Mamici de martie-aprilie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
TweetyGeo spune:
Zumy, Letitia, imi pare rau pentru voi. Fiti curajoase si optimiste. Aveti grija de voi in urmatoarele sase luni ca sa va refaceti complet. Asteptam sa reveniti printre noi cu vesti bune.
Eu nu am greturi seara ca celelalte fete. Am dimineata. Nu pot sa mananc nimic pana pe la 11 cand incepe sa ma doara stomacul si mananc fortata si mi-e iar rau. Seara mananc orice si nu mi-e rau. Dar nu am dat nici la boboci pana acum. Mananc un iaurt (natural nu activia) mic pe zi si nu ma constip. Din contra, inainte eram mereu constipata si acum nu mai am probleme.
Maine merg la echo sa-l vad pe ala mic. Sunt asa emotionata. Merge si taticutu sa-l vada si el. Va spun miercuri cat de mare e si cum se prezinta.
9+
TweetyGeo
dananita spune:
Haloo fetelor!
Am revenit din concediu. 7zile munte, 2sibiu, 2 albaiulia, 1brasov si un mare dor de casa cum nu mi s-a mai intamplat niciodata.
Urez bun venit noilor viitoare mamicute! Imi pare foarte rau pentru cele care nu mai sunt gravidute!
N-am apucat sa citesc tot. Am facut o echo saptamana trecuta si e OK. inimioara bate, BB sughitza si era foarte energic. Nu l-am masurat si nici poza n-am primit, dar vom avea peste 3 sapt la urmatoarea echo.
Mie toata lumea imi spune ca voi avea fata, insa mie flerul imi spune ca e baiat, desi fata imi doresc cel mai mult. Copil sanatos sa fie si ne descurcam noi cu orice sex!
Mai am inca greturi suportabile, sani inflamati si durerosi si multe cosulete pe frunte, nas si in jurul gurii (n-am patit niciodata asa ceva).
Problema mea acum: 2 pete maronii la comisurile bucale care parca se descuameaza daca nu dau cu nimic in zona. Nu sunt dureroase dar dpdv estetic sunt foarte neplacute. Sper sa nu fie o ciuperca...Daca ati mai patit va rog un sfat pana ajung la doctor!
Pupaturi la toata lumea!
10+
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
Pispirica spune:
Buna Dimineata burtici!
Ce de burtici ne-am adunat! Sa va spun de greturi: in we m-am intalnit cu o vara de-a mea care stiti ce mi-a spus? Ca greturile pot dura si pana la 5 luni, ea asa a avut. Sa n-o bat
? Pai asta e incurajare? Eu nu pot sa cred asa ceva. Cele care mai aveti copii chiar asa s-a intamplat? Deja m-am saturat de greturi, care ma trezesc si noaptea din somn
.
Dupa we asta am constatat ca m-am ingrasat 1 kg; daca pana acum nu treceam nici moarta de 46 kg, azi dimineata cantarul arata 47kg. Pai daca iau un kg pe saptamana unde ajung?
Am incercat si eu sa aflu sexul lui BB cu calendarul acela chinezesc si mi-a iesit baiat, ceea ce imi si doresc spre deosebire de sotul meu care viseaza fetita. Am facut niste calcule si pentru 2 colege care au bebei si la ambele calendarul a aratat exact pe dos. Asa ca...
CAT sper din suflet ca analizele tale sa iasa bine si totul sa fie in regula.
Va pup
si va doresc o saptamana cat mai usoara si fara greturi.
Anamaria 8+
mamaariadna spune:
Dananita, bun venit din concediu! Referitor la petele maronii de la colturile gurii, imi aduc aminte ca acum vreo zece ani am avut asa ceva, atunci doctorul a zis ca am asa numita "zabalutza", este intr-adevar o ciuperca, trece insa repede cu clotrimazol sau nidoflor. Totusi e bine sa te vada un doctor.
O saptamana buna la toate fetele!
Ariadna
13
Laura Ioana spune:
Bine ai revenit din concediu Danuta. ce ma bucur ca ai vazut atat de bine pe bebe! M-am emotionat cand ai zis ca sughita! Ma duc si eu saptamana asta pe la vre-o joi-vineri si il vad iar pe bebe.
Fetelor da' ce-i asa de slaba miscarea pe aici? Sa aveti o saptamana frumoasa si fara greturi!
Laura
9+
Puiutul meu
dananita spune:
Multumesc Ariadna!
Este a 4a zi cu "zabaluta". In primele 2 am dat cu fluocinolon si a fost mai bine. Aseara am dat cu clotimazol si a fost si mai descuamata pielea, adica, zic eu, mai rau. E prima saptamana si inca nu pot sa ma invoiesc pt a merge la medic, o sa consult insa si o farmacista (decat deloc...)
10+

Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55848" target="_blank">mamici de martie-aprilie 2006 (7)
Oana_B