Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Kro,felicitari pt. micutza.Daca si a doua oara a cerut olitza, asta n-a mai fost coincidenta....a stiut sigur ce vrea mititica.Bravo ei!
Multumim ca ne-ati vazut si ne-ati placut.

Andrea, vor veni si momentele de care vorbesti tu....si eu le astept cu maaaare nerabdare.Andreea face la fel ca Stefi atunci cand aude cuvantul "papa"...vine spre bucatarie plescaind...he,he.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

poze, in special pt carolici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=/4867&.src=ph

philip&andreea

Mergi la inceput

io cred ca noi suntem singurii care inca nu avem olita....

philip&andreea

Mergi la inceput

olivia, da a fost minunat. intr-adevar ne-am simtit cu totii foarte bine. acum, de-ar iesi si maselele...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Andreea, am vazut pozele....super! Si ce peisaje....Chiar sta cuminte pustiulica in spate, in chestia aia...?

Hai maaaaa, ca nu sunteti singurii fara olitza.....Eu nu am asa ceva , inca in casa.Noi mai asteptam.De fapt eu vreau sa o pun direct pe wc....o sa-i iau colacel pt. ea...asta cam inspe 2 ani ai ei.

Mergi la inceput

da, sta cuminte acolo, pt ca deja s-a invatat. l-am mai plimbat si pe-aici. imi pare rau ca nu puteti vedea si filmuletele, le-am trimis fetelor ale caror adresa de email am avut-o.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andreea B..nu zici nimic de petrecere? Cum a fost? Ce a ales de pe tava?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mneata!Vine cineva la o cafea?Sau iar beau singura?
Mai sunt doua zile si plecam la mare,sper sa tina si vremea cu noi
Cu intarizere pupacim si uram "LA MULTI ANI LUCA!Sa cresti mare si frumos,sa fii cuminte si destept si sa-ti dea Doamne Doamne tot ce isi doreste mami pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
IO la cafea!!!!
LA MULTI ANI PUFULICI si celorlalti sarbatoriti din week end!!!!
Roxa tizo welcome back! da-l pe Serban cu ce zice medicul si deasupra bandaj si leucoplast ca sa nu il ude. si neaparat du-l la doctor ca sa nu se infecteze.
Kitty bine ati revenit si voi.
Mada o sa iti timit parola pe PM...sau o ai deja?
Andreea super misto pozele! imi pare bine ca totul a fost ok.
la noi a fost bine, bineinteles ca a plouat si a batut vintul dar in mare a fost suportabil (mai putin muzica, dar....asta e.)
va uram tuturor o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

No serus gagici!

La multi ani Luca!!! Sa cresti mare si sanatos!

Gongutza daca nu s-a racit cafeaua, ma alatur si eu Roxanei si va zic buna dimineatza! Adevarul e ca io ma trezesc cu greu dupa ora la care bei tu cafelutza :)) profit de faptul ca tatal lui e acasa si ii da el micul dejun.

Buba lui Serban e bine, s-a dezumflat si s-a "acoperit" adica se vindeca. Nu am mai apucat sa mergem la doctor si nici nu-si da mana din gura.

Serbanica e si el din ce in ce mai figura. Se da pe hinta si spune singur iiiitaaaa iiitaaa si a vazut pe cartoon canarul ala mic galben cum se dadea pe leaganul lui si a inceput sa cante iiitaaa, am murit de ras ce figura era.

No bine, va pup si sper sa revin mai incolo sa vad ce mai faceti.

Pupici

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput