Mamici de septembrie-octombrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
b_irina_c spune:
Eu pt dormit am gasit solutia de luni de zile
. Am vazut perna speciala pt gravide si am improvizat si eu una... Am o pilota moale pe care o impachtez in 4 (pe lungine) si o parte o tin in brate, apoi o trec pe sub burta si restul in inghesui intre picioare (sa stea piciorul de deasupra mai sus pt. ca asa nu ma doare spatele noaptea). Si deja sunt experta la intors noaptea cu pilota cu tot... Fara nici nu se pune problema de dormit bine.... Asa m-am obisnuit... si dupa cum v-am zis dorm de rup (si pt voi
).
Irina 38 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
cge spune:
Fetele, atunci imediat dupa nastere nu slabim spectaculos.
Stiu ca se poate sa iesi din spital si lumea sa nu isi dea seama ca ai nascut. Dureaza pana se retrage uterul si toate cele.
Avem niste prieteni si la fel sotul ei se astepta ca ea sa slabeasca imediat dupa ce a nascut.
Cand a vazut ca trecusera 2 zile si la nevasta-sa nu se cunostea ca a nascut, m-a sunat sa ma intrebe daca nevasta-sa o sa ramana mereu asa adica cum arata cand era gravida.![]()
![]()
Cristina
mysweetest spune:
Cristina sa nu se cunoasca ca am nascut? Inseamna ca mai port hainele de gravida ceva timp? O sa ma vada lumea pe strada cu bb si
.
Eu una sunt optimista..o sa devin fotomodel inca din prima saptamana
si voi face poze sa le vedeti si voi
.
Marlena &
38 sapt.
poze.
Alinutzza spune:
Buna fetelor,
eu am nascut pe 03.08, si pana azi, am dat jos 12kg, asta in conditiile in care in timpul sarcinii am pus 24kg. Cand m-am intors de la spital, eram mai usoara cu cca. 6 kg, iar celelalte 6 kg le-am dat jos in decurs de 2 saptamani, asta in situatia in care am mancat bine. Nu va faceti probleme prea mari cu greutatea, va asigur ca o sa dati jos, mai ales daca alaptati.
Alina
cge spune:
Marlena, iti tin pumnii sa fie asa.
Pentru noi toate sper sa fie asa, dar v-am zis ca sa nu fiti prea dezamagite ca nu veti ajunge dupa 2 zile fotomodele.
Cristina
Alinutzza spune:
Chiar daca am nascut la 35 saptamani, bebelusha mea a fost destul de maricica pentru "varsta" ei, avea 2650g, a mai scazut in greutate pana la 2440g, dupa care a inceput sa recupereze, azi dimineata avea 3100g, iar mamica ei e foarte fericita din acest motiv. O hranesc doar cu laptic de la san, atunci cand cere (cam la 2 ore) si mai folosim si sab simplex pentru durerile de burtica.
Alina
ancadm spune:
'neatza 
Are dreptate Cristina, nu o sa vedeti o schimbare spectaculoasa dupa nastere. De slabit o sa "slabim" greutatea copilului + cantitatea de lichid amniotic. Dar alaptatul e metoda sigura ca sa va ajute sa slabiti mai repede si ajuta si uterul sa revina la forma initiala mai repede. La fiecare alaptat o sa simtiti contractii ale uterului.
Pe aici se spune ca pentru iesirea din spital ar trebui sa ai cu tine hainele care iti veneau la 3 luni, dar eu zic ca ne trebuie mai degraba cele de 4-5 luni.
Hai sa ma trec si eu la lista cu kg: am luat 15 kg si cintaresc 72kg. In ultimele saptamani cu greu am mai luat 1 kg si nu cred ca mai pun pe mine mare lucru pina nasc. Nici la Andreea n-am trecut de 72.
Anca 34+
locca spune:
Mama, da' stiu ca scrieti nu gluma. Nu mai pot sa tin pasul cu voi in conditiile in care netul merge cu 2 la ora la mine.
Deci, am fost ieri la control si cica am colul scurt dar este inca inchis si dr. spune ca nu crede ca ma apuca nascarea in urmatoarele zile. Eu asa sper pt. ca dupa ce in sfarsit gasisem pe cineva cu care sa ma inteleg super mi-a zis ca pleaca in concediu o saptamana. Ufff.
Noi inca nu am facut toate cumparaturile, avem doar esentialul. Cred ca o sa cam alerge barbatamiu in primele zile, hehe. Inca suntem cu casa in renovari si deja m-am obisnuit cu ideea ca o sa fiu tot la mama la momentul x.
Am citit un pic din ce ati scris de alaltaieri dar inca mai am de recuperat. Vroiam doar sa spun ca si eu am degetele de la maini amortite rau de tot. La dreapta nici nu mai simt cand apas pe taste.
ruxandra (38+)
mysweetest spune:
Ancadm stiu ca se mai adauga si greutatea placentei la ceea ce pierdem imediat dupa nastere.
Dupa nastere o sa devin eu manechin dar fara talie
.
Fetelor nu mai pot manca floricele ca lumea la calculator
...am umplut covorul..imi cad pe burta si de acolo la o distanta apreciabila
.
Mie imi mai e teama de depresia care ma va apuca dupa nastere....din diferite cauza:ca intarzie sa apara laptele, ca nu ma descurc si tot asa.
Marlena &
38 sapt.
poze.
ancadm spune:
Ieri dupa o tura de bocete, o scrisoare la senator si citeva conversatii la telefon de cca. 1 ora cu sotul meu m-am dus foarte hotarata in dormitor si mi-am pus si eu toate lucrurile in bagajul de spital
. Se pare ca pina la urma tot mi-a folosit la ceva supararea...M-am apucat si de bagajul Andreei dar n-am fost in stare sa ii pregatesc decit 2 perechi de chilotei si 3 carticele
. Halal mama. Cind a ajuns sotul meu acasa Andreea i-a comunicat foarte incintata ca deja i-am pregatit bagajul lui baby si i l-am pus linga usa
.
Dimineatza sotul meu a fost foarte nostim, mi-a zis ca, constata cu ingrijorare ca are din ce in ce mai multe simptome de femeie insarcinata: se ingrasa odata cu mine, ii este foame noaptea si a inceput sa se trezeasca la 3 dimineatza sa merga la buda
. Ai vostri au aceleasi simptome?
Anca 34+