Copilasi de Mai-Iunie 2004 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Nicoleta, multam de sfaturi cu opareala ... o sa-l tin in chilotei, sper sa treaca ca ma gandesc ca doare rau ...
Cu mancarea am incercat asa ... aseara era mort de foame si tot n-a vrut ... pana la cartofii prajiti binenteles. Ii fac si mancarea care alta data a mancat-o cu placere ... nu stiu ce sa mai fac. Azi tot asa i-am spus lui tati sa nu-i mai dea nimic, sa pape la pranz mancarica ... sa vedem. Al meu bea la greu laptic, il adorm cu lapte (100-200 ml) si mai bea si noaptea (cam 300 ml) ... si mai noi, la pranz nu mai adoarme fara laptic (dar atunci bea in jur de 100 ml), poate de aici? Dar ii e totusi foame, ca-mi seamana si e morocanos cand ii e foame ... aseara imi venea sa-l bat de nervi ce aveam. Dupa ce a papat cartofiorii s-a transformat iar in baietelul vesel ... ceva de groaza!
Pupici, plec la mofturosul meu mic ... :)

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna fete dragi,

Irinusha, draga mea, din propria experienta, cred ca aceasta iritatie la popou se datoreaza maselutzelor. Te-ai uitat in guritza lui? Cel putin, Amalia mea asa patzeste. Zici ca-i regula. Se deranjeaza la burtica si se irita, nu prea doarme, de mancat nici nu se pune problema (decat lapte, iaurtele si fructe).
Cum ii rasare maselutza trece totul ca prin minune. Si pana atunci ma dau de ceasul mortii.

Uite, am gasit un subiect legat de iritatii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=45231

Sper sa te ajute. La noi functioneaza de minune unguentul cu extract de galbenele de la Plafar.

DianaR, bine ai revenit !
Ai luat cea mai buna decizie. Bravo tie !!!
Mai povesteste-ne de Vladut.

Nally, zici ca te-a "transpirat" Sebisor??? Off...offf
Pupic la mami obosita
A...sunt "sora" ta la calcat. Si eu calc lenjeriile. Nu pot sa dorm, parca ma racaie ceva, daca stiu ca sunt necalcate.

Anacami, ce fain sa ai o sora geamana !!! Chiar daca zici ca nu semanati (asa e si sotul meu cu fratele sau geaman)

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Fetelor maine o trimit pe Bia la tara cu sotul. O sa fiu tare singurica zilele astea.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Delta + Mare

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Multumim frumos ca ne tineti pumnii sa nu faca Cristina varicela. Astazi a mai avut un pic de febra, ne-a zis doctorul sa o tinem azi si maine pe Nurofen si Panadol. Se pare ca e o reactie mai ciudata la vaccin tinand cont de faptul ca a intrat in contact cu un bolnav.

Madisor, sa aveti un concediu placut si asteptam poze.

Ce fete harnicute sunteti voi, eu fug de fierul de calcat cat pot. Asternuturi nu calc, mai ales ca majoritatea sunt din alea care oricum nu se calca, Cristinei nu i-am calcat hainele deloc, mie imi cumpar pe cat posibil din alea care nu se sifoneaza. Doar camasile sotului mi-au mai ramas, ca pantalonii ii dau la curatatorie de obicei.

Irinusha, noi pentru iritatie la fundulet care nu trecea cu nimic am folosit o crema preparata la farmacie. Cred ca se cheama pasta Petrini, sper sa nu vorbesc prostii. Daca vrei pot sa caut reteta.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Salutare.
Fetelor voi va laudati ca nu calcati lenjerii si eu am calcat azi trei odata,m-au trecut toate caldurile dar ce sa fac,nu pot altfel.Miine o iau de la capat ca am si un brat de haine de ale Alexandrei.
Noi iar facem kk moale,nu mai stiu de la ce,brinza papa de 10 zile,dintisorul inca nu a iesit,se vede pe gingie dar inca nu a spart.I-am dat si albus de ou ca a spus dr.dar nu cred ca e de la el ca nu a facut bubitze.
Dar chiar daca e de la brinza de data asta nu mai renunt,ii dau smecta si enterol da brinza nu o scot.
Asa a spus si dr.cica daca nu insistam nu o va mai tolera niciodata.
Vad eu cum o scot la capat dar m-am cam saturat de diareele Alexandrei,cred ca am avut de vreo 20 de ori pina acum,pot spune ca sunt experta in kk.
In rest suntem bine,vineri facem si vaccinul antirujeolic(priorix parca)ca l-am tot aminat cu racelile ei.
Va pup pe toate si pupici multi si sanatate la copilasi.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

extra poze la linku' de august - incepe sa pozeze, modela mea:)

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (29+)

www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Intru si eu sa va spun cateva cuvinte. In primul rand, felicitari tuturor celor care au avut aniversari de casatorie. Am implinit si noi, ieri, 22 august, 6 ani de casnicie.

In al doilea rand, Irinusha, si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine: Tommy nu vrea sa manance mai nimic. Ma rog de el cu o multime de lucruri si nimic. Am invatat insa sa nu ma enervez si ii dau numai ceea ce stiu ca mananca (cremwusti, branza batonas, cereale Milupa pentru bebelusi cu legume, fructe piure, banane, iaurt cu fructe, biscuiti pentru bebelusi, cereale Froot Loops). Acesta este meniul lui, in fiecare zi, aproape neschimbat. Apoi, la fiecare masa, mai incerc ceva nou. Ii dau o bucatica de ceva, de la mine din farfurie, sa vad daca ii place. Daca da, notez si ii mai dau, daca nu... Eu imi spun ca este perioada in care este important sa manance ceva, ce le place lor. Apoi, mai tarziu, vom vedea ce putem face. Deocamdata nu avem cum sa-i fortam. Curaj!

tuturor.

Iulia P. si bebe Thomas (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare la toata lumea. Destul de liniste pe aici...

Nally, iubita, cum sa nu te cred? Pai si tu ai mai lipsit de la strigarea catalogului o buna perioada prin primavara si ma gandeam oare ce mai faci... Eu sunt o nesisi nu calc asternuturile, decat 2 cearsafuri ce le puneam pe canapeaua de la Vladut din camera. Acuma ne-am mutat si noi acuma cu el acolo in dormitor, de dupa un an si 2 luni in care ne-am straduit sa-l obisnuim singur in camera, si nu ne mai mutam prea curand inapoi in camera de zi. Nu de alta dar ne-a luat o dupamasa sa mutam canapelele dintr-o camera in alta, deoacamdata asa ramane.

Mona, pupici pe burtica!

Paloma, tinem pumnii stransi sa fie bine!

Anacami, fain sa ai o sora geamana, intotdeauna mi s-a parut cool, chiar daca nu semanati. Cred ca ai mai vb tu de ea, nu-i asa?

Da chiar Madisor, s-a amanat nunta?

Irinusha, pupici la funduletul rosu a lui Cris! Si noi patin destul de des, Vladut face caca destul de des si acid si se irita daca nu ma prind imediat ce are in scutec. La un moment dat nu mai mergea cu crema obisnuita cu zinc si lanolina si balsam Peru, i-am dat cu pudra Nivea si de atunci nu mai am treaba, in maxim 24 ore e curat funduletul. Nu avem poze noi, decat cele de la un an, ca mi-a fost lene sa mai pun pe site, dar promit ca o voi face cat de curand.
Vladut imi refuza mancarea cand ii mai ies ceva dintisori, probabil ca asta o fi si la Cris.

Vad ca imi cereti sa va mai zic de Vladut. Ha, nici nu stiu ce sa zic asa, pe scurt... Are energie cat zece in el, toata ziua misuna, scromoneste peste tot, preferatele lui sunt gunoiul , solutiile ptr. curatenie si peria de buda hmmm, iami... Cum prinde liber la baie cum curata cu sarg buda, peretii, rafturile din baie, cada tot ce prinde cu peria de buda.
Cu vorbitul mai greu, acuma zice mama la tot ce misca si din cand in cand ma nimereste si pe mine. In rest mai zice inta (hinta), mau (pisica), am (catelul), apciu (hapciu, ii tare scump pune manutele la gurita si se face apciu...).
Are perioade cand nu manaca mai nimic si ma dispera si perioade (acum de ex) cand manca de nu-mi vine sa cred...
Las ca recuperam pe parcurs. Ce- prea mult strica, sa ma mai si opresc.

