Mamici de ianuarie-februarie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit.
Tot baiat este, acum s-a vazut bine putulica si ousoarele.
Ce sa va zic: inima, stomac, vezica, coloana sunt prezente.Toate oasele craniului bine formate. Ochii, nasul, mainile, picioarele fiecare cu cate 5 degete.
Greutate 382 gr. fetelor e un grasun!!!!
Femurul= 32,6 mm.
Circumferinta capului= 49,7 mm
Circumferinta abdominala= 156,4 mm.
Bataile inimii= 149b/m
Placenta, colul sunt ok.
ce am uitat sa-l intreb este lungimea, dar Marco al nostru este din nou mai mare cu 3 zile. A mai scazut cu o zi DPN-ul: este 9 ian.

Dr. mi-a zis ca el de fiecare data face eco morfologica, ca nu e bine sa controleze cu mana ca se pot produce avorturi.
Asta cam asa e, ca eu stiam de fiecare data chestiile astea.
In concluzie e totul ok, putem pleca in concediu, mi-a zis ca daca vrem sa fie tata la nastere, rezolvam cumva, il facem un student, care e in practica, dar el nu recomanda, ca multi barbati lesina.
Si Clau meu a cam dat inapoi, trebuie sa se mai gandeasca.

Dana super site-ul, e tot mai frumos.
te asteptam cu vesti bune.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bine v-am regasit fetelor! Unele dintre voi sper sa va mai aduceti aminte de mine. Am lipsit f. mult de pe-aici, am de recuperat vreo 10 capitole..cred.

Felicitari tuturor celor care au aflat vesti despre sexul puiutilor, bun venit si fetelor noi si multe multe felicitari Danei pentru site.

Din pacate eu nu mai am momentan acces la internet insa din octombrie cand voi reveni acasa voi fi permanent cu voi pe forum asa cum eram pana la inceputul lunii iulie.

Eu deocamdata nu ma mai duc la serviciu ci sunt in medical pentru ca drumul si programul de lucru care mai de care mai lungi m-au determinat sa stau mai cumintica.

La ultima vizita la medic, care a fost luni mi-a spus ca bebe este super baban... are deja 506grame la 21 sapt si facea numai giumbuslucuri pe-acolo mai exact l-a filmat tati tocmai cand se tragea de putza si apoi cand a deschis gurita si a luat o gura de lichid, exact ca un pestisor.

Mai vroiam sa va spun ca la mine s-a miscat prima data chiar de ziua mea. Probabil ca s-a gandit ca ar fi bine sa imi faca si el un cadou.

Va pupic pe toate si va doresc numai bine. Felicitari pentru fetita Catalina, stiu ca asa iti si doreai. Felicitari si pentru baietei: Giova, Maraki, Ioana ( veteranele paginii).

si pe cat mai curand

21+ si [bebe] Bitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova felicitari pt. bebitza Marco Ai venit cu vesti superPacat ca nu ai si poze sa il vedem...oricum important este ca merge totul perfect!!!
Teolinda cum sa te uitam????? Ma bucur ca puiul este bine( un grasunel si ca te simti si tu bineAsteptam sa intri mai des cand o sa ai ocazia, pana atunci iti doresc numai bine si sarcina usoara in continuare
Fetelor pe mine a inceput sa ma doara mijlocul de vreo 3 zile( am citit ca asa se intampla de la 5 luni si dureaza pana la sfarsitul sarcinii ) si din ce in ce mai des jos la burtik din cauza ligamentelor.Astazi parca sant o idee mai bine chiar daca in clipa de fatza am arsuri
Abea astept sa ajungem si noi la eco pe 16 sept.!In afara de Giova cine mai este la eco astazi?
Dana super site.ul

18+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Giova felicitari pentru grasunel!

J 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am venit si eu de la ecograf.

Bebe e bine, mai dezvoltat decat varsta sarcinii. M-a intrebat dr. de 2 ori cate saptamani am pentru ca e aproape cu o saptamana mai maricel.
In rest totul e ok, avem si noi diametrul biparietal de 3,05 cm.
Misca de zor, inimioara ii bate bine.
De sex, asa cum banuiam de altfel, nici nu a pomenit. Stiam eu ca la ecografele noastre din oras erau slabe sperante sa vada ceva.

Abia astept sa revina dr. meu din concediu si sa ma programeze si pe mine la eco morfologica.

Oricum, sunt multumita ca bebitza e bine, ca s-a dezvoltat normal.

---------------------------

Teolinda, te asteptam mai des... cand poti.

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova felicitari pentru Marco. Stateam si ma intrebam cum se face ca tu ai pus un kg si tot cred ca l-ai pus pe Marco. Ma bucur mult ca e bine si ca totul decurge asa cum va doriti.
Dana felicitari si tie. Cand a spus ca poate vedea ce este? Cam nasol ca nu au aparate bune acolo insa totusi unul trebuie sa fie cred eu ( nici eu nu am gasit in Cta ecograf 3d dar se pare ca e si 4d- dar nu stiu prea multi inca).
Teolinda sper ca de acum sa intri mai des.
Irina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova si Dana, felicitari pentru bebici
Giova, sa inteleg ca bebicii nostri nu prea mai sunt de aceeasi varsta?
Al tau e mai grasunel...
Eu abia pe 5 spet. il vad iar la eco si atunci o sa-mi si reconfirme daca e baietel sau nu.
Chiar i-ai vazut ousoarele?
Cred ca sunt asa de mici.........

Toanca si bebe Matei 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Irina, din pacate Buzaul nu se compara cu Constanta.
Si eu am sperat ca va aparea un ecograf bun in oras, dar probabil ca nu va mai fi pentru mine.

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Felicitari Dana pt. bebe. Imi pare rau ca nu stii sexul.

Toanca si eu ma mir cum de e asa grasunel si eu asa slaba. Dr. mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca am timp sa pun kg.pe mine.
ASunt curioasa, cand mergem la urmatorul eco, dupa concediu cate grame are.
Vorba unei prietene: nasti un ficior de 4 kg.

I-am vazut outele si putica. Imediat ma uit din nou pe Cd.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Mie nici poza nu mi-a dat ...

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput