Bebelusi - cu energie!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza,
Mey fetelor, cred ca Elena trebuia sa puna titlul `bebelusi energici si mamici mahmure`, caci si eu sunt la fel. Daca nu apuc sa fac ceva treaba pana la 16-17, dup-aia nu mai pot face nika: pic de oboseala. Prietena mea, doctorita, zice sa iau Gingobiloba, a mai luat cineva? Caci Magneziu efervescent am incercat dar mi se pare prea gretos. Raceala mi-a trecut nesperat de repede cu Epurox (2 injectii), caci altceva n-am avut timp sa iau cand il ingrijeam pe Eric.
Don`soara Ruxi nu stiu ce are: racita nu e, dintisori nu par sa-i iasa, insa e agitata cat cuprinde. Nu mai reusesc ioc! s-o adorm la pranz dupa ce-l culc pe Eric, ba mai mult face mare taraboi -canta, tipa, rade, vorbeste pe limba ei, il trage pe frate-sau de urechi, spre disperarea mea.

Carrie, bun venit! Sigur ca va primim. De cat timp ai lasat-o la tara pe Thea?

Tomasa, l-ati luat si pe Tudor la nunta?

Oana, nu te-ai intors mama de la munte?

Pufymic, super Bazacu, am vazut pozele. Seamana cu tati, nu?

Jone, as vrea si eu sa gasesc nisip prin cearceafuri. Macar o luna/an!

Ellen, unde-ai disparut?

Sa aveti o zi perfecta!

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

V.Erica ai dreptate cu titlul ca si eu sunt obosita rau de tot....acum dimineata i-am dat drumul pe jos prin camera sa se joace lui Alesio iar eu am mai atipit un pic....la un moment dat ceva m-a trezit(cred ca instinctul): bazucu meu era cu aparatul de tantari in mana si rodea pe el!
Offf ca nu mai rezist in ritmul asta!
Se culca seara pe la 10-10:30(abia adoarme)!Se trezeste de 2 ori pe noapte sa pape(nu vrea decat lapte!!!) si dimineata la 7 e fresh!
Eu abia apuc sa ma culc pe la 12 dupa ce-mi termin treaba, ma mai chinuie cu trezirile cele 2...apoi la 7 cand se trezeste de tot sunt cheauna de somn....

...si multumim de aprecieri...seamana cu tati doar la exterior....de-ar si dormi ca el n-as mai simti ca am bb in casa.....

Carrie bine ati venit!....vad ca ne inmultim , nu gluma....

Tomasa nu te invidiez cu asa un bb atomic....offf tare greu cu piticii astia!

Magga spor la treaba!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

'Neatza mamici si pitici .

Noi am avut in sfarsit o noapte linistita , i-am dat sa pape la ore 11.30 , dupa care a dormit bustean si ea si noi, cand m-am uitat la ceas si am vazut ca este 05.15 h nu imi venea sa cred , am dormit o noapte fara sa ma trezesc ,din doua in doua ore sau mai rau ,din ora in ora .

Pufymic offffff , ce sa ne facem , sunt si ei mici (ma consolez singura), trebiue crescuti , poate peste putin timp, vor dormii si bb nostri toata noaptea si toate noptile , rezistaaaaaaaaa.

Dana ai dreptate mai bine puneam alta denumire subiectului , daca vreti in schmbam .

Magga .

Tomasa , unde esti , cum este astazi Tudor.

ELENA +ALEXNDRA(03.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Ma inscriu si eu in club... eu ii spun la vizigot ca e supersonic si terorist. Pufy poate depune marturie, ca-i aude de nazbatii zilnic, suntem amandoua mamici de sept oct 2004.

Pe scurt, cum se zicea, se vede dupa ochi ca e pezevenghi. Norocu meu ca doarme noaptea, insa cum la omu sarac nici boii nu trag eu ma cam lupt cu insomniile, de fapt nu tocmai insomnii, insa adorm tarziu.

Va pup ca eu dealtfel sunt acum la birou, dar promit sa revin cu reclamatii si povesti....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Mina bine ai venit in club !

Asteptam cu nerbdare sa ne povestesti despre nazdravanul tau .

ELENA +ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Chiar ca "mame mahmure si lipsite de energie".. ai atita dreptate Erica.. Ma bucur ca v-a trecut raceala.. Cred ca Gingobiloba e buna, dupa nume
Pufymic asa face si nazdravana mea seara nu are chef sa adoarma, ar merge, ar vrea leganata,ar vrea sa se mai joace.. si apoi la 6 fix, zici ca are ceas inea e treaza pentru lapte..
Tomasa ai grija de sanatatea ta..simptomele care ni le-ai scris pot sa fie si de la oboseala.. Incearca sa mai dormi si tu cind atipeste el..daca pozti..
Elena ce mai face Alex?

Mergi la inceput

Cory Alexandra astazi a dormit foarte putin si a tipat toata ziua , nici nu prea a vrut sa mamance la pranz , dar a recuperat acum la 5h , acum se rostogoleste pe saltea in sufragerie si se uita la mine sa o iau, iar eu ma fac ca nu aud .

Voi ce faceti?

ELENA+ ALEXNDRA (03.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Multumim de intrebare.. In acest moment doarme si eu am de dat niste telefoane..Deci se intimpla si la alti copii sa refuze mincarea.. Credeam ca a mea e alintata, si are talente..
S-a jucat de dimineatza singura, apoi am mers in 4 labe, apoi ne-am tot ridicat si dat cu fundu de podea..si cred ca s-a obosit putin si am si eu putin timp liber..

Mergi la inceput

Fetelor ce faceti ,unde sunteti?

ELENA + ALEXANDRA(03.01.2005)

Mergi la inceput

Cummmmmmmmm , nu se poate , doar eu sunt pe aici?

Asa ....... , sa va mai povestesc cate ceva .Alexandra ieri a mancat pentru prima data budinca de macaroane cu branzica si i-a placut foarte mult , mai vroia dar nu i-am mai dat pentru ca nu stiam cum o accepta stomacelul ei .
Astazi vreau sa-i dau mamaliguta cu smantana , sper sa-i placa , mie imi place foarteeeeeee mult .
In rest este la fel cum o stiti , vrea mereu sa fie cineva in preajma ei , tipa cand nu o bagam in seama , face taraboi daca nu -i dai ce vrea ea, deci, tot la fel ca pana acum .
Dar ceva s-a schimbat , dupa cum va spuneam ieri , a inceput sa doarma noaptea bine si se si trezeste mai tarziu , astazi la ora 9.00h , va dati seama ce bucurie.

Va pupam pe toate si pe toti.
Mai dati si voi o raita pe forum .

ELENA +ALEXANDRA(03.01.2005)

Mergi la inceput