Constanta la apel (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

loreen 2 vesti una buna una proasta:
cea buna:ca nu vei renunta la piatza grivitei
cea proasta:aici e o "piata" care e scumpa ca...nu gasesc termen de comparatie.

eu cumpar de la complex unirii, asta daca nu ajung in grivitei.
dar grosu iau de la metro si legume+fructe de la angro (daca am masina)

tatiana ramane sa stabilim duminica cum facem.cat timp se mai sta la sala?si unde exact este ea?

jo si alexandra

pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Simona fii barbata si tin pumnii,si pe ai Deliei cu ai Biancai la un loc daca te ajuta...Eu am asteptat-o pe Delia din martie pana in august...Si cand am cedat nervos ca nu mai faceam fatza sa vad in fiecare luna rosu in fata ochilor,am vazut roz...Doamne-ajuta...

Saru'mana pentru urari...Sa dea Dumnezeu la toti numai iubire pe toate drumurile...Apropro de dragoste,ce-o cauta caravana "Din Dragoste" la pompieri de vreo 4 zile?!

Tatiana stiu de la Paul ca a trebuit sa astepte certificatul de urbanism de la primarie vreo 2 saptamani,ca domnu' Mazare n-avea chef de semnat acte ca facea surf in Mamaia...printr-o pila a bagat dosarul nostru la semnat la vice...ei si de atunci i l-a dat unei proaste care-l plimba cu zaharelul ca pe Bubico pe banii nostri cu obtinerea autorizatiei si intocmirea proiectul la Proiect SA...Mai multe amanunte nu stiu ca sunt si asa terorizata cu mandrele toata ziua ca sa-mi mai bat capul cu tziment si betoane...Dar il intreb maine si-ti spun ce si cum a facu pana acum...
Nu stiu daca Delia este pe cale sa devina sclifosita,insa dupa cum schimb laptele bag seama ca asa e...Am trecut de la Similac la Humana si azi am luat Hipp de rezerva in casa in cazul in care iar laptele...La zodia taurilor spunea ca a venit un nou gurmand pe lume...poate la altii ca la mine Delia n-as zice...

Jone m-ai linistit beton...Eu de la gara unde mai stau inca,merg la Selgros si apoi vin pe Unirii pentru mezelaraie si mancare la matze,ca sa ma intorc la Grivitei,in drum spre casa...Cand ma voi muta voi merge tot la Selgros si dupa vestile "bune" fac o halta si in Grivitei...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buna dimineata.
imi vine sa alex a mea s-a trezit la 5.30 a papat putina tzatzi si face nani ca un bebelush iar eu nu pot sa inchid un ochi.m-aminvartit prin pat vre-o ora si pana la urma m-am bagat pe net.
tatiana cred ca pica pana la urma faza de duminica ca m-au sunat 2 vechi prieteni de ai mei ca vor meditatie.(sper sa se razgandeasca asupra orei)
vrea cineva cartile cu harry potter?
loreen poate tu ptr bianca?multi ani inainte de casnicie.
liris?alaturi de tine orice ar fi.

si am uitat sa va zic:si noi am facut 2 ani de casatorie, dar cel mai important e ca s-a intamplat minunea...SOTUL SI-A ADUS AMINTE DAR EU UITASEM!

jo si alexandra

pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.va intreb si pe voi care umblati mai mult prin oras.caut in disperare jaluzele cum erau pe timpul lui ceausescu:impletite si cu doua baghete de lemn sus si jos.care fac intuneric total cand le trag.nu stiu unde sa mai caut ca acum tot orasul este plin de cele orizontale si verticale.iar cele orizontale sunt tot timpul pline de praf si nu fac deloc intuneric(mai ales cele albe cum am eu).va pup.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by nastasie

neata, fetelor.va intreb si pe voi care umblati mai mult prin oras.caut in disperare jaluzele cum erau pe timpul lui ceausescu:impletite si cu doua baghete de lemn sus si jos.care fac intuneric total cand le trag.nu stiu unde sa mai caut ca acum tot orasul este plin de cele orizontale si verticale.iar cele orizontale sunt tot timpul pline de praf si nu fac deloc intuneric(mai ales cele albe cum am eu).va pup.

albumul meu
ziua marinei

Am vazut la Practiker!
Hai, trezirea, si faceti un alt topic!

Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

pe bune, crixia?chiar ai vazut?nu ai idee, nu-i asa si cat era bucata,nu?

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

crixia, e deschis si duminica?unde e exact?langa metro ala din km4-5?

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

Adriana, de ce nu incerci si pe Cuza Voda la magazinul chinezesc. S-ar putea sa aibe si acolo. Este pe Cuza Voda colt cu Mihaileanu. Nu stiu sigur dar poti incerca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Haha, Adriana, eu am avut jaluzele din acelea si imi placeau la nebunie (eram singura incantata de ele!), dar dupa ce am pus termopane... nu mai stiu ce-am facut cu ele... ca erau in stare f buna. Ma gandesc, fac niste investigatii... sa vad daca nu cumva i le-oi fi dat maica-mii, care sa le fi dat altcuiva si daca mai exista si sunt ok, te anunt si ti le fac cadou! (Oricum erau facute la comanda si poate dau de persoana respectiva?!)

Cu vecinii mei draguti, imi vine sa tot fuuuug....
Nesimtitul ala de sus, nu numai ca a refuzat sa vina la ap, sa se poata uita instalatorul meu care-i buba, dar dupa ce mi-a tipat ca ce-l "amenint" eu pe el (?!desi ii vorbisem chiar frumos, ca era in interesul meu sa rezolv problema pe cale amiabila!!!), mi-a mai si trantit telefonul in nas!
Ieri a venit aia de la asigurari, a vazut, a facut poze, a masurat, a luat declaratie de la vecina de vis-a-vis (ca martor), in fine, a deschis dosarul de daune. Urma ori sa caut eu oferte de la 3 firme si apoi sa vb cu ea si tra-la-la, mi-ar fi platit factura la firma respectiva, ori sa-mi calculeze "in regie proprie" si treba mea cum/cu cine rezolvam avaria si apoi imi dadea banii (cat le iesea lor "din calcul"). Am ales varianta a 2a, pt ca nu mai aveam chef de alergat.... si probabil ca voi primi bani pt 1l de var lavabil, cum zicea cineva mai sus (scuze, n-am retinut cine!)....
A venit instalatorul, a spart peretele si... surpriza! N-am gasit nimic suspect.... doar ca BCA-ul era imbibat cu apa, in rest, tevile uscate... L-am sunat iar pe vecin si l-am rugat sa vb cu instalatorul... A recunoscut ca la el a fost "ceva", dar ca "azi" a reparat si nu vor mai fi probleme, dar ca el nu poate veni acum la noi, ca nu este in oras si se intoarce saptamana viiitoare! Nesimtitul si mincinosul naibii!!!!!
Asa ca... instalatorul n-a avut ce repara, dar ramasesem cu ditamai gaura in perete... si venea un miros de la subsol....
Pana la urma, n-a reparat peretele, mi-a montat o masca-usita de plastic, ca sa putem sa urmarim ce se mai intampla cand o veni magarul acasa....
Uffff, ce "aventuri" neplacute....

Si ca totul sa fie mai frumos, dimineata, betivul care locuieste sub noi, s-a luat de mama, ca ce tot vine in scara, ca daca locuieste in bloc, de ce nu-i trecuta la intretinere si alte tampenii de creier imbibat de alcoool... (Mama vine si-l ia pe Sebi la ea acasa, sotul meu este plecat, deci practic sunt singura in ap toata ziua si tot 3 pers suntem la intretinere!)

Cat as vrea sa avem posibilitatea sa ne mutam la CASA NOASTRA! Dar nu se intrevede asemenea posibilitate la orizont! Suntem norocosi ca avem ap nostru.... si stam singuri in el, nu?

Simona, nu ne mai tine in suspans!!!! Fa o data testul ala si da-ne vestea cea mare!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

aseara, desi altceva discutasem inainte cind...si alta era starea de spirit... ,sotul meu m-a intrebat daca mi-a venit ciclul. i-am zis ca nu si a facut o fata asa de dezamagita si de disperata ca acum sper din totul sufletul sa nu fi ramas. eu nu vreau copil pe care sa-l doresc doar eu. o sa merg sa cumpar testul ala azi, dar inceput ploaia, si voiam sa merg cu bicicleta ...

Victoria , succes cu casa !

tuturor numai bine!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput