Bebelusi de martie - aprilie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ninocikap,felicitari pentru dintisor si meniul variat si bine ati revenit,tu si Marox(micutii sunt adorabili,sa-ti traiasca)
Multumim anca micaela(si Ema e o frumoasa si s-a facut mare),ligia(si mie mi se pare ca nu mai seamana chiar leit cu sotul;glumesc,desigur)si oanamc(sunteti niste scumpe,ca de obicei,tu si Leti a ta;pupici)
Ligia,felicitari pentru ziua productiva de azi,esti tare(dar nu te invidiez pt.treburile pe care a trebuit sa le faci singura)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Asa e,ligia,nu e singur Raducu intre lenesi,se inscrie si Alexut,nu vrea defel sa se rostogoleasca.Ii place daca o facem noi,dar el ar prefera sa-l sculam in fund,lucru ptr.care nu primeste inca ajutor
rrox,Alexut cand plange si vrea sa-l bag in seama,face"nia-nia"(aia sunt eu)sau "ei" ori "ai"(care e ta-su).Cand e suparat insa,daca ii e foame,plange(urla)fara adresa.Ii place foarte mult programul artistic,trebuie sa-i cant(eu singura sau acompaniata de cd,in nici un caz numai cd-ul)sau sa-i citesc,v-am mai spus ca il distreaza limba engleza.Ieri am cantat non-stop o ora si jumatate-jucariile sunt de prisos-,asa ca atunci cand a venit sotul de la serviciu,nu numai ca fredonam ca un magar(asta e ceva obisnuit)ci eram un magar ragusit si obosit,adevarata arta si pasiune...

Mergi la inceput

rrox,felicitari pentru cei 2 cm,copiii nostri cresc ca din apa,precum Fat Frumos din Lacrima,intr-o zi cat altii intr-un an
Alexut a adormit frant dupa ziua asta cacacioasa la propriu(scuzati cuvantul "propriu")si doarme de pe la 8,asa ca am hotarat sa nu-i mai facem baita,sa-i dau sa manance cand o cere si sa-l lasam sa se odihneasca.Ah,numai de-as sti ce-l deranjeaza,dar probabil o sa mai patim pana imi dau seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

buna dragelor, va multumim frumos pentru urari , m-am bucurat citindu-le! mamacita, danna-J, adrianaf, rrox, anca micaela, marox, ligia
am avut zile faorte frumoase, sotul meu a fost tare atent si grijuliu cu noi, si ne-a surprizat:)in mod special.
cind s-a nascut nati credeam ca ce fain e sa fim nascuti la 2 zile diferenta( eu in 18- el 20), insa acum vad ca daca nu am o foarte buna organizare, e mult stres cu pregatirile, si am simtit asta destul de bine acum.
dar a iesit totul bine.
miine asteptam copii la joaca. s-a bucurat tare mult de bicicleta, cred ca ar fi luat-o cu el in pat:)si tati ne-a dus azi intr-un parc de distractii "Phantasia land" ( cel mai renumit din zona), cu tot felul de trenuri si invirtitaore, majoritatea pentur adolescenti, dar am gasit si pentru copii mici, pe care m-am dat si eu :) relu imi zicea ca daca ma dau pe alea tari, e gata laptele meu:)!
chiar ma gindeam ca acum vreo 8 ani, unul din visele mele de vacanta era sa merg intr-un parc dintr-asta si sa ma dau pe toate chestiile, iar acum, cind in sfirsit am parcul aproape.. mi-i frica !:)

mamacita, m-am uitat la pozele noi, si sint faorte frumoase! poza cu alexutu cum iti tine mina m-a facut sa lacrimez; e asa de dulce si linsitit, si ma gindeam ce minunati is copiii astia ai nostri, si ce bucurie avem ca putem avea grija de ei , ii putem iubi , si citi copii saracutii nu au o mina pe care sa o imbratiseze asa..

Rrox, ii dorim multa sanatate ioanei, sa se termine o data tusea aia si sa puteti sa plecati linsiti in vacanta. daca te ajuta, sa stii ca si pe nathan tot 3 saptamini il tineau traheitele si bronsitele, cum zicea mamacita.

maroxwellcome back!am vazut pozele cu copiii tai cei frumosi !sa iti traiasca!

ligia si mamacitasi rrox, venim si noi la clubul "nerostogolitorilor" , nici eu nu vad ca ar avea vreo intentie, doar ca isi mai ridica fundutzul din cind in cind ca si cind si-ar lua avint..in schimb, daca ii dau degetele, se ridica si el aproape direct in picioruse :)

an-ka si danna_j va pup, sper ca ati avut o zi frumaosa impreuna !

va doresc o noapte buna si odihnitaore,
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Salutare fetele!Revin si eu printre voi dupa 2 saptamani in care nu am fost acasa....explicatia....curatenie generala asa ca ne-am mutat la o prietena in apartament ....ea fiind plecata in Bucuresti...

Tare harnicuta am mai fost...

Acuma incerc sa recuperez ce ati scris voi....

Dupa care ma mai bag si eu in seama....

Duminica frumoasa...

ralu si nicola mica(26.03.2005)
www.rraluca.photosite.com/nicolaadriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Gabrianah Multumesc, chiar ma ajuta. Adevarul e ca nici Mariucai nu-i treceau mai repede, dar Ioana e tare mica si ma ingrijorez repede... Ieri a avut si o zi mai proasta, a fost plangacioasa si ei nu prea i se intampla asa ceva. Am hotarat ca luni dimineata sa mergem intai la pediatra ei si dupa aceea sa plecam la munte. Sper sa fie bine.
Am mai citit pe emedicine.com (un site foarte serios) si ei ziceau ca se prescriu des expectorante la bronsite, dar ca nu s-a probat eficienta lor. Nici nu stii ce sa mai crezi. Ce bine ca Mariuca a crescut si nu ne mai sperie o bronsita!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

rrox, multumim de cuvintele frumoase si o pupam pe Ioana cariua ii dorim multa sanatate, ne rugam la Doamne Doamne sa se faca bine si sa se bucure de vacanta la munte !Marox, bine ai revenit, m-am uitat cu drag la pozele lui Alex care cum zice Ligia13 e un jmecher frumos si istet si se vede ca are grija sa-si tina Julia bine capusorul. Ce mare a crescut Julia, ma uitam la ea in prima zi, o scumpete de bebelus si la patru luni, ce fetitia mare are deja mami! Si mie mi-ar place sa ne vedem in Franta, ar fi chiar haios sa trecem pe langa voi, am sa-ti spun orasele mari pe langa care mergem dupa ce ma consult cu sotul, sigur stiu ca o lua spre Paris si chiar trecem oarecum pe langa, anul acesta nu ne mai oprim ca abia asteptam sa ajungel la mare! dar cine stie... poate ne chiar intalnim daca sunteti in drum.Ligia13, harinicuta de tine, ai facut tu atata curatenie singurica :) acum e duminica si trebuie sa te odihnesti ca luni mergi la munca Sara ii transmite salutari lui Raducu :).mamacita, vazut pozele cu manuta ta pe care o strange cu drag Alex, frumoasa poza si cu taticul cel mandru de fiul sau :) citesc ca ai tinut un recital intreg lui Alex, care stie cum sa-si 'exploateze' mamica dedicata si pasionata de el. Acum am luat-o si eu pa Sara cu mine la pc si se uita cum canta mamica ei la pian :)!gabrianah, chiar ne-am simtit f bine ieri, am povestit multe cu An-k, ne-a impartasit din vacanta si bineinteles ne-am admirat fetitele care erau si ele incantate ca sunt impreuna, regret ca nu am facut poze.

Mergi la inceput

Fetelor am realizat si eu ca fiica mea va creste mare si o sa aiba si ea copii daca isi doreste si m-am gandit ca e bine sa aiba un jurnal numai ai ei, 'in sfarsit' ca sa poata citi cum era ea cand era mica. Asa am mai scris eu in jurnalul meu despre ea dar vreau ceva doar al ei, cu poze si tot felul de amintiri, stiu ca multe dintre voi au asa ceva, spre ca nu-i prea tarziu sa incep, acum sunt in cautarea albumului.De ieri seara Narcis a observat ca 'face podul' Sara, adica isi ridica funduletul ajutata de picioruse, a repetat schema de cateva ori. De intors noi ne intoarcem de pe burtica mai mult si ne rostogolim uneori si cu picioarele inainte de pe spate pe burtica. De dormit dormim mai mult pe o parte, cand pe o parte cand pe cealalta. Inca se mai trezeste tot des si eu nu prea pot sa ma odihnesc cum trebuie pentru ca fac naveta din camera ei in camera mea toata noaptea, cel putin asa imi pare mie. In ultimul timp dorm foarte adanc nici nu il mai simt pe Narcis cand vine de la munca si se aseaza langa mine, pe vremea cand eram graviduta il asteptam treaza si ma trezeam foarte usor, acum dorm dusa. E adevarat ca nu ma odihnesc deloc in timpul zilei, poate ar mai trebui sa iau si eu o pauza insa nu prea sunt obisnuita sa dorm dupa masa. Pe Sara insa vreau sa o obisnuiesc sa doarma dupa masa, ca sa fie mai odihnita si ea...no, va pup si sa auzim numai de bine, duminica placuta si odihnitoare

Mergi la inceput

tot eu sunt, inca n-ati scapat de mine :).Sa revenim la trebuirile casnice, voi ce mai gatiti ? Mi-e mi-a adus An-k multa verdeata din gradina ei, adica: telina (radacina si frunze), patrunjel (radacina si frunze), castraveti si salata verde, adica mai precis e gradina socrului ei. Sunt atat de proaspete si frumos mirositoare ca imi vine sa le mananc asa crude, daca se poate o salata de patrunjel :). Aici in comert patrunjelul nu are deloc aroma si nu sz gaseste radacina de patrunjel.Problema mea este ca am realizat ca nu prea gatesc ciorbe si supe ... mai mult mancare solida si bem sucuri si apa, dar mi-e pofta da ciorbe si supe si trebuie sa ma invat sa fac macar la 2 zile asa ceva. Mie imi place sa gatesc si pentru mine e o relaxare cu conditia sa curete Narcis ceapa si sa spele vasele :). In fine, daca vreti sa-mi dati ceva idei de supe sau ciorbe fetele ce gatesc, v-as fi recunoscatoare... sper ca nu e prea off topic. Azi vreau sa vac o salata la pranz si seara o supica ... poate mai reusesc sa dau ceva jos.Si apropos de diete, eu nu mai tin nimic cred de mai mult de o luna, tinusem monti o perioada si am slabit 3 kg pe care nu le-am mai pus la loc. Tot monti reconada supele si ciorbele seara, iar in piramida alimentatiei sanatoase, stau la baza lichidele, ma gandesc sa optez pentru o alimentatie cu preponderenta lichide.Gata ca v-am zapacit :) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Danna_J, ce bine ca te-ai intalnit cu An-K.Eu sunt cam izolata aici in Timisoara.Ma mai intalneac cu Danuta t in parc la plimbare si as vrea sa ma intalnesc cu Dariaevelin; vad ca fetele din Constanta sunt mai harnicute la "intalneala".
Si eu sunt tare "ierbivora", as manca frunze goale, de fapt chiar mananc muuult patrunjel in orice...cu lichidele nu prea sunt prietena din pacate.
Bravo pentru Sara, se pare ca e tare activa.Asa e si Letitia, nu o mai putem opri din invarteli si ma mai mir ca nu pune pe ea cand toata ziua face aerobic.
Fetele cu "nerostogolitii", trebuie sa profitati din plin de neactivitate , vedeti voi mai tarziu...
Marox, ma bucur ca nu ne-ai parasit!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput