credeti in viata de dupa moarte?
Raspunsuri
adrienne12 spune:
da.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Ana68 spune:
Banderas....Tu de unde sti?Ai fost p-acolo?...Sa sti ca si eu sunt tare curioasa sa aflu cum e p-orma,dar nu chiar acum....Mai incolo....Pana una alta...incerc sa citesc si sa vizionez despre subiectul asta,dar tot nelamurita sunt....Sti tu ceva?Zi si la mandea....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
xenocid spune:
Cred ca o intrebare muuuult mai importanta este aceea daca exista cu adevarata viata INAINTE de moarte.
Alin
*segmentation fault*
crinuta spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Cred ca o intrebare muuuult mai importanta este aceea daca exista cu adevarata viata INAINTE de moarte.
Alin
*segmentation fault*
Dezvolta ideea.
Crinuta si Rayan
Ana68 spune:
Alin,zau ca e intrebare de nota 10....Tu ce parere ai:exista viata inainte de moarte?.....
Pai daca tot ne intrebam sa intreb si io:exista viata inainte de a ne concepe parintii?
crinuta spune:
Ana, daca suntem de acord ca exista viata dupa "moarte", atunci se deduce ca exista si inainte de a fi conceputi.
Crinuta si Rayan
iren spune:
Io cred in reincarnare,adeka viatza inainte de viatza shi viatza de dupa moarte
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Ana68 spune:
Crinuta,ai dreptate....Iaca ca la asta nu ma gandii...Multam'!
Iren,cum am scris,eu sunt taaaaare curioasa vis-a-vis de acest subiect...ca ma pasioneaza tot ce este iesit din comun....asa ca daca sti ceva mai mult...nu spui ?
Banderas,pe unde esti?Hai si spune ce sti....
Haideti ,mey,ca eu pe bune ca mor de curiozitate sa stiu cat mai multe....Care stiti spuneti....
iren spune:
Ana, io nu consider reincarnarea ceva supranatural, ieshit din comun...uite-aci un subekt initziat de mine mai demult, l-am pescuit din arhiva, asa ca e plin de galbeneli http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34015&SearchTerms=reincarnare
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
marius spune:
Daca ar fi sa stim atunci nu ar mai reprezenta o enigma, nu-i asa? In fond pana sa ne intrebam daca inainte de viata actuala a exista o alta viata sau daca dupa viata actuala ar exista o alta viata, poate ar fi fost bine sa intrebam in fond ce este viata? Sau ce percepem noi ca ar fi viata? Sau oare viata se rezuma la stadiul perceptiv? La senzatii si trairi? Sau si la senzatii si trairi? Ar mai fi si altceva? Moartea ce este in fond? Dar viata? Sau doar ne transformam? Suntem ceea ce vedem, sau suntem imagini, perceptii? De ce in majoritatea crezurilor (religiilor), moartea este privita doar ca o trecere spre altceva? Ce ar fi acel altceva? Trestie ganditoare...
"Hristos a inviat din morti cu moartea pre moarte calcand..."
Cine poate sa inteleaga continutul acestui mesaj? Si este convins ca i-a gasit sensul? Sa fie (re)invierea o victorie? A cui fata de cine? Sa fie moartea o piedica? A cui fata de cine?
"A adormit intru'Domnul..."
Cine percepe sensul acestor cuvinte? De ce moartea este privita ca o adormire?
"S-a mutat la cele vesnice..."
Alt mesaj cu alt continut...
"Nu plangeti caci unde s-a mutat nu e durere ci lumina si iubire..."
"Ma uitam inapoi din cercul meu de lumina si ii vedeam plangand, si m-a cuprins o tristete adanca vazandu-i asa, dar stiam ca trebuie sa merg mai departe...."
" Plangand ai sosit in viata-ti scurta intampinat de cei ce te asteptau razand, tu ai grija cum iti traiesti viata asa incat razand sa pleci lasand in urma pe cei ce te vor plange."
Undeva in viata aceasta oricum am percepe noi viata sau moartea exista un cuvant magic ce se numeste speranta.
Exista viata dupa moarte? Exista Dumnezeu? Cineva spunea o adanca cugetare:
"Daca va fi sa cred si sa nu fie asa, nu voi fi pierdut nimic, insa daca se va dovedi ca este dupa cum am crezut, voi fi castigat totul."
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro