Mamici de septembrie-octombrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
b_irina_c spune:
'neata feletele...
Eu care ma laudam atata cu dormitul meu, iaca o patii si eu aseara. Bb a fost super agitat si nu am putut inchide ochii pana pe la 1, cand s-a potolit. Sigur e tot cu capul in sus dupa aerobicul de azi noapte... S-a impins atat de tare cu capul (care e undeva aproape de coaste pe partea stanga) ca de-ar fi fost cu capul in jos ar fi iesit singurel afara, fara sa-l imping eu... Pt prima data a fost chiar dureros...
Partea buna e ca dupa atata gimnastica a dormit dus (
si eu la fel pana pe la 9.30).
MIFLORE felicitari pt bb-lina. Cred si eu ca esti super fericita, ai si de ce...
SAMILA ma alatur si eu galeriei 

...
Si daca tot numaram invers acum... AMR 16 zile (maximum)....
Irina 38 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
mysweetest spune:
Buna dimineata, am dormit si eu mai bine ..5 ore si jumatate fara nici o trezire si apoi inca vreo 3 ore da cu pauze.
Oana la mine DPN maxim este 5 septembrie nu 6 iar ultima oara la ecografie mi s-a zis de 3 septembrie fiindca era bb mai dezvoltat...oricum dupa majoritatea calculelor este 4 septembrie.
Eu ma gandeam ca mai accept o zi-2 dupa DPN sa astept apoi ma duc si zic ca vreau sa nasc
.
Asta noapte am visat ba ca bb venea in august, ba in septembrie, ba picase dopul ...am numai cosmaruri de ceva timp.
AMR= 14 zile
Marlena &
38 sapt.
poze.
Tonnia spune:
Miflore, bravo pt grasunica ta!
Eu am dormit ceva mai bine, adica pana la 4 si am mai atipit cam o ora intre 6-7. per total, mai bine.
Ce vreme oribila, iti vine sa-ti numeri banii nu alta!
mysweetest spune:
Irina si la mine e bb mai agitat dupa ora 17 si mai ales seara pe la 21-22..probabil cand il aude pe taca-su vorbind
...sau ascultand muzica la calculator. Sotul meu ma intreba aseara ..oare cu cine seamana asa dansatoare
?
Aseara bb a cam stat pe vezica mea si a facut presiune acolo in interior si a fost tare neplacut.
Cand suntem singure prin casa e cuminte.
Marlena &
38 sapt.
poze.
karmenutza spune:
Iti vine sa-ti numeri banii...daca ai. Daca nu, sa faci copii. Dar si copii am facut...altceva? Ce se mai face pe vreme de-asta?
ege spune:
salutare tuturor mamicilor!
noi nu am mai scris de ceva vreme dar azi am fost la dr.si as vrea sa va zic si voua ce mi-a zis dr.Noi avem 34 de sapt si bb arata ca un copil la 36 de sapt.Mi-a zis dr. ca are 3kg +/- 300 de gr.E destul de mare tinand cont ca este fetita.
dpn era 6 oct dar acum mi-a zis dr. ca exista posibilitatea sa nasc pana pe 20 sept.urmatoarea programare o am pe 13 sept daca nu se intamp[la nimic pana at.Eu am luat vreo 17 kg,ultima luna nu am luat decat 1,5kg
mai este careva in situatia mea cu un bb asa mare si care o sa nasca mai devreme??
dr.meu e plecat de pe 18-25 sept
ege
cge spune:
Asta e, vremea nu prea tine cu noi.
Noi aveam programat sa ne ducem cu gasca de la serviciu la 11 la iarba verde.
Acuma stam si asteptam sa vedem incotro o luam.
Am uitat sa va spun, m-am inscris si la subiectul 'In floarea copilariei' la 'Copii nascuti in 2000', ca sa se vada si Victor pe internet.
Era suparat ca de ce numai bebelusha apare pe internet, in lista noastra de la inceput.
Mihaela, felicitari ptr ecografie.
Oana, mi-am informat sotul ca daca nici bebelusha noastra n-o sa vrea sa iasa, vom recuge si noi la
.
S-a uitat cam ciudat si neincrezator la mine![]()
Cristina, 34+
miflore spune:
Multumesc fetelor pentru felicitari!
Ioana, mersic!
Astazi am ceva de colindat dar nu mai vreau sa tot aman!
Gina, Oana, eu am adormit azi-noapte si nu v-am mai tinut companie...
GIna, pe mine m-a atras wc-ul azi-noapte, d-aia m-am sculat, dar m-am dus in pasi de dans si dup-aia am si halit ceva, o juma de piept de pui si un pahar mare cu sana!![]()

Mihaela 34+
mary ilie spune:
buna dimineata! am dormit si eu foarte bine pana pe la 9.30, bine, cu trezirile de rigoare la baie. mie una imi place foarte mult vremea asta , ma simt foarte bine pe ploaie si....nu fac nimic, sunt singura pana mainr dimineata, ca sotul e de serviciu! dar cred ca ma apuc si eu de dulapurile de bucatarie, ca sa-mi fac de lucru!!!
As vrea si eu sa fac echo, dar dr. meu abia a plecat in concediu si trebuie sa astept pana pe 5 septembrie, sunt curioasa cat o mai fi crescut si la mine bebe??? eu una nu mi-l doresc de 4kg., ca in principiu nu fac cezariana si ma gandesc ca e mai bine sa fie mai suplu.....ramane de vazut cum o sa fie.
fetele care mai aveti putin, imi dati emotii!!!! va tin pumnii!!!
mary 34+
miflore spune:
Am aflat programele la magazine, daca mai vrea cineva sa stie:
La Loris de pe Decebal e deschis sambata pana la 8 seara iar la HappyBaby din Piata Galati pana la 6 seara; duminica sunt inchise toate!
Mihaela 34+