Copilasi de aug-sept 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pupam si noi pe Oana si ii spunem la multi ani!!!!!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

OANA! Sa cresti mare si fericita alaturi cei dragi si de fratiorul/surioara ta! dana, sa va traiasca fetitza cea mare!!!!

danat, noua ne-a placut Elvetia...e drept ca am vazut-o numai de pe drum si ne-am oprit doar in St.Moritz, dar la fel cum spui peisajele ne-au dat pe spate...apa albastra a lacurilor, curatenia de pe sosele si faptul ca aveau cosuri de gunoi in fiecare refugiu de pe drum, iar ceea ce ne-a lasat masca: isi udau iarba de pe pasuni...deh, laptele de la vacutzele elvetiene-yam yam :)). In Germania am fost doar 20 km pe autostrada...o vom planifica in alt concediu. Austria da, e minunata...Alpii sunt " de nerespirat" cand ii vezi, iar locuitorii asa cum spui. Ok, iar am ajuns sa visez...vorba ta, eu mai am doar o saptamana pana merg la serviciu, apoi o sa-mi revin rapid, nu voi mai avea timp de vise, nici macar in somn...

Ieri ne-am intalnit cu iuliana76 si cu fetele ei frumoase. Silvia s-a comportat, spre surprinderea mea, acceptabil, adica s-a jucat cu Andreea dupa cateva minute de tatonari si de nuuu-nuuuu...a primit cateva palme de la Andreea care n-au afectat-o fiindca radea in hohote, ea n-a dat inapoi, asa ca incaierare n-a fost :)). Doar din prea mare dragoste, la o imbratisare s-au dezechilibrat si au cazut-Silvia pe spate cu Andreea peste ea, iar Andreea cu fruntea direct pe tortuar...i-a ramas o amintire "frumoasa" din SM...:)).
Ema e o scumpa mica, seamana leit cu Andreea, e vesela si cat am stat impreuna a fost cuminte...zic asta pentru ca Iuliana spunea ca e obisnuita in brate si plange mult mai mult decat Andreea...
A fost o dupamasa foarte placuta pentru noi.
Am pus si eu poze in "poze noi cu Silvia".

merg sa vad pozele de la intalnirea din Buc. de aseara!

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

LA MULTI ANI pentru Oana frumoasa! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa aiba noroc dupa noroc in viata!
Georgiana si Elena-Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

LA MULTI ANI OANA SCUMPA!
SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI FERICITA!
SA DEA BUNUL DUMNEZEU SA AI PARTE IN VIATZA NUMAI DE ZILE SENINE!

pentru mami!

Mih si nazdravanul Matei
Licuriciul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mihaela, mi se pare mie sau fetele cucuiete au iesit in parc la agatat??? nu erau cam mari baietii aia???
ps: andrei a apreciat baloanele din poze

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

OANA!

Pupici si pt. mamica ei si petrecere frumoasa maine!

Flori (35+) si fetita Alexandra (22 sept)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetele, lista e completa... pe pagina 1 a subiectului.
abia astept sa vad ce iese maine!
culcati copii devreme in seara asta ca sa nu intarziati maine!

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

La multi ani pentru Oana nazdravana, sa fie sanatoasa si fericita, si sa aiba parte numai si numai de bucurii!

Sper sa ajungem si noi la o ora rezonabila maine, cu sculatul n-ar fi o problema, ca Miruna ne da trezirea pe la 7 , numa' sa vaz cum fac sa n-adorm eu ca valiza prin taxi, pe undeva.

Vazui burtici faine de tot si prichindei nazdravani in poze, abia astept sa-i vaz si personal. Pana maine, pupilosi.

PS Am pus si noi cateva poze, ca prea multe n-or mai incaputara. Alea mai mistoace is facute cu camera nasului. http://community.webshots.com/album/420549656nNlfga

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina, pai ce baietei nu s-ar opri sa le admire pe fetele noastre????

Mi-am dat seama ca n-am pozat-o pe Emma, am cautat sa vad daca a pus Iuliana ceva poze si n-am mai gasit nici o poza...sper ca n-am facut o gafa cu pozele Andreei, iuliana76 daca nu vrei sa apara pozele pe net, da de veste si le sterg.

Fetelor petrecera frumoasa maine, sa faceti multe poze si sa veniti cu povesti haioase despre copilasi! Ne pare rau ca nu putem fi alaturi de voi, sa va ganditi macar putin si la noi, da???

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Salutare fete si copilasi si ...burtici

Noi nu am avut net saptamana asta pana aseara tarziu.

Spunem si noi LA MULTI ANI !!!!!!!!!!Oanei si ii trimitem muuulte flori si muulti pupicixxxxxxxxxxxxxx
Sa creasca sanatoasa si sa fie fericita in fiecare zi a vietii ei alaturi de parinti si de viitorul surior sau surioara.

De asemenea, spunem LA MULTI ANI!!! si celor care au implinit 2 anisori saptamana aceasta (am vrut sa scriu 1 an ) - ce repede trec anii. sunt convinsa ca ati avut niste petreceri pe cinste.

Credeam ca va facem o surpriza si ajungem si noi maine, dar tati trebuie sa plece din localitate Va doresc sa aveti timp super si sa petreceti frumos Asteptam povesti si mai ales poze.

ma duc sa vad ce ati mai povestit ca mi-a fost tare dor de voi.

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput