Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (53

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Danutza, stiu despre ce vorbesti, apropo de buletin, caci pe mine la 30 de ani ma trimit toti, la prima vedere, sa-mi termin liceul, ca mai mult de 14 ani e imposibil sa am.
Asta va fi bine cand voi avea proprii mei copii, ca le voi fi ca o sora, dar profesional mi-am luat-o de multe ori. La un divort, sotul turmentat a zis ca el n-are ce dialoga cu mine, ca nu-s la nivelul lui intelectual pe motiv de varsta. Am scos buletinele si l-am batut cu o luna, ceea ce a turmentat si mai mult orgoliul lui masculin.
Cand mai bate un cormerciant ambulant la usa, prima intrebare e : Parintii sunt acasa????
Persoanele angelice sunt si un fff bun material de luat de fraiere, asa ca meseria mi-a prins bine sub acest aspect. Cre' ca din cauza aspectului, a trebuit sa compensez cu lectura multa, apropo de ce vorbeam cu suferiinta... Sa ai fata angelica in avocatura e ca si cum ai purta aripi prinde diavoli..... iti trebuie o putere interioara....
Iar sotul meu chiar remarca stupefiat acum cateva zile privind o poza de la nunta (de la 19 ani) si una recenta: Nunta am facut-o ieri?
In ceea ce priveste intalnirea din toamna eu zic deja PREZENT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Si eu zic PREZENT la intalnire!!! De abia astept sa va cunosc!
Am vazut ca ati intrat pe chat aseara, spre rusinea mea am adormit pe la ora 19 si nu m-am mai trezit pana dmineata, cred ca de la vremea asta as dormi non-stop... Data viitoare cand va mai chatuiti o sa fiu si eu, promit!
Fetelor, nu prea am avut timp sa scriu, dar am citit cu placere tot ce ati scris voi, e o adevarata placere, sunt incantata ca v-am cunoscut!
Acum am niste acte de terminat, apoi voi pleca putin de acasa, dar REVIN!
Multi pupici pt toate fetele dragute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Dragelor aici la "Endometru" ma simt ca intr-un carusel: nu reusesc sa tin pasul cu subiectele discutate. Desi am crezut ca o "excursie" zilnica la e arhisuficient ma simt depasita de evenimente.
Danutza C multumesc de imbarbatare, incet incet o sa prind curaj.
M Oana am citit si eu "Arta conversatiei" cand eram mult prea frageda in varsta si stilul de a privi viata al Ilenei Vulpescu m-a marcat profund. In privinta varstei nici eu nu ma mai consider de mult tanara la cei peste 30 ai mei, desi mi s-a spus de multe ori ca nu-mi arat varsta. Eu cred ca de fapt conteaza mult mai mult varsta sufletului, iar la mine nu cred ca a depasit adolescenta cu toate problemele si grijile zilelor noastre.
si tuturor fetitelor dragalase.
Isabeluta

Mergi la inceput

Carmecitaaa, aseara m-am dezvirginat cu chatul, totul a fost cu viteza luminii, de n-am prea priceput cum merg trenurile in gara aia aglomerata, dar ma fac eu artista si-n d-astea, daca in procreere nu-s in stare. Imi ieseau numai scalambaieli, ca scriam cu un ochi si citeam cu altul.....
Bine ca ti-ai incarcat bateriile, cu somn mult si de buna calitate, si de-abia astept sa ne-auzim, dar mai ales sa ne vedem, ca-n multe ne cam asemanam....
Oana B, tot in spiritul meu sugubat (a ce citi s cu sh), ma gandi acu' sa ma corectez si sa-ti spun ca mai sunt experta si-n legi pe DC, ca io cand intru intr-o comunitate intai si-ntai citesc legile de baza si apoi ma apuc de treaba. Vina de caracter, ce sa-i faci!
Si cum comunitatea asta are putine legi, sub forma unor principii super sanatoase, din cand in cand, mai pledez in fata monitorului, in lipsa de teste pozitive de sarcina.
Chiar m-a marcat aseara povestea ta cu mama si bunica moarte la scurt timp, cu tatal.... Dupa atatea incercari, e momentul si pentru o minune in viata ta! Doamne ajuta!
Acum ma retrag din Bucuresti, dar maine ma intorc........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutari,

