Cum se curata mobila din piele?
Voi cu ce curatati/intretineti mobila din piele?
Multumesc
Raspunsuri
conchita spune:
Olivia, poti asa: 1. cu solutie speciala cumparata din magazin. (solutie incercata, functioneaza okay, merge cam incetisor ca trebuie sa lucrezi pe portiuni mici) 2. cum a zis Regina Curateniei la teveu, adica dai cu sapun de maini pe suprafata de curatat si dupa aia freci usor cu un prosopel umed, dupa care stergi cu un prosopel curat (solutie incercata, febra musculara la brate, merge incet, cureti greu sapunul ala solid); si 3. stropesti cu putin sapun lichid si dupa aia cureti cu prosopel ud, apoi cu unul uscat (solutie via sotul meu via mama soacra, functioneaza excelent si cureti super rapid).
Oana_B spune:
Mie aia de la magazin mi-au zis ca tre' sa curat canapelele cum imi curat eu fata si mi-au dat un set de crema care curata, una care e pe post de toner si una care e moisturizer:)))... de doi ani de cand am canapelele nu le-am folosit, am sters de praf si cu carpa umeda.
Oana_B
Gabbriela spune:
Eu curat canapeaua de piele si scaunele asa:
1. pun intr-o sticla cu sprei sapun lichid si apa calduta, o stropesc bine si frec cu un prosopel. Clatesc cu apa calduta (merge mai repede decat cu apa rece ), usuc cu un prosopel uscat.
2. cu un sprei special de piele, de la orice magazin, e bun si pt lemn... spreiez si dau lustru cu servetele de hartie... are luciu frumos, miroase super a lamaie.
Spor la curatat canapele.
Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
SIMONABB spune:
da' pixu' cum il curatati de pe piele ?
ca Bob al meu si-a exprimat talentul pe canapeaua mea portocalie de mi-a venit sa-l string de git
http://community.webshots.com/user/simonabb
Gabbriela spune:
Este un produs uleios special pt scos pix... iti sc dimineata cum il cheama pe acel produs, ca habar nu am unde l-am pitulit.
E super, curat cu el canapea de pix, telefoane mazgalite de pic si marcare, chiar si mobila scrisa cu carioci am curatat.
Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
SIMONABB spune:
mersi mult Gabriela, astept cu interes
oare s-o gasi si in Ro ?
http://community.webshots.com/user/simonabb
kim222 spune:
Multumesc pentru raspunsuri...am sa folosesc sapunul lichid...
Am si eu o mica portiune de pix pe canapea...astept si eu Nicole numele sprayului...
Gabbriela spune:
buna Fetelor,
Solutia se numeste ARROW MAGNOLIA LEMON - 8, este intr-un tub alb metalic, scrie cu rosu pe el. Solutia e organica si scoate pete de (l-am incercat si a scos toate petele care zice pe cutie ): ink, adhesive, glue, magic marker, crayon, wax, lipstick, tar.
O zi buna
Uite si o poza cu solutia :).
http://community.webshots.com/album/421021977IMoaMs
0 - 2 years 2 - 3 years
crini spune:
Mie mi-au spus de la magazin ca pentru intretinerea canapelelor de piele se foloseste laptele obisnuit. Nu stiu cum functioneaza ca nu am cumparat inca mobila.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Gabbriela spune:
LAPTE nu nu nu, nu folosi asa ceva, se va acri si va mirosi groaznic, acuma tu faci cum vrei.
Spreiul care il dau dupa ce spal cu sapun lichid se numeste PLEDGE
0 - 2 years 2 - 3 years