam spune:
Am cumparat eu de la Chicco marsupiul cu trei pozitii, 1.700.000 lei. Intr-adevar, poate fi folosit de la inceput, in pozitia culcat. De fapt e mai mult diagonala, ca si cum l-ai tine la sin.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
valcampan spune:
Oriadam scuza-ma ca iti raspund atit de tarziu dar de abea ieri s-a reparat calculatorul si am citit azi toate mesajele. Eu am nascut la Polizu cu prof.dr.Luca Vasile si anestezist Dragomirescu Rodica, o femeie de milioane.Am stat intr-o rezerva cu doar 2 paturi asta pt.ca sotul meu a discutat cu dr.si a cotizat cu 1.000.000 lei.Exista rezerve cu mai multe paturi dar nu iti recomand pt.ca e galagie si stiu ca exista si rezerve private cu tarife de la 50 euro pe zi (tarif valabil toamna anului trecut)banuiesc pt.ca nu m-am interesat cit costa.In rest predomina bacnota de 50.000 lei la fiecare spalare, cind iti alapteaza pe bebe, daca ai nevoie sa-ti schimbe cearceafurile etc. Nu stiu ce anume te-ar mai interesa pune-mi intrebari si iti raspund curind.Pina atunci stai linistita si gindeste-te ca internarea nu va dura decit citeva zile.
nique15 spune:
Gabitza, multumim pentru raspuns. Noi am gasit la Metro un marsupiu Chicco cu 3 pozitii (banuiesc ca este acelasi cu cel folosit de tine). Dilema noastra era legata de faptul ca pe cutie era scris Chicco Go Plus, iar in instructuni de folosire era specificata varsta mai mare de 2luni de la care poate fi folosit. Si nu stim daca sa-l luam sau nu... ca avem foarte mare nevoie.
Cel folosit de tine este tot Chicco Go Plus?
Ioana si jucausa Ioana-Simina (02.08.2005)
Oana C spune:
Adriana, si noi mergem pt vaccinuri joi dimineata. O sa ii dau si eu Evei Tylenol 30 minute inainte de appointment si apoi dupa vaccinuri. Tot 4 o sa aiba si ea. Deja ma gindesc cu groaza cum o sa fie si ma rog sa nu aiba vreo reactie mai puternica. Foarte grasunel ginerele; ai grija de el, nu gluma .
Ieri si azi pina acum m-am imbolnavit de nervi. In 24 de ore, Eva adormit numai 7 ore . Ieri n-a dormit deloc, dar DELOC, nici macar sa atipeasca putin cind o hraneam, intre 2 dupa-amiaza - 12 noaptea!!! Deci 10 ore fara somn!! Pina la urma i-am dat cea mai mica doza de Tylenol si a relaxat-o si a adormit la 12 noaptea. Si a mincat ca nebuna (mai bine-zis a ros tot ce a prins) toata ziua de ieri, iar intre mese si-a ros minutele si bratul drept. Apoi, de la 12 noaptea s-a trezit la 4am, a adormit la 5am pina la 6:30. Apoi a mai dormit azi intre 9-10:30am ... Pina la 3pm nu a mai dormit deloc!!! Deci in mai mult de 24 ore a dormit numai 7!!!! Ma dispera!! Vrea numai in brate, pe umar. Cum o las jos, in 2 min se trezeste. Am sunat la dr ei si i-am spus despre asta, ca nu doarme si urla tot timpul si isi roade minutele si antebratul mereu si mi-a zis ca, desi devreme, s-ar putea sa ii iasa dintisori Si a inceput sa faca si Eva balute la gurita.
Acum abia astept sa vina sotul acasa sa o ia el in primire, ca mie imi vine sa urlu!!! Aseara am tinut-o in brate cu rindul, ca nu a vrut sa stea nicicum, ba chiar si in brate la sot plingea ...
Acum abia am adormit-o pe umar si am lasat-o putin in bouncer sa doarma; 3 minute!!!! atit a stat ... si acum se fatzaie iar; pun pariu ca in alte 3 min incepe sa urle daca nu o iau in brate .
O sa o fac pachet si o trimit inapoi la spital. S-a schimbat asa de mult in ultimele saptamini ... Inainte eram ingrijorata ca era prea cuminte si nu plingea absolut deloc, acum nu mai incepe cu maraituri, trece deja la urlete, ca sa vin imediat sa o iau in brate.
Cam atit ... gata, urla iar
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Oana C spune:
In rest, Eva se face pe zi ce trece din ce in ce mai frumusica si dolofana si incepe sa aibe trasaturi de copilas (nu mai este bebelus), iar cind o iau in brate, chiar daca a urlat din toti plaminii pina atunci, imi trage niste zimbete de fericire si multumire, ca ma topesc ... asa se compenseaza nervii mei; cel putin o vad ca este fericita cind ii fac pe plac.
Na, ca a adormit la loc (i-am dat drumul la vibratii in bouncer).
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
AC spune:
Moni eu m-am socat cand am auzit de la prietena ta... am amutit si n-am vrut sa cred ...Ufff D-ne nimic nu poate consola... si nici nu stii cat am admirat faptul ca-n loc sa vii sa plangi pe umarul DC..te-ai gandit la cate burtici de pe listuta vei speria... Jos palara ca ai fost in stare sa te gandesti la fete cand tu erai.....
Si-ti mai doresc inca o data putere si tie si lui Victor si as vrea sa va vad cat mai curand cu un bebe voios si sanatos in brate. Nu ne-am mai vazut de ani de de zile dar Moni colega mea de liceu era o incapatanata si o curajoasa...
Kulta bafta si sa vina Sebi sanatos si voios...
Adriana brava pentru Aidan... sa stii ca acusi se consoleaza si uita repede. Dupa vreo 5-6 luni tin minte mirosuri.. si incep sa urle preventiv la pediatru, iar dupa un an...mmm un vaccin era o tortura si auzi dracusorul de fiica-mea ma considera co-participant la tortura si nici nu-mi vorbea si in rest zambea gales..
Nu te speria ca poate nu face febra. Eu nu i-am dat Tylenol decat o doza. Saracul cat a stat in spital la 10 zile a inghitit la antibiotice si antitermice incat am convenit cu pediatrul ca daca nu trece de echiv 38.5 sa nu-i dau mai mult de o doza.
Albinutza vaccinul facut era anti Difterie, Tetanos, Polio si Pertusis cred ca-i tuse magareasca. Liderul mondial in produs vaccinuri este Institutul Pasteur din Franta. Inclusiv cele folosite in State sunt ca ale lor...Virusii sunt inactivi pentru majoritatea lor si nu provoaca imbolnavirea. Sunt tare curioasa intre ce si ce alege pediatrul tau... nu ca as avea vreo posibilitate de alegere aici.
Oana C pup-o pe Eva mica si geloasa. Pustoaica mea distinge cand lucrez si cand surfez pe net... si la ultima optiune se uita fix la mine si zice..: Vine fetita la mama. Ne jucam amandoua...
Altfel a terminat cu febra Marc si-mi zambeste iar. Anne-Sarah a declarat ca e scandalagiu dupa muzicuta ultimelor zile. A urlat, l-am luat in brate, l-am leganat, ne-am plimbat cu masina la orele cele mai diverse, facand cu randul..... Ioi incep sa regret cat de tacuta era fii-mea si cum adormea constant la san.
Si eu fac bagaje iar... de pe 3 septembrie sunt in Franta... mi se schimba steguletul...
Pupici pentru galuste mici si ultimele burtici,
Andreea si galusca si brotacelul