Copilasi de Mai-Iunie 2004 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Diana bine ai revenit, si m-am gandit acum cateva zile la tine si daca as reusi sa scriu mai mult pe la calculator, ti-as fi scris un pm sa vad daca toate sunt bune. Ce simpatic Vladut, si fiu-meu umbla in gunoi, vad ca i-a mai trecut acum. Lui ii place mult sa traga apa la wc. Si el zice ma-mi la toata lumea de cateva zile :-) Pupici dulci, ma bucur ca intri iar mai des, chit ca eu nu prea apuc...

Nally, lasa-l mama ca si al meu are perioade cand nu mananca nimic si il las in pace, apoi isi revine si mananca foarte bine. Sa nu il fortezi ca ajunge un mofturici!!! Bine ca ati putut dormi si voi.

Cris, fi optimista, o sa fie bine. Si poti sa o imbraci adormita si sa o duci adormita la gradi, sau sa o culci mai devreme seara.

Irinusha e excelenta (si naturala) crema de galbenele cu propolis daca poti face rost de ea. Pentru iritatii la fundulet si nu numai. Al meu manca mult iaurt si facea de cate 3-4 ori caca si se iritaaaa. Acum i-am spus lu tanti de la gradi sa ii dea mai rar si nu mai face asa des si nu se mai irita. Da mi-a prins tare bine crema aia, nici cea pe baza de zinc nu mi s-a parut asa buna.

Alina sanatate multa la puiut.

Alus, oau, m-ai dat gata, al meu are abia 7... Sa treaca repede durerile la papusica.

EU azi intru in saptamana 6 de sarcina, am greturi da nu rele, somnolenta cat cuprinde si-s tare fericita cand uneori simt intepeturi usoare in zona uterului ca stiu ca se intind ligamentele sau ce-o fi pe acolo cand creste samburelul. Oi fi nebuna?

Mona tu nu mai ai asa mult. Ti-ai facut planurile cum te descurci cu amandoi? Ca eu deja ma gandesc la trucuri de a-l tine pe Danut ocupat cand ma ocup de cel mic, da cine stie daca or tine :-) Oricum nu-s prea speriata (inconstienta deh...) Pupici pe burtica maricica.

Pupici dragi la toate.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Am vazut niste imagini cu inundatiile din Germania, Austria si Elvatia. Sper ca la tine e totul bine.

Ce pustiu e acasa fara Bia mica. Nu stiu ce ma fac pana sambata. ca deja nu mai rezit fara ea.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Delta + Mare

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna,

Nu stiu daca ati vazut tragedia de la mamicile de martie-aprilie 2005. O fetita nascuta pe 30 aprilie a decedat intr-un accident de masina. Doamne, Doamne, Doamne, ce nenorocire. Am plans... Nici nu-mi pot imagina o asa durere...

Nu vreau sa va intristez, vroiam doar sa va impartasesc sentimentele mele, caci ma tot gandesc de azi-dimineata la micuta nevinovata.

Iulia P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna seara fetelor!

Irinusha, saraci de voi, tinem pumnii sa nu se reverse Dunarea! Ce vara si asta ! Pe cuvantul meu ca nici n-am simtit ca a si trecut vara...

Mona, mai un pic si esti dubla mamica! Ce fain! Pupici pe burtica si pupici micutei fotomodel!

Cris, ii va fi greu Amaliei la inceput, dar doamnele de la cresa precis sunt dragute, trebuie ca adora copii, altfel nu ar fi ales meseria asta. Pupici Amaliei.

Irinel, o, imi aduc aminte cum era cand aveam 6 saptamani cu Vladut in burtica... Exact cum descri tu! Sa fie tot un baietel ?

Alus, felicitari ptr. dintisori, noi tot la 4 am ramas de vreo 2 luni...

Iulia, intr-adevar tragic! Nici nu vreau sa-mi imaginez. Bietul sufletel...

Nally, spor la cura, nu te lasa! Si eu tin acum Montigniac-ul si fac si exercitii pe stepper (sau cum i-o zice) imprumutat de la cea mai buna prietena a mea care acum e graviduta si nu-l poate folosi. Dragii de ei isi doreau bebe si li s-a spus ca au sanse doar cu FIV, dar Dumnezeu s-a indurat si iata ca e insarcinata, fara prea mari interventii! Asa m-am bucurat cand mi-a spus...

