Bebelusi de nov-dec 04 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ONITZO eu nu contribui cu nimicda abia astept sa creasca putin mai maricel si la camin cu el iar eu la munca ca ma plafonez acasa.

RALULE binenteles ca ti-am simtit lipsa,nu mai era nimeni aici care sa faca haz de necaz.pupici Mamarutzei si lasa ca vine ea la mami repede,iar voi parintii aveti grija cum calcati......

wow MONELULE stiu prin ce ai trecut ca si eu am patzit-o acasa.in cei 27ani ai mei nu am patzit asa ceva,ce mai nici macar nu am cuvinte sa descriu senzatiile alea tampite prin care am trecut.

mai ce o fi cu Try de nu a mai postat in ultima vreme?nu prea-i sta in fire.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana, a implinit de dimineata 8 luni. Azi vad ca a fost mai cumintica, probabil nu o mai doare burtica.

Asa ca in sfarsit am avut timp sa mai pun si eu cateva poze din August, care sper sa va placa!
mutritele Anei.

Haiosenie de copil

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna!
Mi-e tare greu cu internetul asta!!
Merge asa de incet, de-mi vine sa-i dau foc!!

DIANA2004 - desi fatuca mea face victime ori de cate ori iesim, pe forum cu si-a gasit inca....pertener. Asa ca....

FElIS - stai ca fac manevrele, pentru poze mai incolo, ca tare greu merge magaoaia! Si-ti cer eu ajutorul!!

Of, plange, plange, plange......si stau si la 8....imi vine sa "zbor"!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Miria, Ana are un pretendent pe Razvan (buterfly) dar de mult timp nu au mai dat un semn de viata.

Lasa sa creasca ele ca sa-si aleaga baietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Ana, a implinit de dimineata 8 luni. Azi vad ca a fost mai cumintica, probabil nu o mai doare burtica.

Asa ca in sfarsit am avut timp sa mai pun si eu cateva poze din August, care sper sa va placa!
mutritele Anei.

Haiosenie de copil

Otiliav BESTIALE pozele. MORTALE. Sunt bune de concurs.
Imi place la nebunie poza nr 5 (010)

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Carmen, eu sper sa ne ajute doamne-doamne si intr-o buna zi sa avem si noi doua papusele ca ale tale si un baietel.

Merci de aprecieri! Iar de inscris la concursuri, am inscris-o www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">aici ca vad ca este la moda si ne mai amuzam si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Dana multumesc ! Pe Raluca cred ca a platit-o sotul meu care e prea ocupat sa mai faca complimente/constatari la adresa mea, sau....Mamaruta a rugat-o pe mama-sa sa se dea bine pe langa mama lui Alexander.

Otilia nu mai zic care-mi place ca toate fetele Anei sunt bestiale

poze noi de la mare

cateva poze de la nunta
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTI, LA MULTI ANI ANEEEEI!!!!!!!! {s] SA FIE SANATOASA, SA VA BUCURATI DE EA!!!!
BITS, eu nu prea am ce sa-mi amintesc despre mine, cu nasterea, m-am dus ca alea, coafate si cu unghiile facute, ca am nascut cu programare, prin cezariana , dar, daca vrei iti spun ce chinuri au fost la recuperare...si cu toate astea, am trecut repede peste, nu mi-a dat Paul timp, sa ma plang, trebuia sa ma ridic la el, sa ii dau papa, si sa il iau in brate, asa ca s-a vindecat repede operatia!!! acum la taietura, sunt particele mici un de nu se mai vede nici linia!!!! e super!!! meyyy, zi-mi care e treaba cu soacra-ta!!! nu mai ma tine pe jar!!!!
IOANA.....mai fa si tu pauza de la treaba!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Otilia, sa iti traiasca puiuta mare si frumoasa!
Cookie, vrem sa vedem iepurica live! Cand vii in IOR la o intalneala? ...
Mikimi, ne lasi? Iar cersesti acu... Esti frumoasa si basta, e un fapt real , insa nu contest ca mi-am cam pregatit terenul cu complimentele, ca uite acum postez poze de la mare cu de mine...
Bitsulica, pe Maria am luat-o a doua zi, de Sf Maria, i-am facut mini party aici, acasica . Iar noi nu calcam... nu fac bebe acu, chiar daca ar fi mai comod si mai haios, ca daca mai stau acasa un an, cu profesia mea, nu ma mai baga nimeni in seama .
Onitza mama... Lasa grijile pt stomacelul lui Paulica... Dupa ce ne povestesti ce porumbi si musacale ii dai, ne intrebi daca 100 de laptic ii strica stomacelul... Eu merg mai nou pe ideea asta: vrea, papa si ii face bine, nu vrea, nu papa, ca stie ea ce stie .
Mai bine zi-mi cum ajung la Culcer, sa intru si eu in randul mamelor responsabile...
Iar in legatura cu statul acasa, eu am avut niste depresii ca la carte gandindu-ma ca sunt o casnica de cariera , insa ma straduiesc sa ma mentin si sirena, si vioaie, si... vioaie. In plus, pana in iarna ma intorc si eu la munci . Insa acum am grija sa nu ma ingrop in bucatarie si sa fiu cat mai activa si imi trece .
Am si eu o intrebare pentru PIKOVITI: dorm oare bebeii mai mult de la sirop?? Ca Maria are momente in care ma duc sa vad daca mai respira iar noaptea doarme vreo 10 ore, de la vreo 8 cate dormea inainte...

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Subscriu la faza cu mama Ioanei... E o super doamna, de mirare cum are asa o nebuna la usa...
Onitza, mi-am amintit si eu de ziua cu nasterea... Tu macar te-ai dus coafata cu motiv, eu m-am coafat, machiat, cosmetizat ca ma duc la cezariana si am nascut normal, cu rimelul scurs pe ochi... Dar eram o doamna !

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput