Bebelusi - cu energie!
Raspunsuri - Pagina 5
pufymic spune:
Elena eu l-am pus sa stea pe olita pe Alesio de pe la 8 luni....dar n-am pe cine
....ca pleaca cu kk la plimbare ca n-are rabdare sa stea....
Si cred ca e bine sa-i inveti cu olita de mici(daca poti) ca nu ai batai de cap mai incolo....
V-am zis ce mi-a facut in week-end?Am fost la tara la bunicii lui si normal ca numai pe jos a umblat non-stop....si la un moment dat vad ca e cuminte....suspect de cuminte copilul meu....cand ma uit...sugea pe un kk de gaina
!
E dezastru bazucu meu...si are abia 10 luni!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
gabi.i spune:
Pufymic ti-am vazut si eupozele.Tare scump bazucul tau nazdravan ,si mi-a placut mult si albumul acela din timpul sarcinii,i-mi pare rau ca nu mi-am facut si eu unul.
Despre olita eu am pus-o peRebe de cand a stat bine in fund(pe la 7 luni)dar de pe la 10-11 luni nu a mai facut caca in pampers spunea si o puneam la olita , cu pisu insaa fost mai greu de abia pe la doi ani am scapat de pampers definitiv.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
pufymic spune:
Gabi multumim! Ce fetita cuminte ai....de la 11 luni sa faca kk la olita....oare al meu cand o face??Ca nu sta!!!!N-are rabdare!
Inca o faza dura cu bazucu: eram intr-un magazin si stateam si vorbeam cu vanzatoarea, iar Alesio era langa mine, se tinea de mana mea.Se aseaza o tanti cu fusta langa noi la rand...Alesio stiti ce-a facut?I-a ridicat fusta
....mey ce rusine mi-a fost....![]()
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
mcm spune:
Gabi cum ai reusit s-o faci sa spuna la varsta asta ca vrea sa faca kk?
Eu o vad cand se screme si o pun repede pe olitza si asa face kk dar daca nu observ la timp face in pampers si face de mai multe ori pe zi.
Azi a plecat din sufragerie in bucatarie, in 4 labe si pana sa ajung eu in spatle ei a luat in gura 2 boabe din macrea pisicii.....![]()
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
ioana_du spune:
Ceau, fain subiect!
Am si eu o caprita agitata si activa, are 7 luni si jumatate si daca nu doarme (ceea ce ziua e cam .... greu, sa nu zic altfel) se agita intr-una. Da sa se ridice in picioare din fundulet, nu poate, aterizeaza pe burta, pozitie din care incepe un fel de de-a buselea in marsarier. Apoi vine mami si o pune in fundulet, si iar .....
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!
bits spune:
tomasa pai am pierdut o sarcina inainte de al avea pe Ken din cauze inca neelucidate si am fost fff tinuta sub control,in plus repaus la pat primele 3luni,apoi au venit gretzurile si nu prea ieseam pe afara si din a-6-a luna m-am confruntat cu contractii.asa ca toata sarcina am sta ca o closca si cred ca de aceea am si ajuns la cezariana pt ca nu ma dilatam.
oana avem mama poze cum sa nu dar nu le mai pun la semnatura ca am patzit-o cu un haker.acum s-a jucat ken la calculator si mi-a ascuns bara pt adrese asa ca nu pot pune linkul cu poze dar ma straduiesc.
octy,KEN(1nov 2004)
V. Erica spune:
Ioana, ti-am admirat si tie printesa. Sa-ti traiasca!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
ellen spune:
La bebelusi cu energine cat cuprinde ne putem inscrie si noi. Are o energie mama mama. Acum are energie chiar si cand este bolnavioara (are rubeola), numai prosticele face...dar parca nu il putem intrece pe micutul Alesio
. Vorba aia suntem fete, nu...
Zilele trecute, mandruta mea a reusit performanta sa deschida aragazul
. Ieri a inceput sa de-a jos cutiile de servetele umede si tot urcand si coborand pe ele, a luat o tranta zdravana, noroc ca nu a plans mult
. Numai in picioare vrea, butoneaza tot ce ii cade in mana: televizor, DVD, radio. De mers ne termina in fiecare zi pe toti...vrea sa merga in continuu. Noaptea se ridica in picioare asa adormita si nu se aseaza pana nu vine cineva la ea.
Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
tomasa spune:
Intru si eu putin, pe fuga, doar ca sa le salut pe noile venite. Chiar ca e meserias subiectul, poate mai incolo facem si o listuta cu energicii, ce ziceti? Ca vad ca suntem multe, a prins viata subiectul... Astazi am avut o zi turbata dar plina de realizari. Deja sta in picioare tinandu-se de marginea patutului. Si eu care ma temeam ca neavand patut din lemn (ci din ala de voiaj) nu se va putea ridica copilul...
. Eh, nu stiu de ce am asa o vaga senzatie ca abia de acum incepe greul
, cele cu copii mai mari sper sa ma contrazica.
Gabi, m-ai facut sa rad cu concursul de le baby expo. Nu stiu daca ne inscriem, dar in orice caz sunt sigura ca este de vazut. Poate venim sa va facem galerie!!!
Ioana, chiar ca e de admirat fetita ta. Si tu de altfel!
Bits, si eu am avut probleme cu un col incompetent asa ca am fost si eu tare linistita de-aia te intrebam. Imi pare tare rau ca ai avut probleme, stiu cum e sa stai cu frica ca il poti pierde, cu atat mai mult cu cat tu ai avut si acea experienta nefericita. Dar, cum se spune, totul e bine cand se termina cu bine, acum il ai pe Ken cel nazdravan, slava Domnului. Ce ati patit cu hackerul
? Ca si eu am pozele in semnatura...
Pufymic, mai povesteste-ne ca 
Dana, cum se simte dragul de Eric? Sper ca mai bine...sanatate multa! Pupici la baietel, sa se faca bine. 
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

ELENA +