Bebelusi de martie - aprilie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Demi era cea mai micuta dintre bebelusii de martie-aprilie 2005 si Mamanati - cea mai curajoasa mamica.Va amintiti cum a stat singurica cu sotul plecat atatea luni de zile, cand sarcina era avansata era tot mai greu, apoi a nascut cand sotul era tot departe si daca imi amintesc bine nu a avut o nastere prea usoara...Nu pot sa cred ca o femeie, o mama poate sa sufere atat si totusi sa aiba in suflet atata bunatate si caldura.
Eu inca nu imi pot reveni.Aseara am citit ultimul mesaj al Corneliei si nu m-am mai putut opri din plans.E cumplit, e absolut ingrozitor de dureros.Nu ma mai pot gandi la nimic altceva decat la suferinta bietului sufletel si la cum a plecat mult prea devreme din bratele mamei sale.

Si eu aveam atatea sa va scriu, dar nimic nu mai conteaza...Poate peste cateva zile...

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

N-mi vine sa cred,micuta de ea,ingeras scump...offffffffff...nici nu mai pot scrieDumnezeu sa odihneasca in pace sufletelul scumpei noastre Demi.
Nati suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

am citit si am recitit, parca nu pot sa cred ca Naty este atat de incercata, Naty imi pare nespus de rau, imi aduc aminte cand vorbeam desspre viitorii bebelusi... si acum... este cumplit, sunt alaturi de tine, cu mintea si sufletul, pt o vorba sau orice altceva nu ezita sa-mi scrii pe PM, cuvintele sunt intradevar de prisos...
Naty iti doresc din tot sufletul sa rasara soarele in viata voastra si sa nu mai apuna niciodata, si micuta ingerasa sa va vegeze vietile, te imbratisez cu toata caldura si sinceritatea

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

eu de ieri nu mai sunt om...ma gandesc doar la Naty, ce e in sufletzelul ei de mama... doamne ce cruda este uneori viata...

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Alexutu, la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Dragele mele,si eu tot cu gandul la Nati si la Demi sunt! Cuvintele sunt de prisos...Uitati ce m-am gandit daca sunteti de acord:Pe 30 august sa tinem un moment de reculegere toate impreuna la aceeasi ora in amintirea lui Demi!Am cautat insa n-am gasit ora cand s-a nascut Demi, daca nu vom afla in timp eu zic sa alegem ora 15.00 ora Romaniei si va fi Marti 30 august 2005! Propun 5 minute cand sa ne indreptam toate gandurile bune spre ea si parintii ei daca vreti intr-o ruga tacuta! astept parerile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Alexutu la multi ani de la Cezarica

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

danna_Jmarti 30 august la ora 15 ma voi ruga si eu pt Demi si pt Nati sa abia putere sa treaca peste acest necaz ...

Mergi la inceput

dana, foarte buna ideea ta. si la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

am intrat la bebelushi de mai-iunie si sunt foarte multe mesaje pentru Naty, fetele au aflat de la Cornelia. dar Naty probabil nu va intra la mai-iunie sa le citeasca. ma gandeam ca poate ar fi bine sa deschidem un subiect pentru Naty, multi membri ai forumului vor fi alaturi de ea. poate intr-o zi va citi si ii va incalzi putin sufletul. nu stiu daca e bine, zic si eu....

Mergi la inceput

am intrat si eu la mamici de mai iunie 2005 si o mamica de acolo a pus o poza ci Nati si Demi in parc...Doamne ...era asa de frumoasa....iar Nati asa fericita ...of Doamne de ce ai lasat sa se intample asa ceva?????
nu stiu daca o sa-mi revin prea repede ...nu stiu cum sunteti voi dar pe maine ma apuca plansul din secunda in secunda nu pot sa-mi revin, as face orice s-o pot ajuta pe Nati in momentele astea ...dar imi dau seama ca nu putem face nimic....offf DoamneDoamne....

Mergi la inceput