bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

magga ce-i aia silimarina?Stau si ma gandesc daca e alergie,intoxicatie sau piscaturi de tantar???M-au ciupit ieri multi in parc in timp ce alaptam,erau cate 3-4 pe mine in the same time.Apoi s-au facut maricele bubele,in decurs de 10-15 minute de la piscare.Cand am ajuns acasa ma manca tot corpul si dimineata ce sa vezi???niste buboie,mai mari decat moneda de 100 lei vechi rosu pe margine apoi iar rosu in mijloc,dar sunt unflate asa,Si au mai aparut de aseara si pana dimineata,pe picioare,pe coapse,unde aveam jeans....Dar apoi mi-am dat seama ca s-au facu asa ari dar cele pe care le-am scarpinat,celelalte au raas mici.Asa ca sunt in ceata,nu stiu de la ce sunt.Ma gandesc ca tzantzarii astia datorita inundatiilor au devenit purtatori de tot felul de boli,or fi tzantzari monstrii.Am pe putin 14 bube...
Magga iti urez putere si rabdare si Hanei dintisor frumos si sanatos.Cum a fost la pasaport,a stat printesa sa pozeze?Noaptea dormiti in acelasi pat ca sa-ti fie mai usor?Poate nu vrea neaparat sa pape laptic ci doar sa te simta,sa vada ca esti acolo.Eu asa dormeam cu Natalia in zilele/noptile dificile,o tineam in brate,cu capul pe mana mea si asta e amorteam intr-o pozitie si gata,era ma bine.

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

eu am fost sa beau o cafea cu soacra-mea si acum imi vine sa ma arunc in lac. glumesc.

quote:
Originally posted by lavinia345

magga ce-i aia silimarina?Stau si ma gandesc daca e alergie,intoxicatie sau piscaturi de tantar???M-au ciupit ieri multi in parc in timp ce alaptam,erau cate 3-4 pe mine in the same time.Apoi s-au facut maricele bubele,in decurs de 10-15 minute de la piscare.Cand am ajuns acasa ma manca tot corpul si dimineata ce sa vezi???niste buboie,mai mari decat moneda de 100 lei vechi rosu pe margine apoi iar rosu in mijloc,dar sunt unflate asa,Si au mai aparut de aseara si pana dimineata,pe picioare,pe coapse,unde aveam jeans....Dar apoi mi-am dat seama ca s-au facu asa ari dar cele pe care le-am scarpinat,celelalte au raas mici.Asa ca sunt in ceata,nu stiu de la ce sunt.Ma gandesc ca tzantzarii astia datorita inundatiilor au devenit purtatori de tot felul de boli,or fi tzantzari monstrii.Am pe putin 14 bube...

Magga iti urez putere si rabdare si Hanei dintisor frumos si sanatos.Cum a fost la pasaport,a stat printesa sa pozeze?Noaptea dormiti in acelasi pat ca sa-ti fie mai usor?Poate nu vrea neaparat sa pape laptic ci doar sa te simta,sa vada ca esti acolo.Eu asa dormeam cu Natalia in zilele/noptile dificile,o tineam in brate,cu capul pe mana mea si asta e amorteam intr-o pozitie si gata,era ma bine.

nu stiu exact ce e silimarina, se extrage dintr-o planta care nu stiu cum se cheama sau am uitat, dar stiu ca mama lua asa ceva o data cind a facut o intoxicatie. mai exista si redigestul care contine silimarina. oricum tintari or fi. m-ai speriat cu tintarii, noi nu avem, am uitat si cum arata, dar mi-aduc eu aminte.

da dormim im acelasi pat cind face asa, iar cind vrea sa ma trezeasca imi trage cu picioarele-n burta si ma paruieste cum poate ea mai bine. nu la passp poza i-am facut-o eu acasa. si asa abia am reusit. natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele!

Maine este ziua puiului meu, Matei dar si a lui Codrin al lui Shobo, asa ca dati-mi voie sa le urez La Multi Ani, multa sanatate si noroc in viata! Pe langa puiii nostri de 6 luni, sa traim si noi, mamicile!

Fetele, va rog cine stie, spuneti-mi de unde as putea sa iau Pampers nr 4 bax de 76 buc la pretul cel mai mic?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Mergi la inceput

Liviana cred ca in Cora sau Carrefour gasesti cele mai ieftine preturi la pampersi.Eu cel putin n-am gasit mai ieftini decat acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ilbeciug, la Carrefour gasesti sigur. La fel la Cora, banuiesc ca si Metro, nu stiu.

Silimarina din cate stiu eu, se da si in afectiuni alte ficatului.

Magga, e posibil sa fie de la dintisori. Multi copii au diverse reactii, iar febra "inexplicabila" este un semn clar.
Degeaba se spune ca de la dinti nu apare febra, ca e fals. Practica dovedeste acest lucru.
Ba mai mult, sunt copii care au diaree bec of the teeth.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Ibelciul in billa pampersul 4 cu 76 sunt 567000 lei vechi.

mie mi/a spus pediatra sa nu lac efort gen gimnastica, etc...sau poate mi/a spus asa si din cauza ca am avut cezariana.....oricum mi/au mau spus acelasi lucru si cateva prietene care au alaptat. Ce m/as mai dezmortii si eu un pic!!!

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Eu am luat astazi Pampers nr. 4 - 76 buc de la Selgros si vad pe factura ca pachetul a costat 56,76 RON.

Voi cit galbenus dati bebelusilor? Eu i-am dat in prima saptamina un sfert de galbenus timp de doua zile. Urmatoarele 3 saptamini i-am dat cite jumatate de galbenus. Oare pot sa cresc cantitatea?

Leta si un bebe
POZE DE AUGUST

want my life back

Mergi la inceput

Da Leta din cate am citit eu se face cam asa cu galbenusul:prima zi un sfert,a doua zi jumatate si a treia oara galbenusul intreg.Nu se da mai mult de 3 ori pe saptamana si deci practic dupa prima saptamana de la introducerea galbenusului ai putea sa ajungi la "doza" maxima.Mai aveti probleme de greutate???
Magga ai o soacra scumpa de te arunci in lac dupa ea???

Mergi la inceput

Da oare Witchie unde-a disparut? Hai vino si fa-ne bau.

Crinuta, ori sunt dintii, ori nu mai pricep nimica. Totusi dintii trebuie sa fie. Nu mi s-a mai trezit copila noaptea pentru sin de la trei luni. cred ca se trezeste de durere si sinu o mai calmeaza.

Ixxi, hai sa fim seriosi, poti sa faci gimnastica linistita, si Lavinia a facut cezariana, prea multe interdictii inutile cu alaptatul asta. Dar mamele in Africa infometate si ziua intreaga muncind pe cimp cu copilul legat in spate cum mai alapteaza exclusiv pina pe la un an cel putin? Sau mamele in India indopindu-se cu mincaruri picante cum de au bbi fara colici? Exageram noi cu atitea contraindicatii. O sa vezi ce bine e sa faci un pic de miscare. Parca zbori dupa aia.

Mergi la inceput

Lavinia, am o soacra nebuna care inca n-a priceput ca fiu-sau nu mai are sase ani, iar de cind a devenit bunica a luat-o si mai tare razna, a trecut la minijup si la pantofi cu toc cui si imi povesteste cit de deosebit e baiatul ei, cit de precoce a fost el, etc. Nu o vad decit o data pe luna cel mult, imi fac si eu datoria, dar greu mai este.

Mergi la inceput