ajuta-ma!!!!
sunt o mamica in 20 saptamini si am capatat o raceala ,nu pot respira fara picaturi de nas si nu stiu daca pot folosi asa ce va?ce ma sfatuiti?
Raspunsuri
Carmi spune:
Eu stiu ca picaurile pt. nas sunt contraindicate, insa s-ar putea sa ma insel, de ce nu-ti suni dr.?
Sanatate multa !
CArmi 31 +
Ana68 spune:
Smiki,cel mai bine ar fi sa iti suni doctorul care te vede...
Eu am fost in ambele sarcini racita,cu temperatura,muci,raguseala ,tuse si stari de ameteala...Mi-a fost recomandat taratment cu antibiotic si anitusiv,dar diferenta era ca sarcinile mele erau inaintate,ma refer la 7 luni de sarcina,respectiv 5 luni de sarcina...
Cel mai bine consulta medicul!Insanatosire grabnica!Ai grija si fereste-te pe viitor de aglomeratii si oameni raciti.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
claujro spune:
Buna!
Eu am fost racita RAU la 11 saptamani si medicul ginecolo mi-a prescris Paracetamol, Olynth si Tantum verde. Plus mult ceai cu lamaie si miere.
Sanatate!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara din burtica +38 saptamani
oanaiasi spune:
Pune in nas apa sarata...cam ca cea de la mare ! La mine se desfunda...cat despre pastile nu stiu ce sa te sfatuiesc !!!
Multa sanatate !
megbeng spune:
paracetamolul e permis in sarcina, da ar fi bine sa vorbesti si cu ginecologul tau..oricum, nu 4 tablete pe zi! si, exact cum a zis oana: apa cu sare...tii o nara si tragi pe cealalta, apoi inversezi. functioneaza garantat!!!
multa sanitate, mamico!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+
pozne de-ale mele
amik spune:
megbeng, esti gravidutza????!!!!eu acum am vazut!draga de tine, sa fie intr-un ceas bun!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
diana69 spune:
Buna.
Si eu am fost racita la 6 saptamini de sarcina si medicul mi-a recomandat ampicilina de 500 mg la 6 ore si sirop de patlagina. de asemenea mi-a spus ca pot lua si eritromicina.Dar picaturi nu prea ai voie sa-ti pui in nas, doar Nazomer.
Dar mai bine intreaba un medic.
Sanatate.
denizel spune:
In solutia de apa cu sare, poti sa pui si putina zeama de lamiie(nu mult, ca ustura).Ti se desfunda nasucul urgent.
Sanatate si ai grija de tine!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Liana30 spune:
Buna!
smiki ai scapat de raceala??
esti bine?
pup toate fetele
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"