Nici eu n-am reusit sa pun pozele
Pentru Admin:AJUTOOOOOOR! Sefu' am facut pozele in format jpeg mici de tot (sub 30k) si tot nu am reusit sa pun nici o poza.
Am primit mesajul:"
Error!
Fisierul nu a fost primit in conditii bune. Contactati administratorul"
Te rog ajuta-ma!
Cary
Raspunsuri
oanaruth spune:
Am aceeasi problema ca si Cary
Am tot editat la poze si le-am facut si eu suficient de mici, da' primesc acelasi mesaj de eroare...
Multumesc, Admin, fiindca stiu ca ne vei ajuta, ca de fiecare data.
Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth
dede spune:
evribodi, rilacs, nimeni nu poate - shi cine are poze deja, sa nu le stearga, ca altele nu poa' sa puna la loc ;-). so, fitzi tolerantzi !
DeDe
danielac spune:
Si eu am patit la fel, am sters o poza si am vrut sa pun alta dar nu se incarca deloc desi are sub 30kb si am incercat de nu stiu cate ori!
ce se intampla?
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
Cary spune:
Admin te rugam din suflet sa ne ajuti sa punem poze in album.
Acum vad ca au aparut si alte persoane cu aceasta problema si zau ca nu as vrea sa ne uiti pe noi, care suntem mai vechi cu acest subiect.
Asteptam cu nerabdare raspunsul tau.
Te rog nu ne uita!
Theodora spune:
Urmaresc de mult intrebarile voastre si sper alaturi de voi ca ve-ti capata un raspuns.Probabil ADMIN e prea ocupat sa citeasca,Andrei a fost putin bolnavior,dar stiu ca acum e bine...ma rog,daca va ajuta,sa stiti ca si eu si multe altele am fost in locul vostru si ne-am descurcat SINGURE!!! Cind am ridicat putin vocea,am fost trasa de ureche de Admin,dar nu ajutata.
Ma gindesc,insa,ca sint si ei oameni cu probleme si nu au timp suficient pentru fiecare dintre noi. Ma opresc aici cu vorbareala si sa va spun cum am facut eu...
In primul rind,inainte de a ma conecta la INTERNET,am inchis ORICE PROGRAM DE PROTECTIE a computerului,am avut pozele micsorate,cum sigur le aveti si voi,si apoi am facut incercarea si a reusit...
Nu e o regula,insa...din pacate,am sters o poza si cu aceeasi metoda,nu am reusit sa pun alta in loc...de ce??? Nu am mai pus intrebari!
Incercati si voi,poate se prinde!
Theodora, Alexandros, Yannis(1 AN pe 03.Aprilie.2003)
Duble the joy,duble the love,twins are a blessing,from above...
Veve spune:
quote:
Originally posted by Theodora
...sa stiti ca si eu si multe altele am fost in locul vostru si ne-am descurcat SINGURE!!! Cind am ridicat putin vocea,am fost trasa de ureche de Admin,dar nu ajutata.
Asa sa fie,ca eu imi amintesc altceva!Oricum aici e un forum pentru probleme,nu pentru comentarii gratuite!...
Mai si eu am avut si am probleme cu pozele si cu multe altele;ia vedeti,de cate ori am batut cu pumnul in masa?Chestia e sa fii uman si sa-ntelegi ca sunt doar 2 oameni care fac asta doar ca o pasiune,pe langa serviciu si familie,si nu uitati ca pe langa forum mai e si "revista"virtuala.Daca nu vi se raspunde la fiecare-n parte nu inseamna ca adminu' nu lucreaza la remedierea acestor probleme!
PEACE!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
Theodora spune:
quote:
Originally posted by Theodora
Ma gindesc,insa,ca sint si ei oameni cu probleme si nu au timp suficient pentru fiecare dintre noi.
Irina,daca e vorba de comentarii gratuite,i-mi cer scuze si ma retrag,dar sa nu citim doar ce ne place...PEACE!
Theodora, Alexandros, Yannis(1 AN pe 03.Aprilie.2003)
Duble the joy,duble the love,twins are a blessing,from above...
Veve spune:
Theo draga,nu-i cazul sa-ti ceri scuze!Insa ai pus intr-un context niste idei contradictorii si nu cred ca aici le era locul.Hai sa ne limitam doar la a ajuta,daca e cazul!Si...PEACE!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)