Mamici de ianuarie-februarie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
maraki spune:
Buna seara fetelor,
Mexxa sincer imi pare nespus de rau,nici nu stiu ce cuvinte de consolare as putea sa scriu...Sper sa iasa o nunta frumoasa si sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina viitoare cu bine pana la capat.
Denisa eu stiu ca sarcinile toxice sant atunci cand dai afara tot ce mananci si ajungi in spital pe perfuzii.Eu
dar nu de fiecare data,sper sa nu se agraveze si sa ajung in spital.
Luiza stiu ca si tu te-ai simtit foarte rau dar vezi ca eu sant doar cu doua saptamani in urma ta si tot nasol ma simt![]()
Fetelor la mine parca se agraveaza starea pe zi ce trece, astazi dupa ultima imbucatura alergam la toaleta sa
,acum am arsuri,ma abtin sa nu
Eu pe bebe nu il simt sa loveasca tare,tot asa usor il simt,oare e normal cu o sarcina atat de avansata?
Aseara am fost la singurul restaurant romanesc din Munchen
Mancarea a fost
insa interiorul ca la un restaurant bomba din Bucuresti
iar preturile mai mari decat la restaurantul italian unde lucrez eu ( rest. de lux )
Fetelor va
pe toate si va doresc o seara placuta
18+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mexxa spune:
Va mltumesc din suflet pentru incurajari...si eu abia astept sa aflu ce sa intamplat!!!Am o frica cumplita de chiuretajul prin aspiratie care il voi face marti daca nici atunci nu se vede nimic in sac!
Altcerva nu am ce sa va zic decat ca sufletul imi este pustiu si entuziasmul nuntii a cam disparut.Sper sa fiu bine si sa imi de-a Dumnezeu puterea de a merge mai departe. Va pup pe toate si va multumesc din nou...ne auzim marti cand vin de la spital.

me&baby
marchplayer spune:
Dumnezeule, Mexxa imi pare ingrozitor de rau ca trebuie sa treci prin asta dar nu depune armele ca poate bebelusul este inca acolo sau de nu fii o mireasa fericita pentru ca esti tanara si cu siguranta urmatoarea sarcina o vei duce cu siguranta la capat!!!
Multumesc fetelor din Constanta pentru indrumarile date catre magazine, am sa merg pana acolo sa vad, mie mi-ar trebui de fapt doar niste pantaloni pentru ca-mi place sa port bluzite mulate sa se vada ca sunt insarcinata.
Am vazut si eu site-ul acela cu pozitiile favorabile de somn ale gravidoaselor....eu cred ca dorm mai mult pe spate pentru ca asa ma simt cel mai bine, cateodata cand stau pe o parte sau alta simt diverse intinderi care ma jeneaza (nu stiu daca-i normal).
dana 15+
Florinini spune:
Mexxa
,
Imi pare nespus de rau ca treci prin stresul asta. Poate totusi mai exista o sansa sa fie inca bebele acolo. Daca nu gandeste pozitiv si bucura-te de momentul unic care te asteapta: sa fii mireasa, iar dupa aceea Dumnezeu va avea grija de toate si cu siguranta si de bebelusii care o sa vina. Fii tare si nu lasa tristetea sa-ti copleseasca sufletelul. Este greu, insa doar Dumnezeu stie ce e mai bine ptr. tine si familia ta. Ai incredere, Dumnezeu este cu tine
.
MyBaby,
Sa sti ca si eu cam de vreo 2 zile am inceput sa simt presiune pe vagin mai ales cand ma ridic de pe scaun, probabil inca bebele nu a urcat mai sus si atunci se explica situatia. Se pare ca e normal...vom vedea noi mai departe. Eu mai am si o durere in partea dreapta care cred ca e de la ligamentul care se intareste si se ingroasa probabil pe masura ce creste uterul. Ma doare uneori rau
chiar si cand ma intorc noaptea in pat, iar durerea parca radiaza mai jos de incheietura piciorului cu bazinul.
Cateodata simt ca nu mai am aer, parca nu mai pot sa suflu, trebuie sa ma opresc si sa ma apas un pic mai sus pe stomac si apoi sunt OK. Mi se intampla asta uneori si noaptea, Dar la mine poate sa fie si din cauza fibromullui care este deasupara uterului si a cam crescut si ala, s-ar putea ca si el sa ma apese pe stomac si plamani si sa-mi de-a starea de a nu avea destul aer
.
Si inca nu am ajuns la jumatea drumului fetelor...pana acum a fost totul floare la ureche se pare ca de acum incepe greul... dar merita si meritam
.
Pupici
Florinini
19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
toanca spune:
Neata fetelor!
Sper ca ati avut un weekend placut si relaxant.
Mexxa, imi pare sincer rau pentru tine; poate marti o sa constati ca bebe e acolo.............
Ma apuc de treba....si sper sa reusesc sa intru din nou cat de curand.
Va pup pe toate
Toanca si bebe Matei 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
dana_ene spune:
Mexxa, curaj
!
Sper sa nu fie chiar asa, poate ca marti vei afla ca s-au inselat. Sper din suflet.
Daniela
(15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Neatza burtici!!!!!!!!!!!
Ce veste proasta Mexxa!!!Imi pare asa de rau, dar poate bebele e inca acolo. Daca nu, poate asa a vrut D-zeu, poate nu era fecundat bine, nu era prins bine, sunt multe motive din cauza carora se poate opri o sarcina din evolutie. Anul trecut in ian. si noi am trecut prin asa ceva. Dar am zis ca asa a vrut D-zeu, ca nu era momentul potrivit pt. un bebe. Si uite, ca dupa un an si cateva luni, ne-a dat Domnul altul. Si pana acum e totul bine, slava domnului.
Sunt naca, a plecat in dim. asta sora-mea. ma gandesc si 

. Sper sa ies cat mai repede din starea asta naspa. mai vine doar cand se naste bebele. ce bine a fost cu ea acasa.Dar a stat foarte putin si a trecut repede.

Am aranjat ap., mai avem chestii marunte de pus la punct.
Sambata dim. l-a simtit Clau pe marco miscand.Doamne ce fericit este!!! In fiecare dim. il cauta si ii vorbeste, poate-l mai simte.
poze
gio
si bb 19+
J G spune:
Mexxa imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Stiu ca e foarte greu acum sa te mai bucuri de nunta dar incearca! E un moment deosebit!Desigur vor veni alti copii!
Fetelor, ce mai faceti? Sambata cand m-am dus la baie am observat o pata foarte usor colorata in ... portocaliu. Nu era sange-sange, doar o urma. Dupa aceea a trecut. Duminica iar o pata foarte mica, dupa aceea iar a trecut. Am obosit sa ma tot ingrijorez... ce ziceti, sa ma duc la doctor? Culmea: mi se pare ca nu mai am burta! Ce sa fac?
J 15+
toanca spune:
JG, parerea mea, fara sa vreau sa te ingrijorez, este sa te duci la medic.
Cu siguranta o sa te linisteasca ca e totul ok si nu mai stai nici tu ingrijorata.
Burtica nu scade peste noapte.....asa ca smile!
Toanca si bebe Matei 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
dana_ene spune:
Janina, eu nu cred ca e o problema, dar ca si Toanca te-as sfatui sa mergi la dr., ca sa te linistesti tu.
Daniela
(15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006