Copilasi de Mai-Iunie 2004 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc!
Nally, am mai slabit putin, dar tot mai vreau vreo 5 kg (numai...)!
Nicoleta, m-ai facut sa rad cu caruciorul si sotul tau!In ce procent ai folosit lucrurile din bagaj?Inca nu m-am uitat la pozele tale, dar o voi face in curand.Mie imi place f. mult pestele, dar cred ca mi s-ar acri si mie sa mananc toata ziua numai asta!
Vreau sa va zic ca si eu am fost foarte mandra de feciorul meu!!! La biserica au mai fost inaintea noastra vreo 6 nunti (ne-au intarziat vreo 2 ore fata de ora stabilita).Sebastian "a facut furori", toti se amuzau cand il vedeau si strigau "uite, uite!"; au fost multi straini (de la celelalte nunyi) care au vrut sa se pozeze cu el, ce mai... a fost o adevarata vedeta!Imaginati-va un mic omulet in costum, neastamparat, care alerga de ici colo..M-a sleit de puteri, a urcat si coborat scarile bisericii de vreo 20 de ori (pe putin), s-a bagat prin toate cotloanele,etc...Cu bunicul, alta poveste: il "iubeste" cel mai mult, cand este bunicul noi nu prea mai contam pentru el; bunicii sunt topiti dupa el, cica si noaptea vorbesc numai despre ce a mai facut Sebastian (bunica sta cu el ziua, bunicul inca lucreaza..).Oricum, in familia noastra, Sebastian este "seful"!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

Irinusha, sa traitzi intr-u multzi ani fericitzi! Am vazut si pozele, tare frumusei suntetzi! Offf, ce bine ca ai avut chef de trebaluiala... Eu sunt intr- lancezeala de zile mari si lupt cu mine sa mai fac cate ceva... Pupicei!
Nally, felicitari si tzie! Sa fitzi sanatosi si fericitzi! Cat despre lipsa de chef se pare ca este prezenta si pe la altzii.
Nicoleta, faine poze! Tocmai voiam sa te intreb de pensiune, da' cand am vazut ca v-a dat sa manancatzi numai peste am renuntzat. Sotzului meu ii place sa pescuiasca, da' nu vrea sa manance peste...
Anacami, frumuseii! Tare fain! La ce restaurant a fost?!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Nally, Anacami, multumesc de urari ! Si voua la fel!!!

Anacami, am vazut pozele de la nunta. Sebi este un barbat in miniatura. E scump foc si mi se pare atat de mareeeee.
Daca l-ar vedea Amalia mea pe Sebisor...

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Nicoleta, la semnatura nu ai pus link-ul cu noul album!
Am uitat sa va spun ca era foarte amuzant si in costum+suzeta (uneori i-o mai dadeam ca nu ma mai intelegeam cu el; incepuse sa cante si el in timpul slujbei)!
La restaurant i-am luat scaunul de masa, a stat si el pana pe la 11:30; dupa, a cazut frant (am inchiriat o camera la cativa pasi de restaurant-a stat cu el o strabunica, si din cand in cand eu sau sotul meu).

Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Madalina,cununia religioasa a fost la Sf. Elefterie, iar petrecerea a fost la complex Herastrau .Cred ca mai erau vreo 4 nunti, sunt multe sali.Camera era despartita de restaurant doar printr-un hol.Se putea totusi dormi, cred ca erau bine izolate fonic.
Partea proasta este ca acum sunt franta, Sebastian a dormit toata noaptea nuntii; ieri dimineata cand m-as fi culcat si eu s-a trezit (plin de energie..) si binenteles ca a trebuit sa stau cu el.Am dormit aseara vreo 7 ore, dar tot nu mi-am revenit.
Nicoleta, sotul si fiica sunt pasionati de pescuit, nu-i asa?!Cred ca v-ati distrat f. bine!
Irinusha, nici eu nu am reusit sa-ti vad pozele! Trebuie sa semnam intai in cartea de oaspeti, nu?O sa incerc mai tarziu!

Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Anacami am folosit 90% din ce era prin bagaj. Procentul 10% includea sculele sotului pt pescuit. A mai ramas neatins treningul Biancai.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Delta + Mare

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Nicoleta, te-ai orientat bine (poate si datorita sotului...)! Eu am folosit doar vreo 50% din bagaj cand am fost la mare..
Am vazut pozele Irinei. nu stiu daca pentru ca am semnat cartea de oaspeti sau nu am fost atenta initial. Albumele le-am gasit mult in dreapta , dupa ce am mutat cursorul din bara de jos (adica fereastra este mai lata si nu incape totul pe ecranul principal...

Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

cami intr-adevar foarte fumusel Sebi la costum - sa nu-l deochi! Cred ca o sa fie mare crai. Mi-a placut mult si rochia ta. Va invidiez ca ati reusit sa slabiti atat. Eu nu am fost niciodata slaba (cu picioarele am avut mereu de furca)dar oricum purtam bluzite mici (sunt si mica de inaltime) si mai stramte care acum zac in sifonier. Tot ce pot purta are aprox un an vechime.
Am vazut ca si Bianca s-au distrat in Delta si la mare; mami nicoleta mai putin... Daca la tine se simtea mai bine...Multumesc pt informatii -sper sa nu fie viermisori sau mai stiu eu ce ca nu mai vreau! Adevarul e ca am evenit paranoica dupa episodul cu enterocolita - vad nereguli peste tot (in ceea ce-l priveste pe Andrei).

E bine ca puteti sa-i linistiti cu suzeta. Al meu are acum niste crize cauzate de maselute, mama - mama! Plange si in somn. Acum doarme mai mult cu mine ceea ce e foarte incomod - dar sa-l vad pe tati unde o sa doarma, ca vine peste o saptamana in CO.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mey fetelor, da si eu sunt pescarita. Imi place tare mult sa merg la pescuit. Numai ca acum nu pot din cauza lui Bia. Da las ca se face ea mare si vom merge in trei sa dam la peste.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Delta + Mare

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare, salutare, iaca mai apar si eu pe aici.
Noi suntem bine, am crescut, Vladut s-a facut incredibil de dragalas dar si de nazdravan. A invatat sa planga si sa se tavaleasca pe jos cand nu-i faci pe plac si atunci sa te tii...
Am fost plecati toti trei si noste vecini in aceasi formula (inclusiv bebe de 10 luni) in Maramures cateva zile, a fost greu, obositor dar macar am prins cateva zile frumoase si am mai iesit din Aradul asta ... Tocmai atunci s-a gasit Vladut sa faca febra de trei zile, asa ca a fost cam mototol bietul de el...
Nu m-am intors la lucru. Toata luna iulie m-am pregatit, am anuntat ca vin, am chemat bunicile sa se obisnuiasca Vladut cu ele, si dupa ce am vazut ca n-am cu cine discuta si imi voi vedea copilul doar noaptea cand doarme si in weekend am renuntat. Stau pana la 2 ani si voi face la fel si cu bebe2.
Stiu ca am mai promis eu ca mai scriu, de data asta sper sa reusesc de-adevarat ca m-a apucat din nou dorul de forum dupa mai bine de 3 luni in care intram odata la saptamana, citeam doar ce ati scris voi, si nu neaparat din lipsa de timp ci ptr. ca efectiv nu aveam chef de el... Ei se mai intampla.

Anacami, Sebi si tu aratati minunat!

Irinusha si Cris, felicitari dragelor pentru casniciile voastre minunate si an multi fericiti si de acum inainte!

Irinel, felicitari sincere! Ma bucur mult mult ptr. tine! Ei las ca te prind eu din urma ! Numa sa mai dau jos sunculitele de pe fund si solduri si poate sa vina bebe2, s-o luam de la capat ...

Va invidiez sincer pe fetele care ati fost la mare... Noi nu ne-am permis, in fiecare luna avem de platit 6 mil la Logan si ne cam termina... Apropo, Madutza, cum iti place Loganul? Te-ai obisnuit, ca eu nu mai merg nici o suta de metrii pe jos! Ei m-am domnit, asta e...Eu i-am mai cumparat hainute de la Tifany kids, au preturi rezonabile la tricouri mai ales, dar si papuceii sunt ok, si i-am mai luat si o hainuta de ploaie de acolo. Aici in Arad avem o fabrica de hainute ptr copii, fac ptr Italia mai ales (Iana mini si Elepi) si la magazinul de la fabrica preturile sunt absolut rezonabile (body 80-100000, pantaloni 80-300000 aia super smecheri, bluzite 120-150000, etc.) si de acolo ii cumpar de vreo 1 mil plec cu plasa plina. Trebuie doar sa fii atent ca au mici defecte (pete minuscule, vreun ochi descusut, imprimeul e poate un pic stramb) dar multe sunt fara vreun defect vizibil, cel putin ptr. mine, asa ca sunt multumita.

Pupici la mamici si copilasi.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut un anisor

Mergi la inceput