Mamici de septembrie-octombrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Irina, 81, deci mai ai si tu putin, esti pe ultima suta de metri, bafta! Dar m-ai bagat in ceata cu socotelile in functie de miscarea lui bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Mersi Tonia,ma gandeam eu ca nu m-am facut inteleasa.

Deci la prima sarcina bb misca intre sapt 18-20. Eu pe 2 aprilie tr sa fi fost cel putin in sapt 18,nu 16 cum credeam eu.Si de pe 2 aprilie pana acum au mai trecut inca 20 de sapt,deci acum tr sa fiu in sapt 38.
Si eu m-am chinuit pana am inteles.Acum e bine?

Sarcina usoara si tie in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,de Ioana ce mai stiti? Observ ca lipseste din mijlocul nostru !

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

vad ca totul e ok...

buuuun, ma duc atunci sa mananc un porumb fiert. sau doi. poate chiar trei...

aaa, m-ati complexat de tot cu echo voastre... eu ma minunam de cele 2 kg ale bebe-lui meu... dar vad ca sunteti unele muuult mai avansate, chiar la o varsta mai mica.

cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna seara gravidute!

Ieri am fost si eu la ultimul control. Mi-a spus ca acest copil a fost si prea testat si ca nu mai este nevoie sa vin decat la nastere. Bebe este bine, lichidul amniotic este suficient, placenta este in regula. Urmeaza sa ma mai duc in 19 septembie cand voi naste prin cezariana. Initial ma gandeam la nastere normala cu epidurala, dar vineri m-a convins dr. pt. cezariana. Nu ca ar fi vreo problema, dar cica asta i-ar recomanda si fiicei ei. Asta bineinteles daca nu se intampla mai devreme, ceea ce ar fi tare nasol, pt. ca va fi plecata din tara in perioada 2-17 septembrie si m-a lasat in grija unui alt dr. care imi este prieten de familie. Si el pica acum ca o rezerva. Sa speram insa ca Stefan nu se va grabi si va astepta ziua de 19.

Carmi la ce ora este pe RTL emisiunea cu nasteri in dierct? Tare as vrea sa ma uit si eu.

Miflore si bebelul meu are momente in care se urca, sau mai bine zis isi baga picioarele sub sani, dar eu il redirijez cu mana. Deja ne intelegem de minune. Se pare ca vom naste in aceeasi perioada. Mie insa mi-a spus sa ma duc la spital in 19 dimineata, nemancata si in aceeasi zi voi si naste. Ah, felicitari pentru bebelina ta!

Kristinutza eu m-am documentat in legatura cu infectiile urinare, pentru ca am avut asa ceva in saptamana 25. Daca nu se trateaza, poate provoca nastere prematura. De aceea cel mai bine este sa se faca mai intai o urocultura, antibiograma si vazut la ce medicamente este sensibila „problema”. Eu am scapat de ea. Dupa cate am inteles in aceste cazuri este indicata cezariana.

Mary suntem la egalitate: am intrat in sptamana 35 si am +15 kg.

Ioana la Scoala mamei ni s-a spus ca nu avem cum sa nu ne dam seama cand se rup membranele, pentru ca, curge mult lichid.

Samila nu stiu daca mai apuci sa citesti, dar ma voi gandi la tine. Nastere usoara!

Ioana, Oana si Marlena ma voi gandi si la voi sa fie totul bine si sa aveti o nastere usoara. Cine stie, poate pana voi intra din nou pe Forum se va intampla minunea.

Flavia 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Am fost la plimbare cu sotul in parc, apoi am luat-o pe plaka si am intrat cu picioarele in lac. La inceput a fost infiorator de rece dar apoi m-am obisnuit. M-am obosit destul de mult. Partea a doua o rezervam penru deseara. Nu am mai iesit de miercuri din casa.
Irina_c mai visez si eu copii, mai ales fetite. Am visat toata sarcina ca am fetita, numai fetita. La mine de obicei ce visez s intampla cam pe dos. Oricum nu cred in vise. Le traiesc intens atunci cand visez si..gata-desi mai e cate unul la care ma gandesc ceva vreme.
Marlena..de simtit nimic deosebit. Dureri de mijloc difuze care strang in partea de jos a coloanei, mai cate un junghiulet sub burtica, bebelusul sughite si incearca sa se dezmorteasca..nimic deosebit..
Gina, cred ca Ioana e la plimbare. Ar fi alertat ea una din fete daca era ceva.. Azi am baut pentru prima data o bautura(nealcolica) dar nu mai stiu cum ii zice. facuta cam asa... gheata, banane, capsuni, eggnog..si nu mai stiu. Tare buna.
Si eu am picioarele umflate si burta cu o palma mai jos de sani dar ce folos?
Mi-am amintit ca atunci cand eram in luna mai mica, stiind cat de greu e spre sfarsitul sarcinii, L-am rugat pe Dumnezeu sa nu-mi asculte vaietele si tanguirile, oricat de sfasietoare ar fi si sa-l scoata pe bebelus atunci cand va fi cel mai bine si pentru el si pentru mine. Se pare ca inca mai trebuie sa dospeasca.(asta nu inseamna ca renunt la )

AMR 17 zile

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

GINA M scuza-ma ca te intreb dar esti cumva din DETROIT?
tu cumva mai ai un baietel pe care il cheama ZACHARY?am impresia ca te stiu , daca ma insel asta e, oricum DUMNEZEU sa te binecuvinteze si "PECE VOUA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Flavia, daca aici e la 9,30, in Romania trebuie sa
fie la 10,30 in fiecare dimineata, dureaza o jumatate de ora,
in weekend nu cred ca e. E foarte dragut serialul, eu am invatat multe chestii tot uitandu-ma.
Noapte buna, fetelor !

Carmi 31 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

oana0204,tonnia va multumesc pentru incurajari si eu sper sa fie cuminte bb si nu as vrea sa fie nici prea mare
noapte buna!

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna -dultzelor,

Cristina (cge), cite controale ai facute? cite ecografe ai facute? si care sunt chestiile medicale facute in luna a 8-a? Eu am impresia ca sunt in urma cu multe si nici doctorul de familie nici obstreticianul nu imi mai cer nici un fel de analize din primul trimestru. Singurele mele analize facute au fost la sfirsitul trimestrului I si atit. In rest au fost doar controale de rutina. E logic sa ma sperii cind va vad pe toate cu atitea masuratori si atitea date despre bebelusi vostri, iar eu sunt in ceata.

Acum am 16 kg in plus, plecind de la 60 kg cu o inaltime de 1,75.
sper ca totul e OK. Sunt putin cam speriata de spital, dar in ultimul timp primesc tot felul de incurajari si parca incep sa ma mai calmez.

de mincat maninc, dar nu iau prea mult in greutate, sau cel putin asa cred eu.

Dragutzelor, eu va doresc sa aveti parte de nasteri usoare, chiar daca se spune ca nu se poate sau e ceva de vis. Dar eu chiar va doresc sa nasteti cit mai usor, se dea bunul Dumnezeu sa aveti bebelusi sanatosi si sa nu stati prea mult prin spital.

Simona si Maia 34 sapt.

Mergi la inceput