Catty, nu mai fi trista. Asa e viata si cu parastase si cu onomastice. Si lasa ca pana la 30 de ani e cale lunga. Iti spun eu care i-am depasit.
Esti un suflet tare mare. Nu o poti lua la tine pe prietana ta o saptamana doua, pana se echilibreaza si ea?
Da-mi pe PM cifrele de pe un card si ne descurcam noi cumva.

Ingerasa, concediu placut si bucura-te de zilele astea cat incape. Distractie maxima.

Catrinel, e o adevarata bucurie cand intri sa vorbesti cu noi. Nu stiu de ce dar eu chiar simt sustinerea ta. Te pupic pe burtica.

Mishu, bine ca se vindeca "buba". Te pupic

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Buna ziua la toata lumea! Eu abia acuma am facut ochishori ca la noi e abia ore 9 dimineata.

Vorba Isabelutei: greu sa tina omu' pasu' cu voi

Ma bucur tare mult ca vreti sa ne vedem, M Oana, Carmen.cita, abia astept!

M Oana, eu cred ca secretul de a te "pastra" tinara pe dinafara e sa ramii tinara pe dinauntru. Mie si acuma imi place sa ma dau in leagan, de citva timp ma tot gindesc la toboganele alea faine din Herastru, le stiti nu? Alea mari de tot, cind eram mica mi-a trebuit ceva curaj si nu mai stiu cite uracri pina sus ca sa am in final curajul sa ma avint pe tobogan si sa nu cobor inapoi pe scari cu coada intre picioare. Dar cind i-am prins gustul, nu ma mai puteau dezlipi de acolo. Poate mergem sa ne dam pe tobogan, ce ziceti? Ar fi fain!

Multi dulci de la mine pentru toate fetele si sa aveti un we super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Carmencita, alt'data sa pui ceasu' sa sune sa nu mai ratezi ca fetele sunt niste haioase:))))
Danutza, las' ca daca mai veniti de cateva ori sa vedeti ce viteza la scris prindeti

Oana M, o floricica ca te-ai gandit la mine

va pupez pe toate si we placut

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Bine v-am gasit din nou,
sunteti foarte "iuti"de degete eu nu mai pot tine pasul cu voi,adorm pe unde apuc ieri a venit o prietena in vizita a sunat de mama focului eu cucu nu am auzit nimic!
Cat de mult imi doresc sa pot veni in septembrie la bucuresti sa va cunosc ,doctora mea nu-mi da voie sa ma plimb cu avionul pana anul viitor in aprilie offffffff ca tare lung este drumul!
Aici totul este bine ,sarcina se dezvolta ,progesteronul se mentine la limitele acceptabile !
Sunt singura in weekend si cred ca am sa inebunesc.
Ma duc sa ma trag un pui de somn!!
Muahhh la toate si sa aveti un sfarsit de saptamana superb!
Mie pofta de muraturi;gogonele,gogosari la otet,conopida si pepeni murati!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Am dar numai o fuga la birou ca trebuie sa dau niste telefoane si acasa nu am fix.
M Oana, ar fi f bine daca ai reusi sa imi dai ceva haine pt copil. Vine toamna si ea nu are decat hainute de vara si stiti si vopi cat sunt de scumpe.
Iepurila, nu vrea sa stea la mine. Ieri am chemat-o si i-am dat mancare si zarzavaturi pt copil. Colac peste pupaza vineri seara proprietarul apartamentului unde sta cu chirie a venit beat si a batut-o rau de tot. E plina de vanatai saraca si nu poate sa respire. Nu se poate sa se duca sa scoata un cerfiticat medico-legal ca nu are bani, iar eu nu am sa ii dau. V-am spus ca ultimii bani i i-am dat acum cateva zile. O sa iti dau maine un nr de card de al meu de la Romexterra Bank ca este singurul cad pe care il am, si asta pt ca am facut un imprumut de 3 salarii pe card anul trecut.
Va multumesc mult de tot ca vreti sa ma ajutati. Sunteti niste scumpe. Ma rog in fiecare seara pt voi ca alaturi de mine sa aveti parte de minunea voastra.
Scuze daca nu am raspuns la toata lumea, dar nu am avut timp sa citesc tot, dar recuperez eu.
A si nu ma supar ca am fost facuta "pustoaica". De fapt cred ca inca ma mai simt ca o adolescenta uneori. Acum sunt f suparata pt ca sotul meu a plecat Vineri noapte la Constanta sa isi ajute seful la mutat, trebuia sa se intoarca aseara, dar din cauza oboselii am lasat-o pe azi. Ce ma doare este ca seful nici macar nu le-a asigurat sotului meu si colegului lui un loc unde sa doarma si a trebuit sa se descurce ei. Mor cand vad ca oamenii cu bani se cred stapani si pe sufletele noastre, de parca ar fi Dumnezei. Dar ce sa faci, daca esti sarac trebuie sa taci si sa inghiti toate mizeriile daca vrei sa ai o slujba. Presupun ca asa este peste tot, nu?
Va pup, sa aveti grija de voi si vorbim maine,
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Isabeluta, creier matur si suflet tanar e cheia succesului. Iar aici ai parte de carusel, ca noi ne distram pe cinste cat se mi poate, ca maine-poimane ne apucam de scutece si biberoane si adio chat, adio bezele pe net....
Danutza, ne putem da de acum intalnire pe cel mai inalt tobogan din Herastrau. Eu tocmai ma pregatesc sa cumpar un balansoar de 3 persoane si urmeaza si-un megatobogan, pt casuta de la Valcea. Asa ca suntem pe aceeasi lungime de unda si-n privinta asta. O sa va povestesc in ce dracovenii m-am dat prin parcurile de distractii, de era sa-mi las sufletul prin carusele, in stilul meu caracteristic//...
Carmecitooo, la etatea matale te bagi la un tobogan cu noi, ca una te-mpinge de sus si alta te-asteapta la prindere, daca nu vrei de buna voie... Mai bag si io o 'firimitura' de amuzament, ca stiu cum iti place sa ti-o pasez artissim......
Ionica, bine ca progesteronul e in limite si lasa ca in cazul tau, bancul meu e despre copilul bogat, optimist si sanatos. Tinem pumnii pt bebele mic din burtica, sa stea la mamica lui la cald si sa creasca mare si sanatos. Sa ne mai scrii, sa stim si noi ce simte o mamica.
Oano B, fata trimite la tantii si un , sau mai bine . Am vrut io sa pun unul roman, unul american si unul romano-american, dar..... ma stii doar....
Catty, suna-ma maine dupa ora 10 (adica suna-ma cat sa-mi dau seama cu cine vorbesc si apoi te sun io) si vedem cum facem sa-ti trimit ceva prin autobuzul Dacos/Ionescu care opreste in Pitesti. Cat despre sefi, sa stii ca mai este o categorie, cea buna, si sper sa dati peste aceasta categorie intr-o buna zi. Dumnezeu sa-i scoata in calea voastra!
MEEEEDEEEEA, acum m-am desteptat si am si io PM, cum ziceai mata. Iarta si tu o biata nefericita, care arunca intr-o perioada sumbra cu castraveti in stanga si-n drepta, ca cica primeste numa' mesaje otravite si hai sa ne apucam de cafeaua aia. Tu incercai sa-mi spui de YAHOO, dar eu cum credeam pe atunci ca aia e o injuratura cu coarne.... Intre timp vezi ca m-am mai luminat si ai cu cine sa te cafelesti.... Ce zici????
Tu cum mai stai la capitolul bebici?

Mergi la inceput