Voi cum ati proceda?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

alessia,eu nu stiu cum poti sa-i gasesti scuze ca nu ti-a spus inainte de casatorie.E clar,fiacare cu viata lui de dinainte,dar nu stai cu scheletu' in dulap.Nu trebuie sa-ti dea detalii de genul cate amante a avut,dar ceva atat de important ca un copil..e inacceptabil.Or fi multi barbati care au copil si nu stiu(mama a ales sa nu spuna,sa dispara,sau a facut avort fara sa-i spuna..e alta treaba,dar sa stii ca ai si sa nu dai doi bani..nu vreau sa cobesc dar ar putea spune multe despre caracterul sau.
era NORMAL sa-ti spuna de copil inainte sa va casatoriti,sau dupa aia,dar sa afli de la el.Eu nu as putea trece asa usor si nu as cauta scuze.
cat despre fetita..nu prea ai ce face si nu stiu cat de indicat ar fi.Daca are deja 5 ani si e fericita in familia respectiva ar fi chiar pacat sa afle..ce sa afle?ca lui taica-su nu-i pasa,ca maica-sa a dat-o si ca e produsul unei aventuri de-o noapte?Acum nu intelege asta,e clar,dar o sa inteleaga in 10 ani.Si pentru ce?
Nu stiu cum e cu adoptiile,dar daca mama a renuntat complet la ea,fara sa ceara drept de vizite sau orice alt tip de contact..se prea poate sa fie imposibil dpdv legal sa faci ceva.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Alesia eu nu am inteles bine daca fata e adoptata sau nu. Daca mama ei nu a pus-o inca spre adoptie si nu are deja demersuri in SUA poti (daca ajungi la intelegere cu sotul) sa o adoptati voi (cel putin in teorie). Dara daca fata e adoptata sau e deja intr-o agentie care urmeaza sa o plaseze e frectie la picior de lemn... Aceste agentii plaseaza copii abandonati in foster care pina li se definitiveaza dosarul si se desfasoara toata procedura. Am la servici colegi care au adoptat din China si Estul Europei. Agentiile de adoptie din SUA sint f. serioase, famiile adoptive f. iubitoare si de multe ori au proprii lor copii pe linga cei adoptati. Familiile adoptive pe linga faptul ca trebuie sa plateasca o gramada de bani ca taxe de adoptie si asa (cam vreo 8mii de $$) sint puricati f. zdravan sa nu aiba cazier, au inspectie la casa sa arate ca au conditii de crestere, plus dovada materiala ca au cu ce sa creasca un copil... Nici o familie dupa astfel de demrsuri nu ti-ar da detalii privitor la copil iar de la agentia de adotie din SUA nu vei afla absolut nimic. Poate de la aia din Bulgaria daca ii mituiesti bine. Nu zau, nu te lega la cap daca nu te doare. Copilei ii va fi bine. Poate va intreprinde ea aceste demersuri cind va deveni adulta dar pina atunci...Cit despre familia ta, o telenovela intreaga. Pe mine ma distreaza. Lasa, ca scrii povestea lor cind iesi la pensie. Macar te poti plinge de orice in viata dar nu de monotonie... :-)cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Azi am deschis subiectul si mi-a aratat tot ce are ..o scrisoare pe o foaie gen "vocabular"...scria doar ca "aventura a avut un rezultat si ca va fi tata ,ca la eco s-a vazut ca e fetita si ca va fi data spre adoptie in USA"( cam asta e traducerea) .Am inteles ca au dat cateva mail-uri la vremea respectiva si nu a primit raspuns ,la telefonul pe care il avea raspunde un barbat care nu stie decat bulgara si atat....
adrienne12 ..uite ai avut o idee buna ..ia sa incep eu sa scriu,te pomenesti ca voi devenii o a doua Daniele Steel..ca si asa am vazut ca aici e la mare moda romanul de dragoste ieftin...promit comision ptr idee.....Subiecte slava domnului ...garla -garla...puhoaie puhoaie ( asta ca sa ii citez pe cei de la V.M.)

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Parerea mea e sa nu te bagi, pentru copil lucrurile par a fi aranjate in cel mai bun mod, langa o familie care intr-adevar il doreste, pentru care nu e o povara.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

In primul rand s-ar putea ca acel copil sa nu existe...daca a scris 3 randuri (daca le-a scris ea si nu a fost o gluma proasta) o putea face din multe alte motive...(razbunare, gluma proasta, sa mai exerseze engleza...sau in ce limba o fi scris...) Sa nu mai spunem ca poate a facut un avort, intre timp...sau...multe altele...
Daca atunci (cand a scris scrisoarea) a spus ca o da spre adoptie, asta nu inseamna ca nu s-a mai gandit, sau ca copilul chiar a plecat in SUA (ea e din Bulgaria, nu stiu cum sunt legile, dar banuiesc ca nu e asa usor sa adopti un copil si sa pleci cu el in SUA)...

DAca totul e adevarat, si copilul exista, si e adoptat in SUA, eu una (daca ar fi copilul sotului meu) m-as interesa de el, l-as cauta ...
Tatal natural are dreptul (din cate stiu) sa isi caute copilul, si sa isi revendice drepturile aspra lui, daca nu a stiut de existena lui pana in mom respectiv...
Eu una, as incerca sa il infiez, sa il aduc acolo unde ii e locul, si unde ii sunt parintii naturali, daca acestia exista si vor copilul...
Are 5 ani fetita, e inca micuta, si cred ca ii va fi bine langa taticul ei natural, fratii ei, unchii ei, mai bine decat intr-o familie adoptiva (care sunt sigura ca ar iubi-o ca pe copilul lor)!!!

Eu nu as fi de acord, ca surioara copiilor mei sa creasca intr-o familie adoptiva...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Parerea mea este sa nu te implici in asa ceva. Nu este problema ta, este a sotului tau si a femeii aleia.Daca ea a dat-o spre adoptie si el nu a avut nimic de obiectat, nu a cerut-o , nu s-a preocupat de ea, asta este...este decizia lui si trebuie sa o respecti.Nu poti face asa ceva contrar dorintei lui, chiar daca tu ai mustrari de constiinta.El a decis sa nu-si cunoasca fiica, nu cred ca poti sa-l obligi. A, daca peste o vreme , se gandeste la ea si vrea s-o caute , s-o cunoasca, atunci, da, poti sa-l sprijini , sa o apropiati de familia voastra etc. Pentru moment poti incerca sa afli mai multe de la el, ce l-a determinat sa ia aceasta hotarare, de ce nu doreste sa afle de soarta ei. Dar cu mult tact si diplomatie.Si daca nu poti scoate mai multe, asta este da-i pace si uita asa cum a facut si el. In nici un caz nu te poti apuca sa cauti fata, fara voia si stirea lui.Parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patry_r spune:

Eu am o nedumerire: de ce dupa atata timp in care nu s-au vazut, tocmai grija fata de fiica fratelui il framanta? Data spre adoptie, nepastrat legatura cu mama dar ar fi trebuit sa fie la curent cu ce i se intampla?!

Mergi la inceput