Vladut are o adevarata pasiune ptr. balti, si sare in ele si improasca peste tot cu apa... Azi se tot fataia intr-o balta si buf... in fundulet in mijlocul baltii. L-am luat repede si am plecat spre masina si acasa cu noi ca n-aveam pantaloni de schimb la noi, bluzita, body aveam, dar pantaloni, cine s-a gandit?
Pupici!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Intradevar tragic, si eu pot sa-mi imaginez ce simt acesti parinti si ce vor simti de acum incolo, doar atat pot sa spun.

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Dureros ceea ce se poate intampla; Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta Demi.

irinusha , mi-am trambitat prea repede victoria asupra bubitelor. Erau mai putin vizibile dar in ziua urmatoare s-au intins; asa ca acum Andrei umbla mai mult fara chilotei si ma rog sa treaca mai repede.

alus felicitari pt dintisori! ce productive sunteti!

nally, aseara eram ca o mata lesinata dupa o zi doar cu mere, banane si pepene, asa ca azi dimineata am bagat in mine trei feliute de paine cu ceva. Ma cunosc si stiu ca imi vine rau daca nu mananc dimineata dar sper ca in restul zilei sa o las mai moale cu mancarea. D'aia ma oftic pe nicoleta (de exemplu ) ca se vaita ca-i prea slaba. Am vazut ca fetele de la 'un nou stil' sunt ambitioase si au grija cu dieta lor - mi-ar fi si jena ca yo cu mama care-mi pune pe masa fel si fel n-am puterea sa ma abtin de la niste paste sau cartofi prajiti. Si am sotul bucatar...

acris sper ca ati trecut cu bine de vaccin - eu vreau sa il fac marti sa miercuri. Si bafta cu cresa - te inteleg cu grijile. Am noroc ca l-as putea lasa cu mama dar altfel...nu prea sunt adepta cresei (am motive personale).

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Am citit aseara despre micuta care s-a dus. Mi-au dat lacrimile.
Dimineata am visat urat si m-am trezit speriata ca nu o mai aud pe Bia. M-am uitat in patut la ea si mi-am adus aminte ca e plecata cu tati. Of, m-am linistit dupa aceea.

Am vorbit cu sotul la telefon si mi-a spus ca Bia hranea pisica cu pestisorii prinsi de Mihaita. Unde mai pui ca putin mai devreme ii bagase un pestisor mamaitei in san.

Nicoleta si Alexandra Bianca

Delta + Mare

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare, dragele mele!
Of, tocmai am citit despre tragedia familiei care si-a pierdut fetita intr-un accident de masina. Of, nu pot spune nimic mai mult decat ca uneori se petrec lucruri ingrozitoare pe care mintea omului nu le poate pricepe. Dumnezeu sa odihneasca in pace bietul ingeras!

Monet, cat de bine te inteleg acum cu indigestia! marti am facut-o si eu lata, am vomitat toata ziua, nu mai puteam nici sa stau in picioare, am pus copilul in tarc si m-am trantit pe canapea in sufragerie pana a venit sotul acasa. Saracul Darius a stat singur vreo 2 ore, dar pur si simplu nu puteam sa-l tin in brate. Acum sunt mult mai bine, m-am refacut aproape in totalitate. dar cred ca la tine a fost si mai greu, cu burtica marisoara.

Irinusha, si Darius baga in el ca spartu', cum e vorba romanului, dar sa stii ca niciodata nu m-a preocupat in mod deosebit aspectul asta. adica, daca vrea mananca, daca nu, nu. Ii dau atat cat vrea, dar numai ce vreau eu, nu el stabileste meniul. Si mananca numai in scaun, nu fug dupa el prin casa sub nici o forma. Eu zic sa nu te mai consumi si sa-l lasi in pace. Important e ca arata f bine! Poate reusesti sa elimini ciugulelile dintre mese, o fi mai bine asa.

