Bebelusi de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Cred ca eu eram de vina. Noroc ca si la mine a aparut sotul si l-a preluat, caci sunt un pic stresata, recunosc. Trebuia sa fac cumva sa ajung si la servici si nu stiam cum..
Babygirl - incep si eu sa "lucrez" la dezvatatul de luat in brate. Sa speram ca va functiona. Multumesc pentru sfaturi, inca o data!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Am fost la control la dr. si se pare ca nu mai avem rosu in gat,da' sa-i mai dau 2 zile biseptol(Sumetrolin) ca sa nu mai fie nici un dubiu.Luni merg si la chirurgul ortoped pentru consultul legat de picioare.Sa vad ce-mi spune si ala...eu tot trag nadejde ca nu este nimic si se va rezolva totul odata cu cresterea copilului...

De mancat sa zicem ca azi a inceput mai bine ziua,adica pana acum am ajuns la fabuloasa cantitate de 280ml...Eu trag nadejde ca va progresa totusi macar la 500 pe zi...
Fran de la mine putere i-am schimbat laptele ca doar nu-mi trebuie sfatul medicului pentru asta.N-a avut nimic Delia dupa numai ca si pe ala si pe Similac le mananca la fel si probabil este cum am banuit de la antibiotic.Colega mea s-a dus cu ea la spital si i-a recoltat analize nu stiu cum...da' stiu clar ca un bebelus de 2 luni jumate nu poate avea atatea boli...

Azi mi-a mers din plin ziua cand am imbracat o pereche de blugi pe care-i purtam inainte de sarcina si culmea....m-au incaput la fix,i-am inchis fara sa-mi trag burta si chiar ma simteam bine in ei,atat de bine ca am iesit afara imbracata asa chit ca am transpirat ca un bivol...Da' asta m-a ambitionat sa tin regimul asta cat pot de mult...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)

Baita din cada mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Beatrice, cea mai la indemana metoda de sterilizat = juma de ora de fierbere. Sau solutie de sterilizat.

ori oi fi eu norocoasa, ori am capatat experienta acum la al doilea bebe, da' nu ma pot plange chiar de nimic. Mi-e si jena sa postez, ce sa va spun....ca de azi dimineata umblu creanga pe net iar fata mea n-a zis nici oau, acum sta cumintica-n pat si se joaca cu manutele. Nici macar nu stie ce-i ala luat in brate, de cele mai multe ori o linistesc mai repede cand sta in pat decat cand incerc s-o iau in brate. Plange rar si cand o face e de foame. Colici nu cred sa fi avut decat de vreo 3 ori pana acum, dar rezonabil. Ce sa zic, nici nu simt ca am bebe. Imi fac treaba linistita si-o las singura in pat (nici macar in patut) si de multe ori o gasesc gata adormita. Leganatul e un moft si doar sa am vreo urgenta sa trebuiasca s-o adorm (cum a fost aseara cand eram singura cu amandoua si trebuia s-o culc si pe sora-sa), ca altfel nu pupa asa ceva .

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Lista de sapt trecuta!...

G=greutate, T=talie, S=sold, B=circumferinta burtii

Aici am inceputla 13.07.2005 (cred)!

