usi glisante interior
Vreau sa-mi pun usi glisante la intrarea din hol in bucatarie- iesirea din bucatarie in balcon (balconul vine inchis deja cu termopan). Am inteles ca pentru interior cel mai bine ar fi sa optez pentru usi din aluminiu, PVC-ul fiind de nu stiu cate ori mai scump(pentru ca are bariera termica).
Credeti ca e necesar sa-mi pun PVC? Care sunt mai bune, ce ma sfatuiti? Sint alte variante mai bune pentru usi glisante(nu vreau de alea tip acordeon)?
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
Raspunsuri
Steluta spune:
quote:
Initial creeata de Alecsia
Vreau sa-mi pun usi glisante la intrarea din hol in bucatarie- iesirea din bucatarie in balcon (balconul vine inchis deja cu termopan). Am inteles ca pentru interior cel mai bine ar fi sa optez pentru usi din aluminiu, PVC-ul fiind de nu stiu cate ori mai scump(pentru ca are bariera termica).
Credeti ca e necesar sa-mi pun PVC? Care sunt mai bune, ce ma sfatuiti? Sint alte variante mai bune pentru usi glisante(nu vreau de alea tip acordeon)?
Noi am ales o alta solutie. Am cumparat de la Bricostore niste sine dintr-acelea care se folosesc la sifonierele inalte, pe care sa culiseze usile. Am vazut sine de mai multe feluri si la Regency (undeva pe Morarilor, prin Pantelimon, pe langa un McDonalds) sau la magazinul de langa el (nu mai stiu exact). Si apoi am cumparat niste foi de pal, si am conceput 2 usi care culiseaza spre stanga, respectiv spre dreapta. Chiar am decupat palul la mijloc si am pus si geam, ca sa ne lumineze un pic si holul .
Steluta.
maggda spune:
Si noi am pus usi de aluminiu in toata casa, intr-adevar sunt mai ieftine(daca una de PVC este 250 euro una de aluminiu este 200)decat PVC dar arata super, super, cel putin noua ne plac tare mult.O sa fac poze la usile de la etaj duminica cand voi avea mai mult timp.Usa glisanta(e cea pe sina, nu?sau aceea este culisanta? ) avem la terasa, este super si punem una la intrarea in sufragerie dar va fi pusa prin noiembrie cred si una la spalatorie.Sunt f practice si de efect.
Magda si Bianca
http://community.webshots.com/user/danut1965