Nunta in Iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Darria, cand ai sa pui poze de la nunta sa vedem si noi cum o fost. Ca suntem ffff curioase. Eu acuma ma gandesc la fotograf/film/dj/orchestra. Ce ma sfatui/sfatuiti, fetele de 2005?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Deocamdata nu le am...cred ca pe saptaman viitoare daca vrei sa-mi vezi mutra uita-te la pagina anterioara, la un mesaj de-al meu si o sa vezi

Ai tot timpu sa-ti faci rezervarea pt. muzica, filmare, foto si ce mai doresti tu - eu le-am facut cu 2 luni inainte dar am avut si un pic de noroc
Eu am dorit Dj si nu orchestra si asta doresc in continuare pt. distractie......dar fiecare cu gusturile sale.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Nushulica, tu crezi ca mai reusesc eu sa ma marit la anul??? Ma simt deja mai bine cand vad ca cineva mai spera pentru mine... Si stiu ca mai este si Darria care ma tot incurajeaza, saraca... Nu stie ce greu e cu mine...

Oricum, multumesc ca m-ai trecut pe listuta... Sper sa ramana 3 iunie, asa cum imi doresc... Alte amanunte nu am momentan...

A... si la Mirese de Iasi 2006, poti sa mai treci pe Mexulica (sambata face cununia civila, deci CASA DE PIATRA, MULTA FERICIRE SI CAPUL SUS, CA DORINTA VOASTRA VA DEVENI SI REALITATE INTR-UN FINAL!!!

Stie ea la ce ma refer eu...

A... mai este si Puricoasa... tot pentru 2006... daca imi mai amintesc, mai spun...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Nushu, nu ma trece inca pe listutza astept sa-mi vina barbatul din Italia sa vedem daca ma cere, ca am eu o presimtire. daca nu ma cere, il las
asa ca nu se stie... te anunt eu oricum.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

acuma vazui ca m-ai trecut...
inca nu e nimic sigur, asa ca mai bine sterge-ma sau trece cu semnul interbarii ca s-ar putea sa fie taman invers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor imi cer scuze pentru greselile care le-am facut sa stiti ca nu am uitat intentionat pe nici una acu rectific listutza...iertare inca o data

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am uitat sa va zic ce am mai visat azi noapteera ziua nuntii mele eram la mama acasa trebuia sa ma imbrac cu rochia de mireasa si cand ma uit la ea era taiata si facuta scurta si nici macar nu avea tiv facut la care va dati seama ca am inceput sa urlu ca nebuna si mama imi zice ca ea mi-a taiat-o ca imi sta mai bine cu rochia scurta si am inceput sa plang rau de tot in vis dar si in realitate ca m-a trezit iubi si m-a intrebat de ce plangbineinteles cand i-am zis ce am visat a zis ca de abia astapta sa treaca nunta asta ca el s-a saturat sa am eu cosmaruri
normal ca de la ora 5 nici nu am mai adormit si stau si ma gandesc cu frica daca patesc asta inainte de nunta cand si asa esti obosit daca nici nu mai dorm...

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Nushulica, nu te mai stresa ca ai sa vezi ca o sa iasa minunata nunta ta! Sper ca ai sa ne permiti si noua (care mai vrea) sa venim la biserica sa te vedem...nu?

Lizuca

Mergi la inceput

Nushulica stai relaxata, nu te mai stresa ca totul va fi foarte bine
Si eu visam tot felul de bazaconii: ca nu am rochie(era adevarat ), ca nu sunt aranjata, etc.... - asta pana in ultimele 2 saptamani ca apoi nu am mai avut timp de cosmaruri.

Pai daca pana si la mine a iesit bine ..... la tine e IMPOSIBIL sa nu fie totul in regula.

Stai relaxata si bucurate de ultimele zile de "domnisorie"

Nushulica: ne dai voie sa venim la biserica? Daca da, vrei sa ne spui la ce ora este cununia religioasa?

Enderbaby: ti-am trimis un Pm

idei nunta

Mergi la inceput

Fetelor sa nu-mi sariti in cap: aman pozele pana saptamana viitoare
Tocmai am vorbit cu fotograful, sunt gata, le vad diseara(mi le si dadea diseara) dar pt. ca eu vreau copii la fotografii(pt. parinti, rude, catel, purcel si marite pt. album) vor fi gata saptamana viitoare.
macar cate un si o ca sa nu fiti supi pe mine

idei nunta

Mergi la inceput

fetelor, eu nu am vazut scris pe aici in ultimul timp (sau poate ati scris si nu am vazut eu) dar as vrea sa stiu daca faceti / ati facut petrecerea "burlacitelor". si cum se va desfasura, detalii...

Mergi la inceput