Scorpiutzele - pe unde sunt ? (17)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
gabriela,e de coma micutul.cand l-am vazut cu zambetul alalarg,pe toata fata si cu clopul intr-o parte m-a dat gata.sa-ti traiasca!!!!
ana si adriana,va compatimesc.si eu care ziceam ca mor cand o adormeam pe daria in brate.eu am scapat repede de asta,ca faceam hernie,la ce greutate avea la un an(cat acum).nu zic ca adormim usor,caci mai tot timpul ia una la fundulet pe tema asta.
adriana,vestea ta ma face sa-mi schimb planurile.sa ma pun pe facut bani pentru concediu.
danitin,bine ai venit in randul "pacatoaselor".azi ma refac dupa festin.
Ema
Ziua Dariutei
Calatorie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emma27 spune:
mersi,ana.dar la torturi nu ma pricep sub nici-o forma.bani sa am.
iri,dc ii duci ceva,nu se amelioreaza situatia?
eu am o profitoare acasa!!!
Ema
Ziua Dariutei
Calatorie
Ana68 spune:
Bine,Iri,cum zici tu... nu-s 8 sunt 6 sute kilometri....da' tot multi raman....
Eu ma gandisem la distanta Timisoara-Suceava.
..d-aia am zis 800...Na' te pup si pup si printesa!
Ema,da' tu crezi ca eu sunt sefa prajitureasa?!...Neaaaahhhhh!!!!
Am avut si eu tentative de a ma prajituri si tortura pe acasa,dar-sincer- m-am lasat pagubasa...Am zis ca mai bine cumpar...Pai,Ema draga,am gasit intr-o revista reteta de eclere ....si m-am starnit io la facut eclere...si da-i si framantata-te si lupta sa intelegi reteta...si am muncit ca un sclav juma de zi,ca sa vina termitele mele,cu termita sef in frunte,Marius,si sa le haleasca in 10 minute pe toate.Imi venea sa-i bat,bey,sa-i bat..
.Aveam niste draci....io abia am apucat una sa gust...Pai cum vine asta?Unu' munceste si altii profita?
Abia una am mancat si aia smulsa de pe farfurie in ultimul moment,ca riscam sa raman fara....Asa ca...pardon!..
.cumpar....e mai simplu si mai comod....Te pup!
Cu Luana o scot eu cumva la capat.....curaaaaaand!!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
multumesc, gabriela!
ana, suntem la a treia seara si la fel am de gand s-o tin.sa-l pun in patul lui si sa adoarma singur.nu ma las.doar e baiat mare de acum.mai ales ca v-am zis ca nu plange(asta pentru ca ii bag suzeta).dar prefer sa stau in patul meu(care e langa al lui) pana adoarme decat sa-l legan.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
monica-elizabet spune:
fetelor si ruxi a mea mai adoarme din cand in cand(mai ales ziua) pe picioare leganata dar seara adoarme dupa ce-i dau sa suga biberonul...dar uneori nu vrea si pace...cum a fost cazul serii in care a cazut din patul meu
chiar acum este cineva la noi si da gauri mai jos la patutul ei sa-l mult si pe asta mai jos sa stau eu linistita
am fost la cumparaturi si nici nu am apucat sa bag tot la locul lor
poate dupa baitza
va pup, noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Yrys78 spune:
Scorpie ignoranta si ametita ce sunt...mea culpa...Emma, sa iti traiasca printesa si tot binele din lumea sa il aiba...La multi ani, sanatate, minte si toate jucariile din lume, Dariei!
Multumesc tare mult pentru sfaturi...am mare noroc si sunt sigura ca voi trai ani lungi de fericire si liniste langa omu' meu. Saracul, e atata de obosit, incat a mers deja la culcare. Mai am de munca weekendul asta si dupa aia cred ca ne retragem un weekend undeva la munte. Ne-a terminat munca asta....Azi am chiulit un pic de la serviciu, insa mare rau am facut ca am batut toate magazinele din Pantelimon, Baneasa si alte minunate cartiere....Am injurat tare rau in trafic...ma imbolnavesc oamenii astia cat sunt de rai si agresivi la volan. Saracu' tata s-a crucit cand a vazut ca fac manevre de cascador - cred ca i-a cam stat inima, da' n-a zis nimik...
Marturisesc ca va invidiez un pic ca povestiti toate de copii, slabiciunea mea...Eu ma inteleg muuuuuuuuuuuuullllllllt mai bine cu ei decat cu adultii. Cu copiii si cu cainii. Dar o sa le iau asa pe rand, ma marit intai, apoi fac bb...de abia astept, dar sunt si tare ambitioasa si vreau sa fac si taspe mastere...se cam exclud ele...
Maine e gata minunatia de perdea...am luat galeria azi - am facut revolutie, nu gluma in casa. Mai am de curatat usi, baietii de instalat caloriferul dupa care am umblat eu ca disperata azi...si o sa avem un cuibusor superb.
Ana, Emma, Danitin, Elena, Adriana, Iri, va imbartisez pe toate si imi cer scuze de intarziere Ema. Va pup pe toate - inclusiv al caror nume le-am uitat (imi cer scuze, memorie scurta)
Noapte buna si pupici
Yrys78 spune:
Emma, ce eleganta e Daria! e o minune!!! Sa iti traiasca...m-am uitat acum la pozele de la aniversarea ei si mi-au placut teribil...
Gabriela, ai un baietel tare dragut si jmeker :)
Acum chiar ca noapte buna
pupici
HelleneC spune:
Buna dragele mele!
De abia am apucat sa citesc ce ati scris azi... mi-au obosit ochii (ceea ce e bine, am avut ce citi).
Noi ne-am adus odorul si... am intrat in panica uitandu-ma in calendar: mama bolunda ce sunt, inca 2 saptamani si incepe caminul, nika cumparat, nika facut... vine ziua lui, nika luat, si ma'sa (adica moi) mai si pleaca sa se curseze pentru copiii altora fix o saptamana. So... ma depresez, simt ca imi piere cheful de ceva! Plus ca am chef de citit fix acum, mi-au venit la serviciu vreo 30 de carti meseriase de psihologie, psihiatrie si alte minunatii... una mai faina ca alta. Cum citesc una, cum va spun (mi-i ca ma lasa cheful cand ies din transa)!
Plus ca nici financiar acum nu ma mai laud (parca vreodata m-am laudat), tre sa ma descurc rapid cumva si sa il pun la punct pe puiut, o data face 3 ani! Ma gandesc la tort, vreau sub forma de catel... oare mi-a iesi pasenta??? Mai mare surpriza nu ii fac decat cu asta! (Mina, vezi? Ia aminte ca odata ne pregatim... mai luam lectii de la Ema si... emotii cat incape)!
Iri, ma bucur ca ai ajuns acasa cu bine, lasa ca Iris e shmekera, clar ca va iubeste pe amandoi mult!
Va pup pe toate toate toate si numai bine! Fug la puiut ca nu poate fara mine: "mama, lasa cacuiatoiul" (seful meu, asta e!)
Noapte buna, Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
yrys, te intreb pe tine ca ai mai umblat prin oras.eu caut de foarte mult timp jaluzele de-alea cum erau pe timpul lui ceausescu daca stii?impletite si se strangeau sus.de=alea care fac intuneric total cand le tragi in jos.eu am cautat in toata constanta si nu am gasit.sau fetele, voi pe acolo nu ati vazut?ma enerveaza la culme astea orizontale care sunt pline de praf tot timpul.daca vede cineva sa ma anunte si pe mine.
aseara iar a adormit razvan singur si sunt cea mai fericita mamica ca am reusit sa-l dezvat asa usor.sunt tare mandra ca am un pui de comitet
albumul meu
ziua marinei
nastasie spune:
am uitat sa va spun ca si ieri la pranz razvan tot singur a adormit.i-am pus o patura in geam si in 20 min a adormit.a dormit vreo 3 ore juma ca venise si tati de la munca si baiatu tot nu se trezea.radea tati de mine ca l-am pacalit pe baiat cu patura si poate razvan crede ca e noapte si d-aia doarme asa mult.
va pup.ma duc la treaba ca am de spalatsi sa dau si cu aspiratorul.
albumul meu
ziua marinei