Acris, iti inteleg perfect temerile legate de cresa, of, cred ca si noi tot la solutia asta vom ajunge daca nu vom gasi pe cineva de incredere cand voi incepe eu serviciul. Nu pot decat sa te incurajez spunandu-ti ca din sondajele pe care le-am facut printre mamicile cu copii la cresa, n-am intalnit nici una care sa ma sperie, majoritatea aveau cuvinte f. frumoase despre cum sunt ingrijiti acolo. Adevarul e ca nu poti sa stii niciodata, nici cu bona nici cu cresa cum e. Am vazut in parc, dimineata, bone care nu se poarta prea bine cu copiii, dar despre care mamicile respective au numai cuvinte de lauda cand ies seara cu copiii la joaca . Am tras concluzia ca in fata parintilor sunt pisici blande. Am vazut si bone care se poarta cu copiii resp mai frumos decat unii bunici. Asa ca... greu de luat o decizie!

Irinel, stai linistita, nu esti nebuna, toate femeile trec prin asta! Am citit ca imediat ce afla ca sunt insarcinate, majoritatea femeilor incep sa simta diverse "turbulente", mai mult sau mai putin indreptatite, adica unele pe bune, unele imaginare. Dar, mai bine spune-ne ce ai vrea sa fie de data asta? (daca ai mai scris si mi-a scapat, scuze) Sa nu-mi spui ca nu conteaza, ca mi-e greu sa cred. In adancul inimii, toti avem o preferinta, eu asa zic.
Ce se aude cu venirea in tara? Poate de Craciun?

Diana, bine ai revenit! Il mai alaptezi pe Vladut?

Fetelor, de mult vreau sa va zic o faza cu Darius. Intr-o zi, statea pe covor si se juca. Tv era deschis, era un film romanesc. La un moment dat, un tip il someaza pe altul: "Mainile sus!". La care narodul meu de pe covor ridica mainile cu o viteza uluitoare si se uita mirat in jur, nestiind cine e asa nervos! Am ras de nu mai puteam, mi-era si necaz, ca eu ma rog cateodata de el mult si bine pana sa ridice manutele sa-i dau bluzita jos. Bag seama ca uneori trebuie sa-l iau mai tare!

Acu' doarme dus, da' nici nu ma mir, ca alerga prin parc si prin casa ca apucatu', el nu tine cont ca nu m-am refacut inca total dupa faza cu Da' ce sa-i faci, sefu-i sef, nu te-ntreaba cum te simti! Sa traiti sefu'!

V-am pupat!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Iulia nici nu vreau sa ma gandesc! Saracul sufletel!

Mammy uite niste diete pe care le cunosc eu...
http://www.sanatateata.com/diete/diete.htm
daca tu consideri ca ti se potriveste una in ele poti alege sa o tii! nu manca dezordonat ca nu obtii rezultatele pe care le doresti plus ca iti dai peste cap sanatatea! Dar se pare ca mai intai trebuie sa lucrezi la capitolul VOINTA! Daca vrei iti pot da si cartea lui Monti sa citesti principiile lui si daca ti se pare greu le poti adapta pentru tine! Este dieta pe care o tine acum Diana! Mie imi pare un pic cam dur ... dar am adoptat cateva din sfaturile lui si e ok! Numai imi dai adresa de mail si iti livrez cartea daca nu o ai! si spor la slabit!

Diana eu tin ceva combi intre Monti si disociat... numai ca ma mai scap cateodata si le dau peste cap pe amandoua! Oricum nu doaresc sa slabesc repede si de aceea nici nu ma stresez prea tare cu slabitul!

Nicoleta ce m-am amauzat cand mi-am imaginat pestele la amia in bluza!!! Suuuper Bia!!! Desteapta fata ce mai!!! pupa printesa scumpa cand o vezisi din aprtea noastra!

Irinel pe burtik!!! Cu danut nu iti face griji ca o sa fie mai maricel decat acum si o sa inteleaga mult mai multe lucruri!! O sa fie numai bine ia sa vezi ce te v-a ajuta el sa schimbi pe bb!!! O sa aduca pampersul... o bluzita... o jucarie... o sa ii papi pe amandoi cand o sa ii vezi laun loc!!! ]

Madisor tu cum te mai simti azi? mai bine sper!

Pupici

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Bertha super faza. M-a bufnit si rasu.

Nicoleta si Alexandra Bianca

Delta + Mare

Nepoteii mei

Mergi la inceput