bebelusi nov-dec 04 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA, ma bucur ca v-a priit vacanta la tara, poate ai paucat si tu sa te mai relaxezi un pic!!!!! am vazut ca batem din palmute, stim sa facem PA-PA, mey, dar suntem mari de acum!!!!!!! stiam eu ca am o nora precoce!!!!!! ne e dor de discutiile noastre pe messenger!!!!! sper sa mai apucam sa vorbim, cand te mai linistesti un pic cu treaba!!!!!!!!!!
Am vazut si eu pozele de intalneala fetelor din IOR: MIHAITA, deja e barbat, e inalt ca bradu', si voinic precum ....tati!!!! mami trebuie sa mai ia in greutate sa il ajunga pe Mihaita!!!! FELIS, am glumit , de fapt, nu stiu de ce mentionez de fiecare data asta, ca stiu ca tu ai sprit de gluma si nu te superi, dar, asa, sa fiu sigura!!!!
DAAAAAARIUUUUUUUSSSS!!!!!! mey, baiete, mey, da' unde esti mey, sa-ti vezi printesa cum flirteaza cu cine-i cade-n plasa??????? pai, tu o lashi asa de capu' ei????? MARIIIAAAAA, ESTI O FLOARE!!!! O frumoasa!!!!!!! si nu semeni cu mami!!!!! ..nu-i asa????
MIKIMI, sa-ti traiasca si tie mandretea de baiat, sunteti niste frumosi, niste mancaciosi, si la punga???? desigur...groshi!!!!!!!

Va urez noapte buna!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Fetelor am venit si noi acusica de la un botez si sunt inca muta de uimire si...fetita avea 10 luni si credeti ca manca ???cand au venit sarmalele ???a mancat sarmale !!! si cand a venit friptura ??? cartofi prajiti !!! si tortul ??? toata frisca de la o portie !!!.
off , fiecare in definitiv cum vrea ca ai lor sunt...

Adriana vin 14-18 sept, ca s-a decalat un pic cursul.DAR VIN !!!!
nopate buna si speram maine intr-o zi cu vreme mai buna ca doar e duminica si punem si noi mana pe tati sa-i luam in parc !

try sunteti in drum spre romanica ?? ca nu mai zici nimic

poze noi de la mare

cateva poze de la nunta
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Fetelor am venit si noi acusica de la un botez si sunt inca muta de uimire si...fetita avea 10 luni si credeti ca manca ???cand au venit sarmalele ???a mancat sarmale !!! si cand a venit friptura ??? cartofi prajiti !!! si tortul ??? toata frisca de la o portie !!!.
off , fiecare in definitiv cum vrea ca ai lor sunt...

Daca avea asa meniu... sper ca folosea deja furculitza, nu ?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Fetele... multumim de aprecieri!...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelesa aveti o duminica placuta si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

'Neata va zic si eu !!! ma rog, numai dimineata nu mai e la ora asta!!!! ce faceti????? MIKIMI, m-ai socat cu meniul fetitei!!! dar din pacate ai dreptate, ai lor sunt copiii, dar parca te doare pe tine cand vezi!!!! ...tati e racit, vaz ca si eu am inceput, si Paul cam stranuta, de tusit nu, dar mi-e uin pic teama ca nu mi-a fost racit pana acum, si nu stiu ce sa ii dau in caz de febra si tuse....asta cred ca o sa o intreb pe mama veterana in raceli, ROSERB!!!!
VA PUP DULCE SI O ZI BUNA!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Buna fetele!... Noi am fost la plimbare cu Silviu si ne-am intors acum 1 ora (de la 9.15)
Sa aveti o zi frumoasa si plina de zambete

Mergi la inceput

Dupa ce face tati dush, plecam si noi afara, la o scurta plimbare, mai degraba sa ne imprumutam de bani!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

AIMEE sunteti bine?sper sa nu fiti cu problemutze caci ultima oara erati in asteptarea analizelor.

noua ne-au mai iesit 2 dintisori ,avem 8acum

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza

Dupa ce face tati dush, plecam si noi afara, la o scurta plimbare, mai degraba sa ne imprumutam de bani!!!!!

pozele noastre

Stiu cum e !... Tare nasol!... Nici nu vreau sa imi mai aduc aminte!... Astept sa ne intoarcem de la operatie sa imi pun ordine in viatza... Sa mai imi iau niste firme si daca iau si ma pot baza pe niste bani imi angajez si bona ca sa pot lucra , sa pot face fatza!... Sa citesc legislatie ... ca in meseria asta ... tot timpul apare ceva nou si trebuie sa fii la curent, in afara de lucrul in sine!...
Am planuri maretze...... sper sa le si pot realiza...

Mergi la inceput