Copilasi de aug-sept 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ERIK! Mami sa te bucuri cat de repede alaturi de puiul tau!
Alexandrelor si Alexandrilor! Si eu am una-Diana-Alexandra! Sa ne traiasca!

Anka, Silviei nu i-a placut "male" adica la mare, probabil valurile, vad ca la 1 Mai si la Felix nu are treaba!

iuliana76, astept tf. Abia astept sa ne cunoastem!

danat sa se faca repede sanatos Raduc. Il pupacim!
Impresii din concediu? A fost bine? Pe unde ati calatorit?

carmen concediu placut! Si eu sunt de parere sa iei olita cu voi, chiar daca nu pentru avion, e un zbor de vreo 2-3 ore, nu? Mai important e sa fie in concediu cu voi.

Hai va pup! Sunt cam pe fuga!

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

La multi ani si multi pupici pentru Alexandre si Alexandrii, precum si pentru Erik cel frumusel, sa fie sanatosi si voiosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume!
Un pupic special si pentru Oana Noemi, imi inchipui cat e de tuflita astazi, dar las' ca trec si zilele de-au mai ramas una-doua.

Carmen, vacanta placuta si drum bun cu avionul! Si eu zic sa luati olita, poate gasesti un rucsacel sau un saculet mititel numai pentru ea si eventual i-o proptesti voinicului in spinare, sa si-o care singurel (banuiesc ca nu-i prea grea).

Danateu, los pupicos pentru Raduc, sa se faca bine repejor, imi pare tare rau ca l-a prins virusachele asta dar e bine ca macar se simte el ok si nu e flescait.

Iuliana76, concediu placut in continuare, eu abia astept sa ne povestesti cum a fost, ca intentionam sa iesim si noi la munte undeva la sfarsitul lui septembrie. Sper sa nu vina toamna pana atunci, ca tare mult imi doresc sa merg pe undeva si uite ca pana acum nu prea a fost posibil.

Io-s varza de cap astazi, am o frumoasa migrena de ieri dupa-amiaza, d-aia faina cu ameteli si greata, o splendoare. Si ca sa fie sigura ca nu-mi trece asa usor, Miruneaua s-a trezit azi la 7, a sculat-o si pe sor-sa, sa vad daca o conving sa doarma ca lumea la pranz, altfel sunt in pom!

PS Iuliana, daca nu se linisteste maica-ta eu as zice s-o rambursezi la dumneai acasa, n-ai nevoie de asa ceva tocmai acum, zau asa!
Inteleg ca ii e frica sa stea cu fetele (pe maica-mea am lasat-o de doua ori si prima oara m-am intors de urgenta ca le apucasera nervii p-amandoua si o facusera pe buni sah mat), dar nu inteleg de ce trebuie sa-ti toarne atatea rautati si vorbe de duh.
Eu am avut cateva episoade depresive dupa nasterea Irinei (sper ca s-au dus, ca n-am chef de nopti nedormite iar), si asta absolut din senin, fara prea mult ajutor din exterior. Daca mi-ar fi soptit cineva asa niste porumbei la ureche cred ca eram in stare de violenta fizica, zau. Explica-i in cuvinte seci ca e mama ta si o iubesti, dar nu poti accepta asa un tratament de la nimeni, daca nu te poate ajuta cu o vorba buna mai bine lipsa. Na, ca m-am enervat si io!

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Daca mai pierd si acum mesajul ma impusc. Mi-a oprit galusca comp de 3 ori.
Incep prin a va multumi pt.urari si sa uram si noi (cu intarziere, spre rusinea noastra) La multi ani! pentru Alexandrii si Alexandrele de ieri si pentru puiutii pe care i-am ratat si care au facut 2 ani!
La multi ani si pentru ERIK, mamico fii tare ca mai ai putin!

Ce sa va spun, am o galusca vorbareata si pusa numai pe sotii. E tare incapatanata si rasfatata, nu stiu cum va fi mai incolo. Intelege tot ce spui si repeta ca un papagal tot ce aude, tre sa fim tare atenti ce zicem. Nu sta cuminte decat cand vede reclame.
Poezia TICA-TICA suna asa la noi:
TICA-TICA
M-A MAMUT MAMICA
PAPAT PITICA
MANCALICA
COALA
BUTICA GOALA
DATAAA (GATA)

Cu olita n-avem pb, spune pipi si caca, acu' doua zile a prestat un pipi si caca pe ea fara sa spuna. Da in rest e bine.
O cheama Aleanda si are 2. Tati merge la bici, sa aduca bani. Mami are bebe si tita (tatza). Are o boala cum ma prinde, ma trage de sfarcuri si rade.

Abia astept sa ne cunoastem sambata,imi pare rau ca lipsesc Danat, Iuliana76 si Anny. Oricum multa sanatate lui Raduc, pupici pe obrajori sa se faca bine.
Apropo de intalneala, tort de care s-a hotarat, nu suntem pretentiosi. Ne inscriem si la pateuri si pizza si cotizam. Venim si noi cu suc si bere.

Va las, era prea liniste si galusca binenteles ca facea o prostie. E la sertare, scoate si face inventarul. A nimerit chiar la medicamente si luase un spray anti-tantari. Urma sa-si dea cu el.

Flori (35+) si fetita Alexandra (22 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Am pus si noi cateva poze noi de pe meleaguri oltenesti.
Urmeaza sa facem azi poze noi.
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

va multumesc din suflet pentru urari si pentru suport!

La multi ani tuturor copilasilor din gashka noastra vesela!
acu sun5t la un internet cafe, am venit sa-mi vad odrasla si ta-su nu mai apare pe yahoo messenger! sunt si mai tuflita, plus ca crap de cald aici!
"noroc" cu serviciul meu, car enu ma lasa sa respir prea mult si nici sa ma gandesc la alte bazaconii!
va pup si va doresc intalneala placuta!
PS: va urmaresc din umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI lui Erik grasanul sa fie sanatos, voinic si la punga gros! pupici speciali pt mamica lui!

Multumesc de sprijin si urari pentru Raduc! Sper si eu sa se faca bine cat de curand...ma rog, asta e un fel de-a spune, ca daca-l vezi, sa bat in lemn, nu zici ca ar avea vreo boala.

Mihaela_s sa iti traiasca Diana nu stiam c-o cheama si Alexandra. Sa fie sanatoasa si norocoasa!!!
Cat despre impresiile din concediu, se sedimenteaza acum. Am reusit sa pun ceva poze. Daca ai chef sa le vezi, te poti uita la http://community.webshots.com/user/tudorii - sunt pe orase.
Ce sa iti zic... cred ca si tu ai acelasi gust la intoarcerea acasa. Noroc cu cei dragi si cu copilul care ma face sa nu mai oftez atit dupa ceea ce am vazut. E ceva....e asa de normal totul, lumea binevoitoare, nu tu rautate, nu injuraturi, fiecare-si vede de treaba lui si eventual cum sa faca sa-i fie cat mai bine, eh, dar ce iti zic eu ca tu cred ca stii prea bine deja! Insa am ramas din primele zile cu un regret amarnic caci mi-am dat seama ca tarisoara asta in care traim nu are nici o sansa sa ajunga vreodata la acel nivel. Oamenii sunt altfel! Atita vreme cat aici in Ro mai exista oameni care isi consuma energia si timpul uitandu-se in curtea vecinului si comentind cu rautate ce face sau ce nu face acela nu se va intampla nimic spre bine. ma rog, am divagat deja prea mult.
Am ramas si eu impresionata cum zicea si oana-noemi, ca strainezii astia au multi copilasi nenica, cate 3-4, eventual si unul in burta, si-i cara cu ei peste tot, prin metrou, autobuze, magazine, hoteluri, si nimeni, absolut nimeni nu arunca priviri dubioase daca copilul plinge sau tipa, sau ride tare. In plus ii lasa sa se taraie peste tot, adevarul e ca este curat. Si mai mult, am vazut copilasi de 3-4 anisori in carucior si cu suzi, fara ca mamicile lor sa se streseze ca ala mic vrea inca de-astea. Cred ca au cu totul alte conceptii, si nu stiu unde este gresit...la noi ca-i vrem mai repede mari? Sau la ei ca-i lasa sa copilareasca mult si bine?

Hai ca am batut campiile patriei, sper sa nu va fi suparat!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

S-a mai linistit maica-mea un pic dupa ce a avut Alex o discutie cu ea in care i-a zis ca noi vrem sa ne crestem copiii diferit si sa nu o mai sperie cu 'te bate mama'. A ramas tot cu "moshu'" si chestii din astea, dar degeaba as incerca sa ii mai zic ceva...daca ea asa ne-a speriat pe noi si a fost invatata, nu pot sa o mai schimb. De fete si mincare tot eu ma ocup ca ea e ocupata cu vopsitul garajului, a gradului. Mi-a si zis ca, daca nu aveam sa ii dau de treaba, ea nu putea sa stea la mine. Chiar ieri m-a suparat ca i-am zis sa mai stea cu noi si ea imi zice 'dar ce trebuie sa tau cu voi?', de parca eu am chemat-o sa stea ore intregi in garaj sau cocotata pe geamuri. Apreciez ca vrea sa ma ajute la treburile astea, dar mai vroiam si eu un brake. E f. energica, nu ar sta o clipa locului.

Azi imi spune f. satisfacuta ca Emma a dat sa o muste, dar s-a oprit (face si la mine la fel)...adica, vezi Doamne, Emma pe ea o asculta si pe noi nu, un fel de "ia ex. de la mine ce bine stiu eu sa educ copiii". Tot ieri imi spune ca Emma face cit toti 4 copii ai ei, asa de multa energie are. Pai, e de inteles ca imi ies si eu din pepeni si mai tip la ea, cum a fost ieri cind m-am chinuit 2 ore sa o adorm, timp in care nici Diana n-a putut sa doarma de tipetele ei si a fost super obosita si a urlat aseara. Nu sint supraom si nu intotdeauna am rabdare, mai ales cind urla amindoua deodata.

Luni am inceput scoala si am plecat de acasa suparata ca le las si, la 10 minute dupa ce am plecat, au inceput sa urle amindoua dupa mine. pe Diana a tinut-o vreo 2 ore de intrasera astia in panica, Emma s-a linistit dupa ce i-a aratat maica-mea niste poze cu mine. Maica-mea zice ca le-am transmis eu parerea mea de rau. La plecare mi-a zis sa nu i le las plimgind, de parca eu imi vreau copiii sa plinga. Cind ne-am dus duminca la viitorii nasi ai Dianei, se apucase sa spuna o fraza anti-deochi si i-am zis sa termine cu prostiile astea ca eu nu cred in ele si ca dovada copiii mei nu s-au deochiat niciodata. E greu s ale mai schimib mentalitatea la virsta asta, dar nici ei nu inteleg ca avem si noi

LMA cu intirziere pentru Eliza, Sergiu, Miruna, Raducu si Erikut. Sa va dea D-zeu numai noroc si fericire in viata!!!! Felicit si Alexandrele si Alexandrii de azi!

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

danat, mersi de urare!
Despre gustul pe care-l simti la intoarcerea in ro....hmmmmm....la noi n-a trecut inca, il simtim acum si mai pregnant, cu parere de rau o spun...suntem cu 100 de ani in urma si nu vom recupera niciodata! Si nu numai economic, dar mentalitatea romanului nu se va schimba, citesc cu stupoare despre romanii plecati in tari straine, despre comportamentul lor acolo, in loc sa invete lucruri frumoase si sa respecte civilizatia in care au ajuns, ei se uita tot la capra vecinului...iar cand vin acasa in vacanta...dar mai bine ma opresc aici, ma orpilez prea tare! Ai foarte mare dreptate in ceea ce ai spus, chestia cu copiii pe care-i cara peste tot si faptul ca sunt tratati ca si copii, au voie sa strige, sa rada, sa fac greseli, toata lumea ii trateaza cu zambete si cu indulgenta, ma face sa ma gandesc cat de inchistati sunt copiii nostri. De fapt acest lucru am observat pe Diana in vacanta asta...
Hai ca nu vreau sa spun mai multe, sper ca n-am suparat pe nimeni...

iuliana, te inteleg cu nervii...si eu ma chinui uneori cate 2 ore cu Silvia sa adoarma si nu reusesc....azi am si lasat-o fara somnul de pranz, dupa ce am stat o ora jumate langa ea, m-am plictisit, avea chef de distractie...asa ca in seara asta a adormit la 21.30. in 20 minute! Am sa o vad de saptamana viitoare, cand incepe caminul cum va sta cu somnul...

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

danat de-aia se uita lumea la mine ca la urs cand fi-miu chiuie ca trece un tramvai sau ii zambeste o matza de peste gard?? sau cand se tavaleste nitel... ca sa nu mai adaugam cu cata "compatimire" sunt privita cu burtica si copil mic de mana, de le citesti in ochi "vai saraca ce ghinion are"
asta o vad mai ales la mine pe culoar, cu babele mele...

mor cand pe strada se gaseste cate una sa-i dea apa la moara lu' andrei... face criza, urla, da' cand vede ca nu-i merge, se potoleste. da' mai vine frate cate una "mai priceputa", ca de, eu n-am experienta si incearca sa-i vorbeasca... alataieri cel putin... ii zicea o baba... "nu-i frumos sa stai jos, nu-i frumos s-o superi pe mami"... ei bine, i se falfaia lu' fi-miu(), da' facea si mai si cand vedea ca are spectatori. sa mor, am rugat-o sa-si vada de drum ca ne descurcam.
si la metrou mi se mai intampla... cum urla ca vrea jos(deh, coboara lumea si el nu), se gaseste cate una inspirata sa-i zica nu-i voie... pai atat ii trebuie si se pune pe urlat.
da' asa e lumea la noi, nu-si poate vedea linistita de drum. daca pici jos nu-ti intinde o mana... nu-ti da scaunul in autobuz (ma intreb cat de mare trb sa fie burta ca sa se vada!!!), dar sfaturi... ohooo....
hai ca m-a luat si pe mine valul....

iuliana mama unei prietene, cand s=a dus la fi-sa in state a ajuns la concluzia ca au atat loc in spate si n-au ei o gradina.. o rosie, un castravete, o floare... drept urmare, o luma cat a stat acolo a destelenit pamantul si a pus recolta pe picioare. uite ca n-am intrebat ce-a urmat dupa ce a plecat.
ps. dupa garaj la ce trece mama ta???

oana hai mei, lasa, ca trece repede! o sa ajungi tu la erik si sa-l pupi si din partea noastra!
daca te razgandesti, te asteptam la reby!!!

Cristina 26+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

La multi ani pentru Sergiu, Ana Miruna, Radu Petru si Erik, sa creasca mari si sanatosi si sa aiba parte in viata de tot ce e mai bun!

Va asteptam cu mare placere la noi,Giulesti 218, de la Piata Giulesti care este pe partea stinga se mai merge putin, iar pe dreapta este casa pe care srie "FRIZERIE". Atentie mare ca pe Giulesti se lucreaza la liniile de tramvai si de aceea ca mijloc de transport nu este decit masina 644, de la Gara Basarab. Pentru cine vine cu masina, se poate parca pe strazile laterale pentru mai multa siguranta, sau pe trotuar.
Telefonul meu: 0723 244 855
Daca mai sunt nelamuriri, raspund rapid.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput