Mamici de septembrie-octombrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
Carmi spune:
Oana, stai cumintica in pat, o sa-ti revii.
Noapte buna, fetelor !
Carmi 30 si bebe Fabiano
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by anya
Noapte buna!
Nici-o discoteca? Nici-o petrecere? Doar somnic?
Donsoara, dansati?
ps:
Eu inca astept sa ma sune d-ra dar slabe sperante. Pana una alta o iau pe Anya la dans.. sa vedem daca avem loc de burti pentru un dans la sentiment
Oana D - saptamana 37
Foto
Gina M spune:
Hihihiiiiih...Oana,esti prapadita foc !![]()

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
oana0204 spune:
M-a sunat d-ra. Vitamine prenatale scrie pe mine, ca din luna a 5-a nu le-am mai luat. Dar se dusa sotul sa-mi ia chewable, alea sunt mai.. light.
Gina, daca esti geloasa, tu esti next
daca vrei pe tine te fac un tango ca ne tinem burtile pe laterala![]()
Oana D - saptamana 37
Foto
monet spune:
anca, ma bag si eu in vorba - tot mai vin sa trag cu ochiul la cine s-a facut mamica cu bebe afara, in lumea mare:). felicitari primelor trei mamici de sep-oct!!
deci, anca, am o prietena a carei mama (tot fara sot, fara alti copii, tot pensionara) a fost refuzata la viza la ambasada americana la bucuresti. s-a dus peste-o luna si a primit viza: era un alt 'lucrator'; se vede treaba ca prima oara cind s-a dus, omu' de la ambasada a fost unu' cu capsa pusa si cica multi in ziua aia fusesera refuzati. ia, mai las-o sa incerce o data. multa bafta!
si nasteri usoare, tuturor!!!
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (29+)
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST
www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Gina M spune:
Hahahahaaaa...
Pe mine ma tin inca bine incheieturile,dar tu fiind pe ultima suta de metri cu
- ul, dupa aceste doua partide, sigur mergi sa nasti minunea.Si apoi, sa vezi ce-o sa-ti mai danseze mainile la schimbat pampersi si altele ![]()
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
oana0204 spune:
Daca ma ajuta sa nasc, atunci let's party 
Merci de pont Gina
Oana D - saptamana 37
Foto
miflore spune:
Buna dimineatza gravidutzelor!
Eu ca de obicei la apel!
Carmi, super glicemia!
Acum stai linistita!
Oana, eu am asa o senzatie ca dupa dansurile astea te-apuci de nascut!
Sau ne duci cu vorba si intre timp se lungeste lista aceea de la inceput cu mamici?![]()

Mihaela 34+
miflore spune:
Astazi dup-amiaza ma duc la control, nu stiu sigur ce-o sa-mi faca din varietatea de posibilitati: pe masa, la eco, la eco, sau pe masa?
Sper sa nu ma puna pe masa ca nu-mi place deloc...sunt f. curioasa cate grame are bebelina!
Mihaela 34+