Bebelusi de martie - aprilie 2005 (21)

Bebelusi de martie - aprilie 2005 (21) | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

Asta e listuta. Mai astept inscrieri!

Livia Lorelai (n.18 ianuarie, 1,617 kg.)
Maya Lorelai (n.18 ianuarie, 1,642 kg.)
Mihai Alexandru Ninocikap (n.17 februarie, 4 kg., 52 cm., APGAR 9)
Stefan Catalin Cameron (n.23 februarie, 3 kg., 48 cm.)
Stefan Costin Ellinia (n.25 februarie, 2,9 kg., 50 cm., APGAR 10)
Irina Maria Betilina (n.27 februarie, 3 kg., 49,5 cm)
Alicia Caramella (n.1 martie, 2,8 kg., 50 cm., APGAR 9)
Sylvia Eloise Mary-Jane (n.1 martie)
Sonia Mara Ariadnabr (n.2 martie, 3,580 kg., APGAR 9)
Bernhard Alessia 105 (n.2 martie, 3,970 kg., 56 cm., APGAR 10)
Alexia CatXO (n.5 martie, 4,3 kg., 54 cm.)
Melissa Ioana Claudia_2803 (n.7 martie, 3,180 kg., 51 cm.)
David Emil Erix (n.9 martie, 3,850 kg., APGAR 10)
Rares Andrei Andrruzza (n.10 martie, 3,5 kg., 53 cm., APGAR 9)
Alessandra Giuliatm (n.10 martie, 3,050 kg., 51 cm., APGAR 10)
Brien Constantin Dariaevelin (n.10 martie, 3,7 kg., 51 cm., APGAR 10)
Loriana Danitin (n.10 martie, 3,4 kg., APGAR 8)
Vlad Antoniu Coco (n.11 martie, 3,4 kg., 52 cm., APGAR 9)
Eva Maria Ana71 (n.13 martie, 3,3 kg., 51 cm., APGAR 9)
George Alexandru Simonnete (n.13 martie, 2,750 kg., 47 cm., APGAR 9)
Bianca Ecaterina An-k (n.14 martie, 2,975 kg., 48 cm., APGAR 9)
Darian Gabriel Ako (n.16 martie)
Rares Mihai Ako (n.16 martie)
Ema Ioana Anca Micaela (n.17 martie, 3,280 kg., 48,5 cm., APGAR 9/10)
David Andrei Smmiha (n.18 martie, 3 kg., 50 cm., APGAR 8)
Alexandros Xenofon Zuzunaki (n.19 martie, 3,820 kg., 52 cm., APGAR 9/10)
Rares Mihai Carmenduta (n.21 martie, 3,7 kg., 52 cm., APGAR 8)
Mara Rp (n.22 martie, 3,5 kg., 49 cm., APGAR 9)
Ioana Alexandra Rrox3 (n.23 martie, 3,3 kg., 48 cm., APGAR 8/9)
George Coral (n.24 martie, 3,4 kg., 53 cm., APGAR 9)
Nicola Adriana Raluk (n.26 martie, 3,350 kg., 48 cm., APGAR 9)
Julia Diana Marox (n.29 martie, 3,110 kg., 48 cm., APGAR 10)
Karen Hiroral (n.30 martie, 3,148 kg., 51 cm.)
Iosif Kathywsha (n.31 martie, 3,8 kg., 52 cm., APGAR 9)
Rada Valentina Carmissis (n.2 aprilie, 2,6 kg., 49 cm., APGAR 9)
Stefan ClaudiaH (n.3 aprilie, 3,4 kg.)
Daria Gegea (n.3 aprilie, 3,3 kg., 50 cm., APGAR 8/9)
Antonio-Haruki Mihaela Imai (n.4 aprilie, 3,320 kg., 51,5 cm., APGAR 10)
Gabriel-Stefan Gabrianah (n.5 aprilie, 3,8 kg., 54 cm., APGAR 9/10)
Adina Nicoleta Giliutza (n.7 aprilie, 3,450 kg., 49 cm.)
Thomas Daniel Gabrielaveres (n.8 aprilie, 3,230 kg., 49 cm., APGAR 10)
Thea Ioana Crangutalil (n.9 aprilie, 3,5 kg., 50 cm.)
Daniel Corrinutza (n.9 aprilie, 3,3 kg., 50 cm.)
Emilia Alexandra Geta Sava (n.11 aprilie, 3,6 kg., 51 cm., APGAR 9)
Jenny Simmypo(n.13 aprilie, 3,1 kg., 49 cm., APGAR 9/10)
Irina Ana-Maria Andira (n.14 aprilie, 3,950 kg., 51 cm., APGAR 8/9)
Alexandra Adela 20 (n.14 aprilie, 3,310 kg., 50 cm., APGAR 10)
Ioan Rares Oanamaria Luiza (n.14 aprilie, 4,180 kg., 53 cm.)
Alexandra Adseana (n.15 aprilie, 3,6 kg., 53 cm., APGAR 9/10)
David Ocrainic (n.17 aprilie, 3,750 kg., 51 cm.)
Mihai Cosmin Danuta t (n.20 aprilie, 3,250 kg., 50 cm., APGAR 8/9)
Antonia Maria Teodora Racz (n.20 aprilie, 3,450 kg., 52 cm., APGAR 9/10)
Vlad George Shumi (n.20 aprilie, 2,860 kg., 48 cm., APGAR 10)
Bogdan Lali74 (n.20 aprilie, 1,650 kg., APGAR 6/7)
Letitia Medeea Oanamc (n.21 aprilie, 3,7 kg., 51 cm., APGAR 9)
Andreea Maria Andreoti (n.21 aprilie, 4,1 kg., 52 cm.)
Adela Maria Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,550 kg., 47 cm., APGAR 9)
Rares Ionut Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,950 kg., 48 cm., APGAR 9)
Radu Ligia 13 (n.22 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 9)
Alexander Christian Lantana7 (n.22 aprilie, 3,720 kg., 52,5 cm., APGAR 9/9)
Cezar Georgian Adrianafedorca (n.23 aprilie, 3,850 kg., 56 cm., APGAR 10)
Dalia Larisa Lauradaria (n.24 aprilie, 3,1 kg., 52 cm., APGAR 10)
Alexandru Mamacita (n.25 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 10)
Delia Loreen (n.26 aprilie, 2,8 kg., 49 cm., APGAR 9)
Miruna Ioana Miska (n.28 aprilie, 3 kg., 48 cm., APGAR 9)
Sara Narcisa Danna J (n.29 aprilie, 3,990 kg., 53 cm., APGAR 8/9)
Vladimir Sibip (n.30 aprilie, 3,2 kg., 50 cm.)
Delia Melissa Mamanati (n.30 aprilie, 3,7 kg., 49 cm.)

