Mamici de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Naetza ! Azi vad ca sunteti un pic mai ocupate.
Ioana vezi ca ti-am trimis linkul sper sa nu te fi speriat si de asat sa nu mai fi scris nimic. Lui Giova i-a fost de ajuns.
Eu nu stiu ce gel , crema sa cumpar ma tot uit prin magazine si raman cu uitatul.Nu am vazut johnson aici.
Cu alte cuvinte fiimiu si-a gasit cred o noua jucarie : datul cat cuprinde si cu forta in burta mea . Deja pot sa spun ca se vede cu ochiul liber cu imi misca burta . E din ce in ce mai ciudat.
Acum va las ca as vrea sa plec pana la carrefour ca au ofetre la body si mergem sa vedem care e treaba.
Va pup si sper sa mai umpleti un capitol azi
Irina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna burticute,
IRINA, merci frumos de linkul pe care mi l-ai trimis pe PM, ce sa zic, de cand am vazut pozele, nici nu stiu ce e mai bine, nastere normala sau cezariana! Imi vine sa il tin pe bebe forever in burtica, numai sa nu trebuiasca sa nasc. Dar sa stii ca imi pare super bine ca am vazut pozele, mie mi se pare util, macar stim la ce sa ne asteptam, nu? Pe de alta parte, voi vedeti cata grija exista in afara pentru graviduta care naste? Pe cand si la noi?
DANA, tu ai dreptate cu masinuta, asa e, o sa treaca pe locul doi, asta e, bebe merita. Frumos site-ul, e din ce in ce mai frumos, mai ales partea cu Craciunul. Bravo tie si multumim de initiativa!
MIRA, La multi ani pentru David, sanatate, noroc si bucurii!
In ceea ce priveste nasterea, si pe mine mama m-a nascut foarte usor, a ajuns la spital si a nascut imediat, matusa mea la fel pe varul meu dar ma gandesc ca erau si alte timpuri,acum cine stie cum o fi cu noi?
Pe mine m-a chinuit aseara o durere crunta de cap, m-am culcat si m-am trezit cu ea si numai de la un nes cu lapte mi-a trecut, cred ca am tensiunea mica, cel mai tare ma enerveaza durerile astea de cap, in rest nu ma deranjeaza nimic!
Trebuie sa cobor sa iau paine si sa il hranesc si eu pe bebe al meu pe ziua de azi. Pup burticutele si ne auzim mai tarziu.
Anda si bebe Mark 19+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Multumesc fetelor pentru aprecierile siteului.
Vreau sa fie CEL MAI CEL.

Raluca, o sa preiau si o poza de-a ta pentru site.

CITITI AICI: http://www.hotnews.ro/articol_29608-Alocatiile-pentru-copiii-de-pana-la-doi-ani-vor-fi-platite-in-lapte-praf-suzete-si-pampersi.htm
-----------------------------

Daniela (14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Irina, vreau si eu site-ul..pleeeeeeeeasssssseeeeee!

Toanca si bebe Matei 18+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna fetelor !!! si Bine v-am regasit !!!!!!!!!!

Mi-a fost dor de voi si de forum . Eu am fost "imobiliata" la "pat si lighean" pana curand :( Dar a trecut, cum am vazut ca si voi va simtiti mai bine de acum.

Felicitari pentru bebiti "frumosi si destepti" de la ecografe.... hihihi... si pentru burticile bosumflate din poze ;)

Am facut si eu testul ala de pe situl buclucas. Mi-a iesit ca o sa am o fetita blonda cu ochii albastrii. Asta e chiar ca in visele mele, totusi .. cred ca o sa fie baietel. Oricum .. ce mi-a placut a fost partea de la urma : "But there is more. I sense that you have thought about labor in the water. " Hehe...eu chiar o sa nasc in apa daca nu se schimba ceva pana atunci :) A fost tare chestia asta :)

Am vazut ca va preocupati de nastere asistata sau nu de tatici. Nici eu nu eram de acord cu asta pana de curand. Mi se parea ca daca ma vede acolo in starea aia, nu o sa ii mai par sexi vreodata. Totusi ... dupa ce am fost la control la dr si el a stat langa mine sa vada eco, am vazut cum s-a comportat si mi-a placut. A fost chiar fain apoi sa il stiu langa mine la urmatorul control.

Oricum, Dr. Baiulescu la care merg eu este "Pro tatici la nastere". Taticii taie cordonul ombilical al bebeului, ceea ce mi se pare extraordinar. Eu abia astept nasterea. Si cand ma gandesc ca doar cu putin timp inainte nici nu ma puteam uita la filme artistice ce aratau o nastere. Mi se parea prea sadic.

va pupicesc !!!
LunaNoua 15+

Pupici, Luna Noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Merci de raspunsuri, fetelor. Ce sa zic, incerc sa nu ma gandesc foarte mult la morcov (mai ales ca azi am foarte mult treaba la job). Sper sa fie seriosi si sa-mi dea raspunsul intr-o saptamana cum au promis.
M-am programat si la Iosup, culmea fix pe 15 septembrie (aniversarea casatoriei mele) sper sa fie cu noroc.
Irina, creme sunt si pe-afara destule, nu neaparat Johnson de care eu personal nu sunt foarte multumita, sunt Vichi, Sanosan, Roc, depinde si ce buget ai.

J 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Irina, trimite-mi si mie linkul te rog, sper sa nu ma sperie prea tare. Oricum sunt eu un pic speraita pentru ca in mintea mea eram convinsa ca voi naste prin cezariana si pana la urma se pare ca voi putea naste normal si inca ma obisnuiesc cu ideea.
Fetelor, care e varianta corecta: epidurala sau peridulala, pentru ca aud mereu ambele variante si niciodata nu stiu cum e corect.

Ralu 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

L-am trimis pe email ca altfel nu aveam cum ca nu aveti Pm , YM, SAU mSN.
Irina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu am gasit o solutie pozitie incomoda la somn. Eu dorm mai bine pe dreapta. Stiu ca stanga e recomandata, dar cred ca sunt "dreptace". Si ca sa fie totul ok, pun o perinita mica sub burtica, asa...mai mult pe margine, doar cat sa se sprijine un pic pe ea. Si apoi ... somn usooooooooorr... (asta doar pana cand tre sa ma trezesc sa merg la pp )

Pupici, Luna Noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Irina multam de link.
Ce sa zic.........?????Am cam ramas muta......si un pic ingrozita.
Vorba lui Pisoi: "imi vine sa nu-l mai nasc pe bebe si sa-l tin tot timpul in burtica".
Parca m-a luat deja durerea........si oricum mie imi era frica de nastere.
Acum ma ....pe mine de frica!
Dar, oricum e interesant!

Toanca si bebe Matei 18+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput