Mamici de ianuarie-februarie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Astazi am avut f. mult de munca si ca atare, am intrat, am citit cam ce ati scris si, din pacate, nu am avut timp sa stau de vorba cu voi.
Cred ca unde am avut azi de munca mult, bebe a fost foarte agitat si s-a tot miscat in continu.....
Am fost sambata si am reusit de mi-am cumparat blugi pentru mamici si doua bluezice f. dragute.
Acum m-am mai linistit cu lucrurile....
Ma bucur ca toata lumea e ok.

Toanca si bebe Matei 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

ANK-Casa de piatra si tot ce iti doresti!
Iubiti-va mult!
Asteptam poze

Toanca si bebe Matei 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

MyBaby , mie pentru arsuri doctorul mi-a indicat Dicarbocalm.

marchplayer, si pe mine ma doare cand dorm pe parti, dar am descoperit ca daca pun o pernutza sub burtica, atunci totul e perfect. Pernuta trebuie sa sta doar asa, putin ... pe margine, doar cat sa se sprijine burtica pe ea.

Janina, cred ca ar trebui sa mergi la doctor cu scurgerea aia. Eu am citit undeva pe net ca scurgerile mai abundente sunt normale, atata timp cat sunt albe, iar daca apar galbui sau verzui sa se mearga la doctor.

Pupici pe burtici ! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova si Dana-bafat la eco, sa fie totul bine!
SI noi mai avem o saptamina pina la morfologica!
Noi am iesit simbata pe lac si seara am facut saramura si file cu mamaligutza si mujdei- si am vazut si ieir si simbata 2 filem bune, voi ati vazut ultimul film a lui Robert DeNiro-"Hide and Seek?"Noua ni s-a parut tare ciudat,ceva diferit pt DeNiro clar.
Ieri am facut maruntisuri si am fost sa vedem patuzt si comoda, ne-am hotarat la culoare si model, dar nu am dat inca comanda. O s ami fac eu investigatzi caci patutzul l-am gasit in sale si imi palcea ca se face si day bed cand creste copilul si are 3 niveel de saltea, iar comoda dc e o vom luat din alt loc, ca noi vrem culaorea bej-cea a lemnului, chair asa se numeste-neutral.
AM primit eiri si cosultezul d emasian si saltelutza de schimabt bebe de la nasi, asa ca eu am ce spala incepind din oct incolo
Fetelor va pup acuma, mers sa work ceva si intru dupa lunch!
O saptamina usoara!

Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare burticute,
GIOVA si DANA, bafta la eco, sa va bucurati de vederea puiutilor vostri!
TOANCA, sa porti sanatoasa hainutele cele noi!
ANK, casa de piatra si sa ai parte doar de fericire!
LACRA, eu nu am dureri de muschi sau de picioare, poate te soliciti tu prea mult, mergi prea mult pe jos sau stai in picioare?
JANINA, si eu am scurgeri, imi pun tampon zilnic ca altfel nu stiu ce as face, in general scurgerile sunt albe sau usor galbui.
Eu am cam muncit azi, adica am facut curat prin casa cu sotul, mai mult el ca eu am dat ordine. A intrat si el de azi in concediu si o sa plecam si noi pe la munte, mare, nu am facut planuri concrete, vedem noi.
Bebele meu misca in continuu, cred ca o sa ne epuizeze dupa nastere. Acum ma duc si eu sa ma odihnesc, ca nu mai pot.
Pup fetele si bebeii
Anda si bebe Mark 20+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetele, eu nu am apucat sa mai intru de mult ca am f mult de lucru la serviciu, dar...asta e...Saptamina viitoare ajung si eu la control, dar momentan ma simt bine... Acum sunt in sapt 20.
Datele mele sunt: Data nasterii: 06 noiembrie 1975, si sunt la dr Gabriel Lemnete de la Polizu.
ACINA am vazut ca tu esti la dr. Ranga..si nu stiu cum e mai bine sa procedez...eu stiu 2 cazuri..nasa mea acum 3 ani si o colega acum 10 care au fost la ea si sunt traumatizate..Acum eu nu vreau sa te sperii(de aia nu dau nici detalii) dar cred ca mai bine ar fi sa te interesezi inainte, ca nu am auzit lucruri bune despre ea.
Pupici si sarcini usoare tuturor.

Ana 18+ si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ank casa de piatra, multa fericire si un bebe sanatos.!!!
Lacramioara s-ar putea sa fie lipsa de magneziu, e destul de obisnuit in sarcina cu dureri amorteli de picioare mai ales noaptea in pat. si eu am mai patit mai ales cand ma intindeam mi se punea cate un carcel...
Janina si eu am asa ceva, de cateva ori am crezut ca e sange era inchis la culoare cam ca la sfarsitul ciclului. Ia- spus la doctor si a zis ca se uita. Poate imi face ceva analiza habar nu am!!! Dar mi-a trecut. Nici la mine nu se vede cine stie ce burta si am 14 sapt. Ai rabdare o sa creasca o sa vezi!!
Eu abia pe 19 sept sunt programata la doctor, sper sa se vada ce e!! La Daria mi-a spus abia pe la 23 sapt. Eu zic ca e fetita dar sotul meu e convins ca e baiat, David vrea si el un fratior!! Oricum el nu vrea sa stie ce e! La nici unul nu a vrut dar eu tot am intrebat si nu i-am spus.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetili, slaba activitate vad, banui ca voi dormitzi, ce bine ca mai am un pic si plec si eu acasa ca ma cam doare spatele si sutn si obsosita ca am avut aseara arsuri si nu am dormit prea bine- nu mai zic de ciudateniile de vise.
EU am fost azi prin mall sa imi caut fustita sau rochiat de plaja, am gasit ceva si maimerg diseara la un superstore sa ma uit d emaruntisuri, casete video pt 30 august si de camera video si sa vad siacolo ce au pt bebelusi-mai ales aplice si abtibilduri de perete am intereseaza
Monica esti mai bine, si tu Irina?

Numai bine si somn usor

Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

neata fetelor.
Ce faceti?
Am o mare dilema si nu reusesc sa-mi dau un raspuns....asa ca am nevoie de ajutorul vostru.
Eu si bebe avem 19s si 4 zile; deci aproape 5 luni, nu?
Daca o sarcina normala este la 9 luni, inseamna ca mi am de asteptat inca 4 luni, deci 16 saptamani....
Pai 16 s+ 20s = 36 saptamani...........
Cum vine asta ca eu nu intelegoricat de mult as incerca.
Voi intelegeti?
Help, please!

Toanca si bebe Matei 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele, vad ca nu v-atzi prea inghesuit sa scrietzi!

Eu una, cred ca mai am fosrte putzin shi o sa incep sa cred in tot felul de lucruri! De cand am ramas insarcinata am numai belele de sanatate. Singurul lucru care ma consoleaza e ca sunt ale mele nu ale bebelushei! Eu sufar, dar ea sa fie bine! Dupa raceli, masele, rinichi si dureri de cap, asta noapte am intzepenit de gat! Mi-a trosnit si am intzepenit! Acum ma mishc doar cu tot corpul odata si asta cu dureri atroce! Evident ca nu pot sa iau nimic, nici un antiinflamator!. Dar pe mine ma shi amuza situatzia! Cum conduc eu mashina in Bucureshti cand nici nu pot sa mishc capul? SI azi trebuia sa ma fac shi eu cat de cat suportabila (ma programasem la cosmetica sa ma epilez, sa ma pensez), trebuia sa merg sa probez si eu ceva pentru Sambata, ca tot ce am probat Duminica si Luni...........

Toanca, de unde tzi-ai luat tu haine de gravidutza, ca eu trebuie sa iau ceva mai elegant si pe unde am fost, erau prea mari hainutzele?

Hai ca la calculator pot sa stau, asha ca mai vb!

Bee 21+
si Fetitza

Mergi la inceput