Bebelusi - cu energie!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza mamici,
Am facut si noi ochi dupa o noapte alba pt mine. De ce mi-a fost frica n-am scapat: a furat-o si mititica...
Moaaaamaaa ce ploua afara!!!! Si noi cica plecam in Sud azi. Oare om putea?
Irina, .

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ilucae, probabil m-am exprimat prea alambicat, scuze. Ai zis ca fata ta e frumoasa si seamana cu tati. Iar eu ti-am zis ca era frumoasa si daca semana cu mami, asa ca poti sa mai incerci sa faci unul/una care sa semene cu tine.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Cory, ce desteapta si puternica e Amanda! Eu totusi cred ca la noi va mai dura, din pacate. Acum doar sta asa pironit acolo si se sprijina tare pe picioare, nu se clinteste din loc. Totusi ma gandesc ca s-ar putea sa fie asa cum spui pt. ca vad ca evolutia e destul de rapida, intai mergea in 4 labute, apoi repede s-a ridicat in genunchi, in picioare cu 3 puncte de sprijin (gura + manute), acum deja nu se mai sprijina in gura si mai ridica uneori si cate o mana, semn ca e deja mult mai stabil. Si toate astea in decurs de vreo 2 sapt, cum spuneam par sa se precipite lucrurile. Probabil ca dupa ce va merge o sa-mi para rau dupa aceste vremuri relativ linistite dar stii cum e omul mereu vrea altceva decat are.
Voaim sa te intreb tu pe Amanda incerci sa o inveti cum sa faca unele lucruri? Ca la noi s-au cam intamplat spontan spre rusinea mea ca nu prea stiu cum sa-i arat sa faca. Eu de ex. nici intre perne nu l-am pus, m-am trezit cu el in fund pur si simplu. Bietul meu baietel e autodidact! Ma gandesc insa ca daca mi-as da mai mult silinta poate ar progresa mai rapid, ce zici?

baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Oana, distractie placuta. Dar cu cine il lasi pe Seb? Si eu asa mi-as dori cateodata sa mai plecam singuri pe undeva dar din pacate atat cat e legat de tzatza imi este imposibil.
Dana, imi pare rau ca a racit si mititica! Offf, din pacate asa cum ai spus si tu nu prea avea cum sa nu ia de la voi. E clar ca e o viroza. Sanatate multa tuturor.

baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Am avut o zi urata. N-am mai plecat pt ca Eric a facut 39.5 temperatura. Am chemat doctora. Acu pare Ok. Speram ca e doar viroza. Ruxi are nasucul infundat, dar tempe n-a facut. Oricum pt mine si noaptea asta e compromisa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Ha ha aici sunteti? V-am prins vrajitoarelor si ma duc sa ma culc ca m-a terminat fiica-mea

Sanatate pruncilor, Erica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Tomasa as vrea eu sa fie mai puternica ..ca mai inainte statea cu o mina agatata de canapea si intr-una avea un carton si deodata s-a dezachilibrat si a cazut si si-a dat cu caputzu de podea.. sa auzi urlete atunci(ca am invatat sa urlam ca parca ne injunghie cineva..)..
Apropo la intrebarea daca am invatat-o ceva???Raspunsul e nu..Tot singurica a descoperit lumea si cred ca asa e cel mai bine..
Stii ce am invatat-o sa doarma cu mine, ceea ce nu e foarte bine..
V.Erica imi pare rau de Eric.. sper sa nu se transmita si la Ruxi..Ai grija si de tine..
Magga mi-ai adus aminte de o reclama cu"v-am prins vrajitoarelor" dar nu mai stiu la ce produs..ma lasa memoria..

Mergi la inceput

Neatza,
Eric a facut iar tempe azi-noapte si nu i-a trecut decat cu supozitoare de Algocalmin (o avea ceva ca i-am dat cam 1 la 4ore??), mai aveam niste Ibugesic, dupa care nu numai ca nu-i scadea tempe ci chiar ii crestea (o sa-i zic azi dr-ei).
Vestea buna e ca Ruxi a dormit binisor, in afara de 1-2 stranuturi, nimic (e-adevarat ca i-am dat bilute homeopate preventiv!).
Eu, in schimb, am avut frisoane.

Magga ma bucur ca ne-ai prins! Te mai asteptam cu vesti despre Hanushka (frumos nume, cum ti-a venit ideea sa i-l pui?)...
Sar`na pt urari.

Cory, .

Mergi la inceput

Wow Oana, ce de voturi a facut Seb - 1000! Primele peste i le-am dat eu. Cine mai doreste, poate vota aici:

http://www.tiffanyshop.ro/kids/gallery.php?show=bebelusi

nu ca n-ar mai fi si alti bebei frumosi...

Mergi la inceput

Magga, . Iti era dor de noi?
Cory, offf, imi pare tare rau ca a cazut mititica. Din pacate e inevitabil cred si nu are legatura cu cat e de puternica...toti cad, pediatra lui Tudor zice ca pana intr-un an toti cad in cap asa ca suntem cu totii niste ... cazuti in cap. Bine ea e o doctorita mai haioasa asa. Noi pana acum am reusit sa evitam dar odata am fost chiar la mustata, l-am prins nici eu nu stiu cum. Cat despre plans si el plange tot asa de zici ca-l taie cineva, a invatat si el desi nu a cazut iar eu evit sa-l supar sau sa-l las sa se enerveze si sa planga dar se mai intampla mai ales cand ii este somn si nu poate sa adoarma. Atunci sufera cel mai rau dupa parerea mea, face tare urat la somn, mai urat decat la dinti sau alte dureri. Asa ca incearca sa nu te mai necajesti desi stiu ca nu se poate, asta e doar teorie ce spun eu. si mamica si fetita frumoasa.
Dana, sunteti mai bine? Sper ca da...
Votat si noi Seb. De la 1003 la 1006 voturi. Bine ca ne-ai reamintit. Dar ai dreptate toti bebelusii de acolo sunt draguti, trebuie sa recunosc si de fapt toti bebelusii, fiecare are ceva special.

baietelul meu minunat

Mergi la inceput