Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmonica spune:

Buna ziua, Livia!
In primul rand vreau sa-ti spun ca sunt un alt caz de sterilitate inexplicabila. In disperare de cauza am inceput de o saptamana tratamentul cu rostopasca postat de tine. Am sa incerc sa-l tin 50 de zile,deoarece cred ca sterilitatea mea este determinata si de vre-o complicatie a mai multor curetaje. Pe sotul meu incerc sa-l determin sa-si dea cu unguent pimafucin 6 zile(in eventualitatea ca am avea candida- eu am unele usturimi).
Rugamintea mea este urmatoarea: Trebuie abstinenta in timpul tratamentului? Daca da, cate zile imi recomanzi? Ar fi eficient doar folosirea prezervativului?
Iti multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Livia, te rog sa imi spui pentru chist pe ovarul drept (ovarul stang si anexa le-am extirapt anul trecut) , 3 fibroame situate in afara cavitatii uterine, menstruatia este regulata insa am sangerari abundente cu cheaguri din 30 in 30 ' timp de 2 zile in unele luni iar in alte luni am menstrauatie normala....am facu trat de pe 9 mai cu produse gemoterapice de coacaz negru, arin alb si zmeur....ceaiuri:infuzie de napraznic , cretisoara, galbenele, dragaica , coada calului si a soricelului....pot introduce si altceva pentru o reglare a organismului mai sigura?
Ti-am citit primele mesajele, cele cu ani in urma, am vazut ca ai reusit sa faci multe fete sa aiba incredere in tine
Stiu ca ma poti ajuta, atat pe mine cat si pe celelalte care apeleaza la tine,....sper sa nu ne dezamagesti.....
Daca ai abandonat cumva sa ne ajuti , da- ne de veste sa numai asteptam in zadar raspunsurile tale...sincer mi-ar parea rau sa ne parasesti....insa este posibil ca tu sa nu ai timp si uneori si chef sa tot stai sa ne asculti problemele, lucru care il faci totusi de ceva ani...
Multumesc mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Draga Livia,
sint o proaspata graviduta care poseda dureri de burta. Deocamdata beau ceai de cretisoara (am vazut ca ai scris ca ajuta la fixarea sarcinii). Am inteles bine? Pentru astfel de dureri de burta exista ceva?
Multumesc.
Zuzi +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Draga Livia,

De curand am descoperit site-ul acesta si pare foarte instructiv pt. mine. In 2002 am fost operata de chiste endometriozice pe ambele ovare. La ultima histerosalpingografie s-a depistat din nou o trompa infundata iar la eco s-a constatat ca ovarele placheaza uterul. Pare ca endometrioza a recidivat. As vrea sa te intreb daca exista tratament naturist pentru desfundarea trompelor si daca crezi ca un produs produs naturist, respectiv uleiul de Evening Primrose indicat pentru reglarea sistemului hormonal mi-ar putea fi de folos pt. endotrioza. De asemenea as vrea sa stiu daca pastilele de napraznic mi-ar fi folositoare (nu pot inghiti ceaiuri ...miros puternic nesuportat de ficatul meu), si daca da, cate pastile trebuie luate pe zi si cate zile. Cel mai bine cred ca ar fi daca te-as putea deranja la un cabinet, pt ca am mai multe intrebari...

Iti multumesc din suflet pt. ajutorul dat

A.A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Pupicei pupicei!!!

Nu am mai raspuns fiindca am probleme cu bebele meu...De cand a inceput gradi e racit tot timpul...Asa ma termina cand este bolnavior...nu mai am chef de nimic...nu ma mai pot concentra...sper sa-i treaca ca am obosit deja...
Sper sa-mi adun puterile si sa raspund...Promit ca in 2-3 zile aveti raspunsurile,bine!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Draga noatra Livia!Multa sanatate bb-ului tau si numai bine la gradi!Multumim ca existi!

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Draga Livia,

Sanatate multa pustiului tau ! E deja mare, nu? Daca merge la gradinita... Poate il poti ajuta cu ceva plantute care sa-i creasca imunitatea.

Iar tie puteri sporite ca sa-l sustii si sa-l incurajezi!

Eu mai imi pierd din cand in cand rabdarea (la efectul naturistelor ma refer) si in curand voi incheia primele trei luni de tratament. Am inceput chiar sa le scriu fetelor care au reusit sa aiba bebelusi in urma tratamentului ca sa mai intre pe la "naturiste" ca sa ne povesteasca despre succesele lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Livia draga, baietelul meu patea la fel cand intra in comunitate , respectiv gradinita.........ma saturasem sa ii tot dau antibiotice asa ca intr-o buna zi am deschis internetul si am gasit pentru ridicarea imunitatii echinaceea sub forma de tinctura pe care i-am dat-o iarna si primavara.Imediat ce racea il puneam sa faca inhalatii cu eucalipt dimineata si seara.....Credema ca am rezolvat problema fara antibiotice..........cel putin la el au mers de minune plantutele astea.....Nu vreau , sincer sa iti dau tocmai tie sfaturi, sicer iti spun.....ti-am impartasit numai din experienta cu fiul meu.Are acum 12 ani si este tare ca fierul...
SANATATE MULTA AMANDURORA.
MIORITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Buna Livia,

spune-mi si mie daca in cazul meu, in care eu am ciclu anovulator, tratamentul postat de tine despre infertilitate, trebuie sa-l tin exact cum este scris de tine, sau mai trebuie sa fac alte modificari?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omh spune:

Buna Livia,

Am vazut ca ai mentionat un tratament naturist pentru glandele suprarenale, insa nu il gasesc pe forum. Cumnata mea si-a facut analizele la suprarenale si i-au iesit foarte mari, plus ca s-a ingrasat foarte mult in ultimul timp, fara sa manince mai mult. Ba chiar a tinut regim si a facut sport, insa nici un efect. Te rog daca poti sa postezi tratamentul tau pt glandele suprarenale - multumesc mult de tot anticipat!

Mergi la inceput