Beatriced: 60 Kg, T 74 cm, B 89 cm, target 55 Kg, strategie: sport, abtinere de la dulciuri
Carolinah: 66.5 Kg, T 71 cm, B 89 cm, target 60 Kg, strategie: sport la domiciliu, abtinere de la dulciuri si paine
Luluku: 69 Kg, T 81 cm, S 109 cm, target 55 (52) Kg, strategie: sport la domiciliu, masaj, abtinere de la dulciuri, paine, fainoase, si la orice mai ingrasa...
Mickyyy: 74 Kg, target 65 (60), strategie: deocamdata plimbare cu carutul si alergat dupa Malina
Gusta: 67 Kg, T 84 cm, S 94 cm, target 64 (57) Kg, strategie: asteapta sa renunte dulciurile la ea
Sufletzica: 70 Kg, target 60 (57) Kg, T 78 cm, B 89 cm, S 102 cm, strategie: nu paine, dulciuri, junk
Mygirl: 65 Kg, T 89 cm, B 98 cm, S 102 cm, target 55 (52) Kg, strategie: mers km intregi cu carutul, carat copilul in brate
Androix: 88 Kg, T 98 cm, B 108 cm, S 115 cm, target neprecizat, strategie: Montignac, sport domestic
Tzumpiloi: 59 kg, T 77 cm, B 87 cm, S 96 cm, target 52 kg (fara celulita si cu muschi abdominali fermi), strategie: cu rolele prin parc, sport la domiciliu
Corni: G 63, T 89, B 96, S 105
Olga Tarziu: G 66, T 75, B 84, S 105
Andreea.a: G 56, T 76, B 81, S 96, target: macar 50...

Aici suntem acum!

Beatrice: G 60, T 71 (-3), B 83 (-6), S 93
Carolinah: G 64.5 (-2), T 69 (-2), B 86 (-3), S 96 (-1)
Androix: G 86.5 (-1.5), T 97 (-1), B 107 (-1), S 114(-1)
Olga Tarziu: G 66, T 73 (-2), B 82 (-2), S 103 (-2)
Gusta: G 65.5 (-1.5), T 83 (-1), S 93 (-1)
Tzumpiloi: G 57.3 (-1.7), T 75 (-2), B 88 (-1), S 95 (-1)

Fetelor, daca mai apar modificari intre timp si nu sunt trecute va rog sa mi le comunicati ca sa reactualizez lista. Carolinah pleaca la mare si va trebui sa ma ocup de lista. Asa ca pana vine ea hai sa slabim...

Gabitzam, cred ca o sa cumpar solutie de sterilizat cat timp stau acasa s-au cel mai bine le sterilizez la mama... Hm, hai ca acusi imi trecu prin cap, ca ea are microunde... ha, ha

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Beatrice, daca se mai poate vreau si eu pe lista cu parametrii.

G 77 Kg, T 87 cm, B 98 cm, S 111 cm, target 65 kg, - fara dulciuri, paste si mult sport.

Dar, please be patience, pana in 27.08 cand am botezul.
Merci!

Eli mamisor de Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Elisor, te-am trecut si voi afisa din nou lista saptamana viitoare miercuri... Pana atunci hai sa slabimmmmm! Ca nu se mai poate...
Loreen, tu esti o fericita ca te-au incaput blugii dar eu m-am imbracat cu ei si era gata sa mi se taie respiratia ca mi-am supt burta si mai aveam nitel si ma faceam balon, asa ma inrosisem la fata... Ha, ha...

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hai sa vad daca imi iese treaba cu pozele

Your Public Community Homepage:

http://community.webshots.com/user/1972e

Eli mamisor de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Am intrat si eu repede, repede sa va citesc si sa mai scriu si eu cite putin despre noi si aici am ramas. Da' scrieti, nu gluma! Abia am reusit sa va citesc! Imi pare rau pentru mamicile care au probleme cu bebelusii, ori nu maninca, ori nu dorm, ori pling mult... va doresc putere si sanatate sa treceti peste toate. Nu stiu cum faceti voi de raspundeti atit de frumos pe nume, eu trebuie sa notez ca sa le tin minte, mi-e mai usor daca o iau pe subiecte.
diversificare, suc (parca Monu intreba): eu stiu ca se incepe cu suc de morcov si de mar, separate sau combinate, poti sa pui citeva picaturi de suc de portocale in cel de morcov, dar portocala e acida si pot face eritem fesier. Asta daca le faci in casa, dar daca ii dai din borcanase, cred ca e suficient sa-i iei pentru virsta respectiva. De asemenea, mai stiu ca daca e alaptat exclusiv natural poti sa astepti pina la sase luni cu diversificarea, eventual sa bai sucurile de fructe la 5 sau 51/2, iar daca primeste si completare se poate incepe si la 3 sau 4 cu sucuri.
cantitatea de lapte: eu nu am stiut niciodata cit au mincat fetele mele pentru ca nu le-am dat niciodata din biberon. De aceea cred ca nu e atit de importanta cantitatea de lapte pe care o inghite, ci felul in care creste. Adica, vreau sa spun ca, daca bebe creste bine, e sanatos si vesel si nu are altfel de probleme, nu cred ca trebuie sa fim tot timpul ingrijorate de faptul ca intr-o zi maninca mai putin decit in alta. Dar va inteleg, eu nu am gradatie scrisa pe sini, asa ca mi-e usor sa vorbesc. Sper sa fie sanatosi si numai faptul ca nu maninca cit scrie in carti si pe cutii sa fie singura lor problema.
ciclu: mie mi-a venit ieri, dupa o luna de dureri de burta si de mijloc, ca de ciclu, de dureri usoare de cap si de stari de nervozitate maxima. Parca ma simt mai linistita, singura problema e ca imi vine tot timpul sa maninc.
invatatul in brate: eu nu le-am invatat in brate, dar am stat tot timpul cu ele, adica le-am lasat noaptea sa doarma in patut si ziua un somnic mai lung ca sa se odihneasca bine si sa-mi pot si face linistita treburile, dar in rest, cind nu am stiut de ce sint triste si plingacioase, le-am luat linga mine si le-am vorbit, le-am minghiat, m-am jucat cu ele agitind tot felul de jucarii si apoi le-am pus in patut si daca nu s-au potolit, iar le-am mai luat cite cinci-zece minute si iar le-am pus si tot asa. Si vad ca a functionat intr-un fel, nu pling ca vor in brate, in schimb nu stau chiar singure, vor tot timpul companie. Dar nici un bebelus nu e ca altul, asa ca...
Olga tirziu – m-a intristat foarte tare mesajul tau!!! Imi pare rau ca nu te simti bine, a fost atita tristete in rindurile scrise... Daca tu crezi ca vorbind cu cineva te-ai simti mai bine, eu sint disponibila, poti sa-mi scrii pe PM sau chiar pe email. Daca vrei iti dau si numarul de telefon sa vorbim. Pacat ca nu esti aici, in Montreal, ca poate chiar ne-am intilni.
Gata, mi-am facut plinul cu DC-ul pe ziua de astazi. Am stat doua ore! Asta in timp ce am de intins o caruta de rufe, de calcat alta, de plimbat copiii, de strins de prin casa si de facut ceva bun, ca miine am cica o intilnire DC acasa: vin Ange si Ira cu copiii! Nu stiu daca le stiti, dar va asigur eu ca sint membri de baza ai DC-ului! Va pup si sa nu scrieti chiar prea mult, poate mai apuc si eu sa va citesc la timp!

Cornelia, mami de Agata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, pozele tale sint setate Private, nu se pot vedea. Du-te si setaza-le Public.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna fetelor,

astazi am fost o mamica si mai fericita. fetitza mea a intins mana dupa jucarii si a inceput sa le prinda sau sa dea in ele. si eu care imi faceam griji ca e lenesa!!!! mama stresanta ce sunt! in rest am un copil tare cuminte. se plictiseste repede si vrea sa vada lumea si este super fun TV.

in ceea ce priveste diversificarea, eu imi bag piciorele!!! de luna viitoare ii bag sucuri. despre cant de lapte nu stiu nici eu cat mananca de la san dar uneori ii dau completare de 30 ml , nu mai mult. important ca a crescut cum trebuie. acum are 5.300.

aaaaaaaaaaaaa tocmai am vazut ca am un herpes la coltul gurii. asta inseamna ca nu imi mai pot pupa fata.

hai va pup ca mi-am gasit inca un motiv de stres.
monu si Alexia Ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_iuliana/my_photos

Mergi la inceput