Mamici si bebelusi de iulie - august (86)
Raspunsuri - Pagina 6
ankak spune:
Acu' am ramas si singura de pe aici... Ma duc sa ma culc. E un aer asa de umed, cred ca va veni si o ploaie, ca pe la Iasi nu a plouat deloc de cind tot ameninta astia pe la televizor! Intre timp am dat drumul la "aere conditionate"
Noapte buna celor care mai pot dormi!
Anca si Matei 38s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
corbioana spune:
Mada chiar ca m-ai spart pai cat mai dai soro la dr care te opereaza??? Aoleuuu te ruineaza aia in Polizu!!! Asa e regula acolo, astea sunt scorurileca mi se par enorme zau.
Acusor si eu tot 1 mil am dat la dr anestezista si a fost ok. Aici se da si 500 dar eu am dat atat sa fiu mai sigura.
Mamici bebicilor vostri le curge din gurita mereu adik au asa un soi de balute??? ca ANdrei tot baga si tre sa il sterg mereu o fio normal??? nu mi-e decat sa nu fie vreo prblema.
Giana felicitari sa-ti traiasca baietelul sa fiti sanatosi!!! Crestere usoara!!!
Anca ohooo ce burtik maaale avem. Lasa sa ai tu un bebe sanatos ca mai vezi tu dupa aceea cu dieta.
Noapte buna cine are norocul! Noi pe bucatele
Mamini sper sa ramaneti la numele Sofia ca e tare frumos si nu e deloc des intalnit, e super dupa mine.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
anis spune:
Giana FELICITARI!!!! SA va traiasca si sa fiti fericiti toti trei!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Fetele nu stiu ce sa ma mai fac cu colicii astia.Iar are criza.
Asa cum scria si in dr Spock, dupa 2 saptamani sunt crizele cele mai puternice.
Nu stiu ec sa ii mai dau.
I-am dat Sab Simplex de la inceput ca, cica previne...e te..acum i-am dat alternativ, Sab cu Colic Baby.Si apoi cu Bonussam...nimik nu merge..doar zgomotul foenului..dar nu o tine mult......
Ce sa mai fac??????????mi se rupe sufletul.....
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
Zina si Giana sa va traiasca puiutii!!!!!
Hai ca incet incet se umple lista cu mamici :)
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
blackpanterro spune:
Anis, la Aidan functioneaza frecatul pe spatic uneori, alteri il tin in brate si ma hutzul pe pat de sus in jos, alteori il pun in bouncer(vibratiile calmeaza) alteori in swing, alteori iesitul pe balcon la aer curat sau o plimbarica functioneaza.
Trebuie sa incerci tot ce iti vine prin minte, o sa gasesti remedii.
Pupici la burtica lui Ingrid :)
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Denisam spune:
Zina si Giana sa va traiasca puiutii!!!!!
Sa fie sanatosi si mincaciosi si voua refacere rapida!
Kulta si Anca-bafta si nastere cat mai usoara si rapida!
Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Oana C spune:
ZenaO, Giana, FELICITARI PENTRU BEBELUSI!!! SA CREASCA MARI, SANATOSI, FRUMOSI, DESTEPTI SI MINCACIOSI!!!
Anis, Adriana, Katink si Eva a luat-o pe panta zilele astea Cind eram si eu mai fericita ca nu are colici, a inceput sa maraie in fiecare seara, sa plinga asa, fara nici un motiv, sa nu inchida un ochi toata ziua, sa manince ca sparta la fiecare ora (cum termina de mincat, sta 15-30 min si iar vrea de mincare) - si baga in ea o gramada (lapte de san pompat 150ml, supt la san, formula 150ml) ... toate la rind si nu se mai satura.
Sper sa isi revina, ca deja sintem la capatul puterilor si rabdarii Nici nu stim ce sa-i mai facem sa fie bine. Offffffff ....
Poate ca este de la vreme, ca toti copilasii au inceput sa aiba probleme acum (ca sa dam vina pe cineva/ceva) ...
Noi am inceput sa numaram zilele si saptaminile pina la "miraculoasele" 3-4 luni, cind, speram, va fi mai bine.
Ankak, Doamne, ce burta mare ai!!!! O sa fie un urias!!! Daca la 38 de saptamini arata asa, pai cum o sa fie la 40? Tine-te bine sa hranesti un fomila dolofan!!!
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
irinabungau spune:
Buna ziua mamici, bebelusi si gravidute!!!!!
Am venit si noi acasa de ieri, din pacate nu am avut timp sa va citesc si nici nu am timp foarte mult sa va scriu dar va voi prinde din urma curand - sper!!!
Va voi spune in doua vorbe primele impresii dupa care va voi detalia, imediat cum am mai mult timp.
Sambata la ora 12 eram la spital pentru internare, sincera sa fiu aveam emotii dar stiam ca in cateva ore imi voi vedea minunea din burtica. La 14,40 am intrat in operatie si la 14,45 i-am auzit strigatul de salut, de intrare in lume a minunii mele Ioana Alexandra. Am vazut-o imediat cum a scos-o din burtica, plina de vernix si sange, dupa care au spalat-o, au masurat-o si controlat-o si mi-au adus-o din nou s-o vad curatica, impreuna cu datele tehnice: 3,200 kg, 50 cm si scor Apgar 9 - fiind cezariana. Ioana Alexandra este o brunetica cu muuuult par si tenul creol ca al tatalui ei.Nu seamana de loc cu mine... Eram foarte fericita, din momentul in care am vazut-o prima oara gura mi-a facut inconjurul capului si a ramas asa pana acum... O fericire mai mare nici ca exista pe lumea asta, toate mamicile o stiu si numai cine nu are copii nu poate simti acest sentiment...
O sa vin cu muuuulte amanunte, am trecut si prin depresia de care credeam ca voi scapa, dar este bine ca a trecut repede, a venit in a 3-a zi dupa nastere si nu m-a tinut decat o zi din fericire. Adevarul este ca depresia a avut legatura si cu faptul ca nu-mi venea lapticul , dar urmatoarea zi lapticul batea la usa... cata fericire sa-ti poti hrani puiul la san!!!!! De ieri - a 5-a zi de la nastere papam numai laptic de mama care se pare ca este satios si din abundenta, Ioana Alexandra doarme foarte bine dupa ce papa - noaptea doarme de la 10 la 3,30 si apoi dupa fiecare 3 ore de somn da semne de fomica...
Am muuulte de povestit, v-am spus, asta este numai un rezumat. O sa urmeze povestea nasterii care la cezariana nu este foarte spectaculoasa, dar sentimentele sunt atat de intense incat as vrea sa le impartasesc si cu voi.
Va pup pe toate sa stiti ca mi-a fost foarte tare dor de voi toate , va multumesc tuturor pentru mesaje, m-au uns la suflet!!!!
Si nu in ultimul rand felicitari noilor mamici care la ora asta isi tin puiutii in brate...
Va pup cu mult drag,
Irina si Ioana Alexandra
ankak spune:
Irina, bine ai revenit acasa!!!!!
Te asteptam sa ne povestesti impresii!
Anca si Matei 38s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos