Cum curat vasul in care fac aluat de paine?

Cum curat vasul in care fac aluat de paine? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Sau gogosi... adica aluat cu drojdie si faina. Ca daca as avea timp sa-l spal imediat ar fi mult mai usor dar nu am si se usuca pe vas. Am lasat vasul la inmuiat cu apa calda si detergent dar mi se face o mazga si toata se lipeste de manusile de menaj, gaurelele de la sifon... Am incercat si cu un "razuitor" de plastic cand este complet uscat si parca-i mai bine... Oricum, ma gandeam ca trebuie sa existe si o alta metoda mai buna asa ca va rog impartasiti-mi-o. Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

mai intai cu apa rece pana se indeparteaza resturile de aluat si apoi cu apa calda si detergent.

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Io-l curat cu nervi .
Serios, tre sa renunti la manusi si alte chestii care mai mult incurca in cazul asta, incearca sa aduni cat poti de bine tot aluatul, sa-ti ramana vasul gol (daca framanti aluatul cu cateva linguri de ulei ti se desprinde dintr-o singura miscare tot aluatul, iar daca totusi ramane foloseste tehnica tamponarii cu aluat a peretilor vasului). Abia apoi treci la nervi .

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc frumos pt. ideile bune. Le voi aplica. Pare a fi mult mai usor asa.

Mergi la inceput