Mamici si bebelusi de iulie - august (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Kulta, si tu care te temeai sa nu nasti prematur si bebe sa fie mic, acum nu mai ai rabdare? Las' ca vine bebe Sebi, nu-ti face probleme; nu ramine el in burtica .

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Oana am citi ce mi-ai scris de medicamente...multu mult...nu stiu ce sa fac, i-as da si nu prea, nu vreau sa il obisnuisc cu medicamente.Daca ajung la capatul puterilor o sa ii dau.
Acum nu e foarte rau, maraie vreo 2 ore si gata.Nu mai plange tare.

Mi-a fost tare frica cu vomitatul.Si el a mancat o tona si a vomitat tot.Nu imi venea sa cred cat este.Se vede ca am lapte mult.... :)

Marti avem controlul de 2 luni.Mi-e tare groaza de vaccinuri.Cineva mi-a spus ca este destul de aiurea si pot avea reactii la ele.Fetita unei cunostinte a vomitat din cauza lor si apoi a dormit toata ziua.
Sper sa fie bine.

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Oana...sa nu mai folosesti vata deloc , la nimik.Eu o foloseam pt sters la ochi si dr neonatolog cand a venit in vizita mi-a aruncat-o , a zis ca nu e ok pt ca pot sa ramana firisoare mici dn vata pe care noi nu le vedem si de aici pot sa apara mari probleme.Foloseste comprese sterile.

Ankak, patutul initial avea grilajul din fata rabatabil , dar l-am modificat ulterior cand mi-am dat seama ca treaba cu rabatabila nu imi folosea la nimik, si l-am facut fix.

Truli-Lui , felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pt zuza mica!!!!!!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ema multumim frumos Si Andrei mai trage cate un kk pe langa scutec tocmai in seara asta a tras unul de a murdarit si pantalonasi si bluzita si l-am bagat cu fundul la chiuveta si l-am spalat ca era intins pana sus pe spate si de azi am trecut la pampers nr 3 dar si pe langa astia mai maricei mai trece ca na sunt mai maricei. Si cu pisu pe parti mai patim mai des asta e la baieti cred.
Cami sa-ti traiasca micuta sa fiti sanatoasa si sa frumoase!!! Crestere usoara!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Anis, nu e vata-vata, ca in tara. Sint niste tampoane speciale (ca pt demachiat) si nu au firisoare de-alea ca vata; oricum, o sa cumpar si niste comprese sterile, sa vad daca gasesc pe undeva pe-aici.

Adriana, si Eva a fost maraita azi (ceva mai putin decit ma asteptam eu) si s-a chinuit ea cit a putut sa nu adoarma (de la 7 dimineata pina la 2 pm), dar pina la urma, cu ochii rosii de somn si plina de laptic, a adormit gogoshica (asa o strig de cind a inceput sa se rotunjeasca) .

Acum e 4; doarme de 2 ore si e asa de bine si liniste in casa ... Nu i-am dat medicament; doar Mylicon, dar nu cred ca a avut efect; pina a adormit a marait oriunde o puneam: in swing, bouncer, patut, pat, in brate la orizontala, pe umar (statea putin pina se plictisea, apoi incepea sa maraie iar), ca m-a si enervat; i-am spus ca nu o pot pune pe cap, ca o sa cada de acolo.
Si cind ii dadeam sa suga de la san, tragea de citeva ori ca fomista, apoi incepea sa tzipe; o ridicam, bateam pe spate, ea ragaia ca un purcel si iar o luam de la capat ... pina s-a saturat ... pt 20 min; apoi a inceput sa isi suga iar antebratul. Nu stiu de ce si-l suge, ca am incercat azi sa-i mai dau de mincare cind sugea si a respins sanul si bibe; dar de supt tot nu s-a oprit; si-a facut vinataie pe minuta. Suzeta nu o mai vrea ... nu stiu cum sa o dezvat sa nu-si mai suga minuta; am incercat sa ii pun degetul ei mare in gurita, dar la cita forta de supt are ea, ii trebuie ceva mai solid .

Adriana, noi joi mergem la dr pt vaccinuri ...

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetele, multumesc de raspunsuri. Mama, ce nervi a avut in seara asta! Da' si eu eram la fel, poate ma simtea.
De tipat nu tipa, dar urla. Asta nu se pune la colici?

Ema, am vazut pozele noi ale norei. Taaaare frumoasa! Si se incrunta si ea ca Tudor al meu. Sa stii ca or sa se inteleaga bine.

Cami, felicitari pentru zuza Ana-Maria!

Anis, mie dr. pediatru mi-a zis sa-i dau 1 ml de Debridat de 3 ori pe zi.(pe prospect scrie mai mult)

Noapte buna!

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Doamne Oana cand vorbesti de Eva parca vorbesti de Aidan .Cred ca e aerul de golf - haha.Exact la fel face si el, are el cateva ore pe zi cand nu ii convine nimic.

Nici lui Aidan nu ii place suzeta, eu tot incerc sa il invat, e si asta un remediu de a-l linisti, dar nu o vrea si pace.Se stramba si o scuipa afara.Ce sa mai zic, toata ziua glumesc cu JP spunand ca Aidan o sa ma faca sa ma apuc de baut

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Mamini - la orice farmacie SensiBlu, Help Net, magazin MiniBlu, din ce imi vine in minte in clipa asta. Eu am vazut tefal,electronic, in jur de 4 mil.
Cred ca mai gasesti in Cora (daca nu chiar in cora la Lori's, magazinul de bebei din Cora) sau Carrefour.
Daca nu iti foloseste nici o varianta, spune-mi si ma interesez eu in ce magazin Flanco gasesti cu siguranta, ca sa mearga cineva la sigur.

Anca, Acusor, Kulta - nu ma uitati dragutelor, pentru ca eu inchei plutonul. NICI UN SEMN!!!!!! Ce-i ala dopppp???? Ce-s alea contractii? Fata mea nu vrea sa auda de chestii din astea....

Mada&Daria 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Fetele care deja v-ati botezat bebeii, sau care ati antamat restaurant in Bucuresti, dati-ne si noua ceva idei, ca suntem in pana.
Cat de repede se poate face botezul?

Pupici

Mada & Daria 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumesc, Mada.

M

Mergi la inceput