@ mai construit cineva CASA !?! (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Am pus poze cu baia Biancai(de fapt prima finisata , mai putin chiuveta cu mobilier).

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am citit din urma ce ati scris... nu chiar tot... mai mult in zig-zag...
Ne-am hotarat si noi sa vindem apartamentul si sa cautam un teren si sa ne apucam de construit... Sper sa reusim...
Problema e ca nu prea stim cu ce sa incepem...
Acum suntem in cautari de teren cat mai ieftin, ca sa ne ramana si niste bani cu care sa incepem... Am vrea vreo 500mp ca sa avem si ceva curte.
Ce vroiam sa va intreb pt. inceput... Cam cat costa toate autorizatiile pentru construit... cu tot cu arhitect... Nu prea stiu exact care sunt etapele si ce acte sunt necesare. As vrea totusi o suma aproximativa.


Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

faina de tot baia.
dar nu e nimeni in cada?
eu cand am sa imi pun asha minunatie am sa dorm macar o noapte acolo.
cand o sa auda sotu si ideii am prin cap cred ca ma surghiuneste.

jo si alexandra


*********
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Crixia, chiar ca e mare diferenta de pret la finisaje! Ma intreb daca manopera e mai ieftina la Constanta ... tie ti-au terminat de tencuit? Ca poate vor sa vina si la mine, le platesc si transportul. Tencuitul interior includea si gletul?
Elyanne, noi am platit arhitectul separat, avizele si autorizatia le-am luat singuri, adica am alergat noi dupa ele. Arh era o cunostinta si ne-a luat 2,5 eur/mp, adica f putin, am auzit ca in general preturile pornesc de la 5 eur.Dupa ce ai proiectul de la arhitecta si proiectele de instalatii electrice/termice/sanitare (noi am dat 400 eur pe toate), iei certificatul de urbanism de la primarie, iar pe baza lui obtii celelate avize. Avizele au fost 2 mil toate, iar autoriz de constructie 6 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Maurice, cu mare placere i-as imbarca via Bucuresti, dar mai au la mine de tencuit interiorul!

Elyanne, chiar azi am discutat cu proiectanta mea pentru niste prieteni, sa aflu care mai sunt preturile si mi-a zis ca un proiect cu toate schitele, proiect de instalatii termice, sanitare, electrice, priect de executie.. s.a, adica complet este 10 euro/mp.
Noi am umblat peste tot cu hartiile, adica proiectanta mi-a facut doar proiectul pentru autorizare(care este 1/2 ca documente din ce ti-am explicat)si adrese de solicitare a avizelor, pe care le-am luat noi... am strans tot ce se cerea in certificatul de urbanism si apoi le-am depus pt. autorizatia de constructie.

Magdda, frumoasa baia! Asa vreau si eu, cada pe colt! Deja ne uitam dupa modele tip 1400x1400. Un pret?

Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

O sa fiu cam pe langa subiect, dar trebuie sa va spun. Azi ne-au spart apartamentul, am fost la teren o ora doua si cand am venit am gasit jale. Suntem terminati, mi-au furat laptop-ul, banii pentru electrica (ca trebuia sa ne apucam de luni dar n-a venit meseriasul) adica vreo 12 mil, bijuteriile, ap foto digital al fratelui meu, si ala de vreo 9 mil, tinea la el ca la ochii din cap.....laptop-ul avea tot felul de informatii...sper sa trecem cat mai curand peste toate astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

valeu mama!
dar nu aveati usa metalica?
eu deja ma uit la sisteme de securitate.cat or fi ajungand sa coste?

jo si alexandra


*********
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Maurice imi pare tare rau pt voi , ma gandesc ce socati ati fost.Sa va dea D-zeu putere sa treceti peste asta, sa uitati si poate ii prinde pe faptasi ca macar sa fie dupa gratii.
Crixia vana este de 150/150 si direct de la producator cu baterie si bule cu tot a costat 24 mil.Absolut aceeasi vana in alte magazine in oras era 30-32mil, noroc ca am vazut la tv reclama ca avem producatorul de vani in oras.Le-am spus ca o sa ne mai trebuiasca una si au spus ca ne vor face reducere.Bateria si motorul pt jacuzzi sunt aduse de un importator din oras din Italia.Acum sunt baietii la noi sa ne monteze balustrada de la parter la etaj din inox.Fetelor atata am lucrat vara asta ca pt mine parca nici nu a fost:ba am fost in sesiune, ba am lucrat cu sotul la finisaje, cateodata simt ca m-am saturat si vreau o pauza dar cand vad ca progresam ii multumesc lui D-zeu ca avem bani sa le facem.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc pentru raspunsuri... e bine de stiut la ce sa ne astepta... nu credeam ca poate fi atat de scump arhitectul...

Maurice imi pare foare rau Nici nu stiu ce sa mai zic... niste nenorociti...

Jone am inteles ca usa metalica e cea mai usor de spart... si in liniste... cu foarfeca de tabla o taie... Cea mai buna ramane tot usa de lemn masiv... parerea mea.


Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Mi-au luat ei laptop-ul dar tot am cum sa mai intru sa vorbesc cu voi ... e groaznic, azi noapte nu am putut dormi, dar sper sa ne treaca cat mai repede, sa avem putere sa punem la loc ce au luat. Putea fi mai rau, au taiat tot curentul pe etaj, era intuneric si eu eram singura. Daca as fi ajuns acolo cand ei inca nu plecasera ...Azi am aflat ca au incercat si la alta vecina sa sparga, tot ieri, dar ea avea o placa de inox in jurul butucului si astfel a scapat.
Jone, nu aveam usa metalica, dar am auzit din mai multe parti de o noua metoda, hotii strang usa pana o fac armonica...si noi ne gandim de ceva timp foarte serios la sistemul de securitate (pentru casa insa, nu ne asteptam ca intr-un bloc intr-o zona bunicica sa se intample asa ceav). Se pare ca trebuie luata in calcul securitatea tot atat de serios precum instalatia de gaze sa zicem, si la un cost destul de mare. Noi vrem sa ne punem camera video si alarma care sa sune pe mobil...
Azi am fost la politie sa intrebam de hoti si ne-au zis sa ne linistim, ca sunt slabe sansele. Insa i-am vazut azi in civil, supravegheau zona ...
Si ca sa nu fiu iarasi pe langa subiect, as vrea sa va intreb daca stiti ceva de tigla metalica romaneasca, e oferta la Bricostore, 300000 lei mp.

Mergi la inceput