bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Asa e Crinuta am pierdut vremea. Si e posibil sa fi pierdut esenta ca am citit in diagonala, iti dai seama ca n-am avut rabdare cand am vazut despre ce era vorba.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, poate pui poze cu puiul, dar poze noi, da?

Ce o face Bellamia? Nu a mai scris de mult timp.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta avem poze noi http://community.webshots.com/user/preoteasa1972

De Bellamia chiar nu mai stiu nimic. Ultima data am vorbit cu ea la Esente tari, acum vreo 2 luni. Nu stiu ce mai face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna buna la toata lumea , vai ce ma bucur ca ai revenit Viktoria , chiar ma gandeam la tine , de fapt de mai multe ori ma gandeam .Ce bine ca fetele se inteleg , credca astfel iti vine si tie mult mai usor . De asemenea ma bucur ca ati reusit cu casa , de acum mai e nevoie de timp doar de acomodare
Crinuta mama dar ce activa esti tu , ma bucur ca poti , mai spune-mi cum era sa fii fost singura la parinti . caci ma gandesc ca Mandy asa o sa ramana .
Ana Maria sa iti traiasca flacaul , aceste ultime poze sunt formidabile mai ales poza cu carticica , ai o familie frumoasa , si cat priveste ce ai citit asa am patit si eu cand am venit din vacanta , dar ce sa ii faci asa e viata cu zile bune si zile mai butin bune .
Se pare ca in seara asta voi fii singura sotul lucreaza pana tarziu , doar voi imi veti fii alaturi si Mandy .
Mandy este o draguta si o frumoasa , eu una nu ma mai satur de ea si e din ce in ce mai precisa in toate .
Va las ca mai am ceva treburi de terminat , va pup !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 6 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna seara mamici si pitici!

anamaria , bine ati venit de la munte! Moeciu zici? vrem si noi amanunte ca vrem si noi acolo o sapt. in sept. inca nu ne-am hotarit exact care sapt. iti scriu pe PM.
ma bucur ca e bine Victoras si bravo pt. progrese! ai fost mortala cu expresia: "mai ales ca el nu e asa genial"... hai sa fim seriosi: TOTI copiii au ceva special si toti au ceva genial in ei care doar asteapta sa fie descoperit! si eu m-am intristat cind ca si tine, am venit de la mare si am vazut ce se intimplase pe aici... f. trist! imi pare fff rau!...
sper sa revina totusi fetele!

Magga , multumim pt linkuri ca ma speriasem deja! cu acidul ala lactic... naiba mai stie ce ai sau nu voie in alaptat, pe bune! m-am mai linistit cu Liga Laptelui... hihihihi ce tare suna!!!
heeeeey, si noi vrem sa va vedem cind veniti in Ro. noi stam aproape de tine, in Militari si ne putem vedea usor. sa nu ne uitati, va rugam!

Viktoria, bine ai revenit si tu! cred ca e super sa-ti vezi cei 2 copilasi ca se inteleg asa bine!!!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut fetelor!!!
va pup pe toate!!
sa va traiasca piticii si sa fie sanatosi de tot de tot!
Noi am fost cam ocupati...etc si nu am mai avut timp prea mult, dar totusi am recuperat din cand in cand vestile voastre!

Am vazut ca nu m-ati uitat. Mersi Magga! Robert e bine si un dulce. Ne fericeste si fericeste.

La noi au fost niste schimbari si situatii problematice, asa ca am decis sa ne mutam de aici. Ne-am dat seama ca tot mai bine o sa ne mearga in Romania (home sweet home; chiar si pentru mine). Deci in curand o sa fim acolo...

O sa va mai scriu eu si sper ca totul o sa fie bine...
Numai bine la toate si la toti piticii si piticele!

va pupam!!

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Shobo eu am glumit. Bineinteles ca puiul meu este genial. ca orice pui. Stii cum se zice de puiul de cioara (sau de curca?). Glumesc... Eu chiar suntr multumita de Victor care a recuperat foarte bine diferenta fata de cei nascuti la termen.. Asa ca la noi nu se poate vorbi de precocitate ci de recuperare...

Despre Moeciu, pot sa-ti recomand cu caldura locul unde am stat. este in Moeciu de Sus (faci la stanga din Moeciu de Jos cel din continuarea Branului si mergi vreo 8 km). Costa 500 mii pe noapte camera cu baie si tv. Camera e foarte mare intra lejer si patutul copilului. Si este curat. Iar de mancat se mananca jos intr-un mic restaurant "a la carte". Iar mancarea e ok. Curtea lasa putin de dorit, dar pentru copii mici inca nu e problema. Pentru cei mai mari nu e suficient loc de joaca. dar ca pret si conditii e ok si am comparat cu multe pensiuni din zona ca am cautat ceva mai ieftin pentru ca noi am stat 2 saptamani.

Alina esti o bombonica! Si nou ne place mult de Mandy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu pot deschide nici un link de poze.
Cand dau click aud un sunet si nu se intampla nimic.
Am crezut ca e de la firewall, dar nu e.
Ce se intampla??????

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55868" target="_blank">bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (42)

Mergi la inceput