Cursuri de limba engleza
Daca tot mai stau cateva luni acasa in CIC am zis ca ar fi cazul sa-mi pun engleza la punct. Si cum acasa de una singura sigur n-o sa invat, ma bate gandul sa m-apuc de niste cursuri. Nu vreau sa le fac de dragul unei diplome, chiar vreau sa invat.
Am gasit zeci de institutii care organizeaza asemenea cursuri, problema e ca nu stiu ce sa aleg. As vrea sa fie cu accent pe engleza de afaceri, nu ma intereseaza sistemul de cursuri de la distanta si vreau sa le termin cat mai repede. Aveti idee unde le-as putea face?!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)
Raspunsuri
motanik spune:
Pe net vrei sau sa mergi la o institutie?
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
Mickyyy spune:
Nu pe net, vreau un profesor, vreau cusuri zilnice sau ma rog, 2-3 pe saptamana.
Asa ca intrebarea era mai mult pentru fetele din Bucuresti.
Daca as face cursuri pe net (desi sincer nu stiu cum sunt organizate asemenea cursuri), sigur nu m-as tine de ele, ma cunosc.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)
lgireada spune:
parerea mea: incearca un prof bun particular, care sa se ocupe numai de tine!
Liliana
Mickyyy spune:
Liliana, din pacate nu cunosc nici un prof bun sa se ocupe doar de mine, si sa iau unul din anunturi....n-as risca.
ad ca nimeni n-a facut cursuri pe-aici, sau daca a facut n-a fost multumit.....ca altfel mi-ar fi recomandat si mie vreo institutie.
mammy2706 spune:
Mickyyy sunt in aceeasi situatie. M-am tot gandit si acum nu stiu daca sa aleg un profesor particular sau cursurile Lexis cu certificare Oxford (am vazut ca exista asa ceva in Ploiesti). Problema e ca am maxim 6 luni...
Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an ,>1an
la mare
light spune:
De ce nu mergeti la British Council unde sigur se fac cursuri de engleza?http://www.britishcouncil.rotel 307.96.03/307.96.00
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaLiviu seducatorul
Mickyyy spune:
eu nu vreau british council, au un sistem tampit de cursuri, sau ma rog o fi el bun dar nu-i pe intelesul meu. Tot timpul am senzatia ca acolo se fac cursuri de dragul unei diplome, e posibil sa ma insel, dar am avut colegi care au facut cursuri la ei si am vazut si cam ce sistem de invatare au (tot felul de trepte B1, B2, A3, etc) si nu-mi place.
annelise spune:
sunt si cursuri pe net?
ati putea sa-mi dati un site?
imi pare rau ca m-am bagat si eu in subiectul acesta, dar n-am mai vrut sa deschid unul nou.
eu am invatat in ro acasa cu o studenta si a fost ok, dar n-am avut suficient timp. as vrea sa continui si in sua dar nu pot decat prin intermediul netului , singura , fiindca am un bb pe care nu-l pot lasa cu nimeni deocamdata.
http://community.webshots.com/user/annelise171
Cristina_C spune:
Si limba germana aici tot in "trepte" se invata: A1, A2, B1, B2, C1, C2 - acestea corespund nivelelor elementar, mediu, avansat. Nu te obliga nimeni sa dai examenele ca sa treci de la un nivel la altul, insa la inceput dai un test pentru a vedea unde te incadrezi, de unde ar trebui sa incepi (in functie de cunostintele pe care deja le ai).
Eu am fost profesoara de engleza in Ro, si am o parere buna despre British Council, gaseam acolo toate materialele de care aveam nevoie.
Daca nu vrei la BC, sigur vei gasi altceva. Succes!
Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002