Acum suntem 36 si 32

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48054" target="_blank"> Aici am asteptat sa soseasca in viata noastra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48283" target="_blank"> Aici am inceput www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48498" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48896" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49250" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49659" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49997" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50554" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50895" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51300" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51708" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52007" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52286" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52593" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53102" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53589" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54100" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54596" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54835" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55025" target="_blank">19 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55318" target="_blank">20

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Ne-am trezit si noi!Buna dimineata tuturor! AdrianaFedorca multumim de complimente, mai ales eu, mi-ai facut sa umflu putin in pene de dimineata! lui Cezarica si succes la cumparaturi! Eu la cumparaturi sunt o catastrofa, atat ma uit si ma codesc pana cumpar ceva ca imi trece cheful de cumparaturi si apoi iau ce apuc in ultimul moment cand nu mai are rabdare N sa stea dupa mine. Bineinteles ajung acasa si saptamana viitoare trebuie sa returnez ca nu-mi place ce am cumparat. Imi pare rau ca sunt asa, pe Narcis nu-l pasioneaza shopingul de haine, poate cel de electornice unde pe mine ma apuca ameteala de cap cand intram si abia astept sa iesim, (telefoane, laptopuri, tv plasma... proiectoare s.a.m.d.) si nu prea am cu cine sa ma consult si imi piere si mie cheful de shopalit.Azi la 14.00 vine An-k, Bianca si taticul ei la noi. Abia asteptam, pacat ca e vremea cam ploioasa si nu putem sa ne plimbam prin parc, asa a fost si ieri, a plouat cu galeata, bine macar ca la noi nu sunt inundatii. Noi incercam cand e vreme buna sa o scoatem cat mai mult pe Sara afara pentru ca la noi vremea frumoasa se rareste. Am proiectat o pizza in meniu si sper sa ne iasa si sa ne simtim bine azi, abia asteptam sa o vedem pe Bianca care are deja 5 luni si n-am vazut-o de multisor.O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

nikocikap, felicitari dintzosului!Ce baiat mare si frumos ai!

rrox, desi off topic, tre' sa-ti zic ca si pe mine m-a socat ce s-a intamplat la Taize, mai ales ca eu am fost in comunitatea de la Taize in 2000, l-am vazut la slujba pe parintele Roger, ba chiar m-a atins pe cap si m-a binecuvantat. o rusine ce s-a intamplat, dar daca saraca fata era dusa....

dariaevelin, am avut ceva mai mult timp de vizionat albume si m-am uitat la toate pozele de la nunta ta. ce sa-ti spun, frumoasa nunta ai avut, super, mi-a placut la nebunie. iar tu o mireasa superbaaa, nici nu mai e cazul sa spun. sunteti o familie frumoasa!

adriana, spor la cumparaturi, sa-i faci poze lui Cezar in noile hainute sa-l vedem si noi!

Anca Micaela, ce faina este poza cu Dara si Sara. cine le-a botezat mai asa frumos? Iar Ema este o frumoasaaa!

andira, cum merge diversificarea?? sa stii ca oricate pagini ai citi si oricate sfaturi ai primi de la dr. pediatru, pana la urma o sa faci tot cum simti tu ca e mai bine pentru pui.

mamacita, tare frumusel s-a facut grasunelul Alex!

Rares doarme la ora asta dupa ce a papat piureul de fructe(un mar, cateva rondele de banana si 30 ml laptic), asa ca am avut si eu timp sa mai deschid albumele cu bebelushii astia frumosi. Noroc cu ploaia, imi mai odihnesc si eu picioarele, altfel de la 11:30, 12:00 o luam din loc spre parc si abia la ora 18 mai ajungeam acasa.
Am o intrebare pentru voi: la piureul de fructe, folositi biscuiti?? chestia asta cu glutenul mie mi se pare un pic cam exagerata. ma gandesc ca mamicile noastre au bagat la mere cu biscuiti in noi.... am gustat in parc de la o fata biscuiti fara gluten, cumparati de la un institut ..(nu m-a interesat prea tare provenienta lor), dar sunt oribili! nu la gust, sunt destul de gustosi, in schimb dupa ce inghiti ai senzatia ca ai mancat nisip!!! deci, bebelushii care deja papa fructe, papa biscuiti obisnuiti sau doar din cei fara gluten??THX!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Gabrianah La multi ani! tie si lui Nathan!

Ninocikap Felicitari pentru dintisor! si La multi ani! pentru cele 6 luni. Cum ii faci tu branzica din iaurt? Eu ii faceam Mariucai branzica din lapte proaspat cu putina zeama de lamaie. Ii placea tare mult. Cea de la tara e facuta din lapte nepasteurizat, desi cred ca fierbe destul in procesul de fabricatie...

DannaJ Sara s-a facut o domnisorica tare frumusica si tu esti o frumusete de mamica! Cred ca Narcis e tare mandru cu asa fete!

Anca Micaela Se pare ca v-ati simtit cu totii bine in concediu sa sunteti tare veseli prin poze Nu-ti mai face sange rau cu alaptatul, nu cred ca mai are rost. E maricica Ema deja, da-i Milumil.

Mamacita Au dreptate fetele, Alexut are mutrita de baietel mare! Iar tu poti sa te rasfeti cu inghetate linistita, esti supla si arati foarte bine!

Ioana in ultima vreme nu mai vrea sa suga ca lumea decat dimineata la prima masa si uneori seara la culcare. In schimb la masa de solide, pe care o tot variez, legume, fructe simple sau amestecate cu cereale de orez, mananca tot. Cred ca a inceput sa se plictiseasca de atat supt acelasi laptic
Din pacate sunt suparata, nu i-a trecut tusea. O zi tuseste doar de 3-4 ori si urmatoarea tuseste o dimineata intreaga. Nu o sa-i mai dau ambroxol, ma gandesc ca ii tot produce mucus aiurea. Mamacita poate stii mai bine, subtiaza mucusul in exces atata timp cat are bronsita sau continua sa subtieze ce gaseste pe acolo si ii cauzeaza in continuare tuse? Ca nu mai stiu ce sa cred... O tratez deja de 8-9 zile, in mod normal ar fi trebuit sa nu mai aiba nimic si sa devina tusea uscata...
Astazi vine si Mariuca si de luni avem deja cazarea platita la Sinaia. Tineti-ne pumnii sa nu mai tusim!

tuturor!

Mergi la inceput

Andrruzza Ioanei inca nu-i dau biscuite, prefer sa mixez cu cereale, dar Mariucai stiu ca-i dadeam biscuiti speciali pentru bebe. Se gasesc prin supermarketuri la papite de bebelusi. Sincera sa fiu, nu-mi aduc aminte bine, dar parca aveau si gluten. Atunci scria pe ei de la 4 luni, acum scrie de la 6 luni. Cred ca poti sa incerci putin sa vezi cum reactioneaza Rares, mai ales daca nu aveti istoric de alergii in familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Rrox fierb laptele, cand se raceste pun un pic de iaurt in el, cam 100 ml la 1 litru de lapte si il las la prins. A doua zi il pun pe foc, dar nu il las sa fiarba, se vede cand se alege branzica de zer.

sunt mai expeditiva ca il am pe Alex in brate.

multumim mult tuturor pentru aprecieri.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Ninocikap complicata tehnologia si poate e acrisoara si d-aia nu-i place. Incearca si d-asta cu lamaie. Pui laptele pe foc si cand da in fiert ii pui cateva picaturele de zeama de lamaie, putina. O sa vezi imediat cum se alege branzica. Poate ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumim pt.complimente si vi le intoarcem inzecit:Adriana(Ce face Cezarica baschetbalistul,zis si babucinul?);andruzza;rrox(ce bine ca nu socheaza burta care mi-a ramas dupa sarcina;bine,nici nu am intreprins inca nimic contra ei).
rrox,asa este,ambroxolul subtiaza tot ce gaseste(simpatica exprimarea)si ajuta eliminarea prin tuse.Normal,evolutia bolii este de 2 pana la 3 sapt.,deci rabdare.Totusi,eu as mai solicita un consult pediatrului,just in case,poate Ioana nu se impaca bine cu ambroxolul si,cum sunt un milion de variante,poate alege alta sau poate evolutia e normala si ramaneti asa.Sanatate si distractie placuta!Ce parere a avut Mariuca de cadou?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Eu sunt putin suparata,caci astazi iar a scos mai multe scaune ca de obicei,ultimul fiind de fapt putin mucus si un firicel de sange.Nu realizez ce-l deranjeaza in alimentatia mea,caci singurul element comun celor doua episoade a fost rosia,dar de data asta am mancat doar trei feliute!

Mergi la inceput

Am mai pus cateva poze in acelasi album de august,printre care si pozitia lui de alint de care va povesteam,cu mana mea...

Mergi la inceput

Multumesc Mamacita. Si eu ma gandeam sa fac cumva sa o mai vada un medic pana plecam, dar e cam complicat fiindca e weekend. Sa vad daca reusesc ceva.
Am vazut si ultimele pozute, e un dulcic Alexut!

Mergi la inceput