Apropo de fete care nu prea mai dau pe aici, Dana ce mai face? Stie cineva?
Pupici si noapte frumoasa!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Diana si mai am perioade cand nu am chef.. rabdare...sa citesc pe forum... ori ...m-a deranjat ceva pe forum si mi se face lehamite... si decat sa intru mai bine evit o perioada sa intru...Eu nu sunt persoana care sa intre in contradictoriu si decat sa ma contrazic cu cineva mai bine tac ca stiu ca o sa imi treaca si gata! fara sa nasc antipatii pe forum... poate ca doar mi se pare mie ceva si ma supar aiurea...asa ca nu intru si gata! Imi trece! Asa ca te cred!

Irinusha incearca sa nu ii mai dai in cantitati mari sticsuri biscuiti si ce mai papa Criss numai de pofta si gata! Ca si Sebi imi luase obiceiul asta si mancare cand era nu ma vroia! Asa ca le-am pitit si ii dau dupa ce papa mancare si din astea dar numai devreme cu o ora inainte sa ii dau mancare gatita! Si functioneaza! Al meu e topit dupa pufuleti! Daca i-as da 4 pungi sa manance pe zi pe toate le-ar rade!!! Dar nu vede decat una toata ziua! mai sunt zile cand ma pacaleste si papa 2 dar rare! In r5est imi mananca f bine mancare si lactate in special! Bea lapte de ma topit nu alta! Plus un iaurt de 400 gr il mananca si pe asta la o masa! Mai nou manaca singur! Nu mai accepta mancarea de la mine! Vrea sa manace el cu lingurita! Il mai ajut si eu si ii mai pun in lingurita mancare dar de dus la gurita singur altfel imi da afara mancarea! Hai spor la mancat si pupici dulci la print! Cred ca face fitzele astea si pentru ca e iubit prea mult cred eu!

Monet nu ma mai satur de privit la Lia!!! E superba!!! mai ales in fotoliu cand se alinta ea meeeyyy!!! Mai vreau pozeeee!!!

Iulia La multi ani! si voua si casa de paitra! in continuare!

Alina multa sanatate printesei mici!

Lui Sebi i-au mai iesit doi dinti! Acum avem 7 in total!!! Nu va zic ce noapte am avut si aseara... Sper ca noaptea asta sa fie mai linistita! Acum seara inainte de culcare l-am vazut pe cel din urma care i-a iesit! Si azi a fost jale cu el ca nu a vrut decat in brate si s-a invatat un asa alintat!!! Imediat speculeaza si ma santajeaza de nu mai stiu ce sa fac cu el!!! Bine ca manca bine ca altfel chiar o luam pe aratura daca mai si gateam degeaba!

Irinusha eu nu am mai tinut dieta iubita pana acum! O tin de cand l-am intarcat pe Sebi! Adica de 2 luni! Si am slabit in astea doua luni numai 3 kile... dar la cm se vede mai bine! Deja niste blugi in care nici nu incapeam is un pic largi si ma simt extraordinar in ei! Si Sotul tine o data cu mine! El a slabit 8 kile!!!! Si doar mancam la fel! Dar are arderile mai bune! No! Ce sa zic si eu... ma mai scap din cand incand in lucruri interzise! Dar nu ma pot abtine si nici nu vreau! Nu vreau sa slabesc nici foarte repede ca mi se lasa pielea si ar fi mai neplacut asa! Eu sunt multumita cat am slabit si o sa continui asa! In primavara am termen sa ajung la 60 de kile! Sa vedem! Nu trebuie decat sa micsorezi cantitatile de papa, mancat regulat nu haotic si stop mancare dupa ora 18! Fara multa paine si evitate pe cat posibil grasimile si fainoasele! Nu e ceva drastic... usurel in timp te obisnuiesti cu acest stil de a manca si e super fain si pentru tine plus ca te simti mult mai bine in pielea ta si ai mai multa incredere in tine!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

nally chiar am citit ieri la - un nou stil de viata - unde esti si tu, si asa brusc mi s-a pus pata sa tin si eu o dieta; incep cu fructe mai multe. Sunt sigura ca nu o sa o pot tine - dar incecarea nu strica.
irinusha aseara Andrei era iritat la putzulica, banuiesc ca de la un pipilica mai acid. Ii dadusem mai devreme cu bepanthene dar fara efect. Dupa baita i-am dat cu pura Baneocin si azi dimineata aproape se trecusera bubitele - mai erau doua. Si el adoarme cu biberonul - dar ziua ii dau apa, suc, ceai nu laptic; doar seara si dimineata.
pupici si restul mamicilor si scuze dar nu mai pot zabovi la calculator; Andrei e innebunit dupa mouse si incearca sa se suie pe birou sa mi-l ia.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput