Bebelusi de sept-oct 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Eliana eu ii dau lui Alesio Zymafluor de pe la 3 sapt(daca tin bine minte) si e ok!
Vad ca n-a interesat pe nimeni reteta de branza topita....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

eu am vazut reteta, mi-am si salvat-o...urmeaza sa iti spun daca mi-a iesit pe cand o fac!!

Am pus cateva poze noi, le puteti vizualiza de aici, poze si cu tortul, dar voi mai pune altele mai reusite...pe cand o sa le am

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Stefan - primul an din viatza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

elyanne eu le dau zymaflour la amandoi, atat Ioanei cat si lui Damian de la 3 saptamani. Nu stiu daca are vreo legatura dar la ambii copii dintisorii au iesit pe nesimtite plus ca Ioana are niste dinti tare faini, albi, fara carii (nici macar un punctulet ) iar cei pe care i-a schimbat (adica nu mai sunt cei de lapte), 8 in total, arata excelent.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

mie nici unul dintre dr nu mi-a zis de fluor si eu, mama denaturata, nu am intrebat.

Vizigotul face din ce in ce mai multi pasi singurel... aproape ca l-as declara self mergator dar mai stau putin....

Aaaaa, uitam, azi a facut la olita . Am baiat mare!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu l-am intrebat pe stomatologul nostru, care e un tip tanar si destul de "actual" in pregatire (zic eu) si el a zis ca.....e prea mica! Am ramas cam paf dar m-am conformat si nu i-am dat. Pe medicul ei nu l-am intrebat, e adevarat. Si vedeti cum au iesit, eruptie, 6 in 21 de zile........

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!

Pufy-mesc pt reteta.
Aissa-dulci de tot pt Alexandra..sa treca mai repede durerea de gingiutze.
Ana_a-am vazut pozele.E un scumpic Stefan...e asa maricel si dulce foc

Eu Inei ii dau Flour-Vigantoletten...am inceput de vreo luna si vad ca parca il asimileaza mai bine..adica fontanela s-a inchis mai bine

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Fetele...imi da eroare cand ma loghez cu mamiseptoct2 si parola mamiseptoct2...spun ca e contul invalid..gresesc undeva?

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ana am vazut poze cu Stefan si tortul, arata foarte bine! Despre Stefan nu mai fac comentarii, cred ca ai retinut ca imi place de el la nebunie.

Alta intrebare la voi - cum afceti sa apara sub user in loc de "membru ..." altceva?

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56046" target="_blank">Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (75)

Mergi la inceput